Anne Leighton (Čeština)

Tento článek je STUB, který na této wiki není povolen.
Vy může pomoci rozšíření CRIMINAL MINDS WIKI.
Odeberte prosím tuto značku, jakmile bude článek rozšířen.

Anne Leighton je americká herečka a producentka nejlépe známá pro svou roli Rachel Wood v nadpřirozeném fantasy dramatu NBC Grimm.

Obsah

  • 1 Životopis
  • 2 O zločincích Mysl
  • 3 Filmografie
  • 4 Producent
  • 5 Odkazy

Životopis

Bude doplněno

O zločinných myslích

Leighton ztvárnil Sheilu Harrisonovou, začínající sériovou vrahyni typu „nespravedlnosti“, v epizodě Season Nine „Co se stane v Mecklinburgu“.

Filmografie

  • Dům očistce (2016) – Melanie
  • Lucifer (2016) – Lily
  • Grimm (2015- 2016) – Rachel Wood (14 epizod)
  • Superseven Is Still My Name (2015) jako Sparky
  • Říkají mi Superseven (2015) jako Sparky
  • Midnight Anthology (2015) jako Woman in Blue
  • Komplikace (2015) jako Virginia Maxson
  • Superseven Unchained (2015) jako Sparky
  • Nashville (2015) jako Adele
  • CSI: Cyber ​​(2015) jako Regina
  • Studio Club (2014) jako Maggie Milberry
  • A Christmas Mystery (2014) jako Catherine Clark
  • My Christmas Wish (2014) as Sophia (short)
  • Hawaii Five-0 (2014) as Angela Larkin
  • Untold (2014) as Monica
  • April Rain (2014) jako Helen
  • Criminal Minds – „What Happens in Mecklinburg“ (2014) TV epizoda – Sheila Harrison
  • The Adventures of Superseven (2011-2013) as Sparky (23 epizod)
  • 5th Street (2013) jako Sarah Montoya
  • Vegas (2013) jako Vera
  • To Kristen with Love (2013) jako New Girlfriend (short)
  • Young and the Restless (2013) jako Stephanie Gayle (5 epizod)
  • Gangster Squad ( 2013) jako Crying Woman
  • Give Baby a Kiss (2012) jako Sharon (short)
  • Livin „the Dream LA (2012) jako Ashley
  • Exquisite ( 2012) jako Melanie Glynn (krátké)
  • Abeo Pharisee (2012) jako Beth
  • Beautifully Esther (2011) jako Audrey (krátké)
  • CSI: Miami ( 2011) jako Sheila Holland
  • Cougar Town (2011) jako Sam
  • CSI: Crime Scene Investigation (2010) jako Young Margot Wilton
  • Cyrus (2010) as Vicky
  • Taqwacores (2010) jako Lynn
  • Malé černé šaty (2009) jako Katy Taylor (zkráceně)
  • Star Trek (2009) jako členka posádky Enterprise (uncredited)
  • Presto! (2008) jako Jessica (zkráceně)
  • Never Again (2001) jako dívka č. 2

producentka

  • Studio Club ( 2014) – výkonný producent

Odkazy

Aktuální filmografii najdete zde.

Be the first to reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *