Alan Smyth (Čeština)

Alan Smyth je irský herec, který je nejlépe známý svou rolí Liama ​​Ulricha v dramatickém seriálu Osobnosti neznámé.

Obsah

  • 1 Životopis
  • 2 O zločincích Mysl
  • 3 Filmografie
    • 3.1 ODKAZY

Životopis

Těžko o Smythově minulosti se ví všechno, včetně jeho narozenin, jmen jeho rodičů, kam chodil do školy a proč se chtěl stát hercem. Je známo, že Smyth se narodil v Irsku a že Smyth získal své první role na obrazovce v roce 1995, kdy byl obsazen jako role neznámé postavy v dramatickém komediálním filmu Příšerně velké dobrodružství. Smyth získala svou první hlavní roli v roce 2010, kdy byl poprvé obsazen jako Liam Ulrich, druhý – na velení „Programu“ pro 6 epizod dramatické záhadné série Persons Unknown. Ejuma se také objevil v televizních pořadech a filmech jako Castle, NCIS, Špatné chování, Hvězdice, Outfield, Padlí věřící, Páka, Minotaur , Caper, Poslední loď, CSI: NY, Grimm a Criminal Minds: Podezřelé chování.

Na C riminal Minds

Smyth ztvárnil Dale Dixona, muže, jehož syna unesli Rawlins a Richard Stahl, v epizodě Season One „Death by a Thousand Cuts“.

Filmografie

  • Lepší věci – 2 epizody (2017-2019) – Alan Smyth
  • Kritik (2018) – tazatel
  • Cups & Robbers (2017) – Chuck
  • Kat Fight! (2016) – Dale
  • Castle (2016) – agent Steven Mallory
  • kostky (2016) – smrt
  • špatné chování (2016) – Ian
  • Good Fight (2016) – Scott
  • Dětská nemocnice – 2 epizody (2012-2016) – Father O „Boylan / Briggs
  • Hoss (2015) – Wentworth
  • The Outfield (2015) – Roger Sanders
  • Poslední loď – 2 epizody (2014-2015) – Rachels Dad
  • The Ceoltoir (2014) – Mike
  • Come Fly with Me (2014) – Henry
  • Caper – 2 epizody (2014) – Murray
  • John Wayne Gacy (2013) – John Wayne Gacy
  • Cane Hill (2013) – doktor
  • Minotaur (2013) – detektiv
  • Grimm (2012) – Ian Flynn
  • standardní Story (2011) – Mr. Bear
  • Hunted: The Demon „Forge (2011) – Additional Voices (voice)
  • Criminal Minds: Suspect Behavior -“ Death by a Thousand Cuts „(2011) Televizní epizoda – Dale Dixon
  • Neznámé osoby – 6 epizod (2010) – Liam Ulrich
  • The Bold and the Beautiful – 4 epizody (2010) – Craig
  • Padlí věřící (2010) – Leo
  • Pákový efekt (2010) – Mark Doyle
  • Winston: Neformální průvodce etiketou (2009) – Patron
  • Prostředník – 2 epizody (2008) – High Aldwin
  • NCIS (2007) – Nick Kerry
  • Botched (2007) – Hugo
  • Becoming Jane – The Showman (uncredited)
  • CSI: NY (2007) – Rupert Flannigan
  • Never Judge a Book (2005) – John
  • Starfish (2004) – Conor
  • The Clinic (2004) – Brian Mooney
  • The Last (2002) – Vinny
  • Bobbies Girl (2002) – Kenny
  • The Crooked Mile (2001) – Elliot
  • Ballykissangel (2001) – Kelleher
  • Fair City – 2 epizody (1996-1997) – Eoghan Healy
  • Awfully Big Adventure (1995) – Unknown Character (uncredited)

ODKAZY

Aktuální filmografii najdete zde.

Be the first to reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *