Courtney Gains (Čeština)

Courtney Geighton Gains je americký herec, producent a spisovatel, který je nejlépe známý svým ztvárněním Malachiá ve filmu Kukuřičné děti.

Obsah

  • 1 Životopis
  • 2 O zločincích Minds
  • 3 Filmografie
    • 3.1 VÝROBCE
    • 3.2 SPISOVATEL
    • 3.3 „SOUNDTRACK
    • 3.4 ODKAZY

Životopis

O Gainsově osobním životě je známo jen málo, včetně toho, proč se rozhodl stát se hercem. Během 80. let dosáhl úspěchu díky řadě rolí ve filmech jako Kukuřičné děti, Hardbodies, Lust in the Dust, Back to the Future, Can „t Buy Me Love, Secret Admirer, Colors, The“ Burbs a Memphis Belle. “Kromě svých filmových titulů hrál Gains hlavní roli ve videohře Wing Commander III: Heart of the Tiger a hostoval v několika televizních pořadech jako Seinfeld, Monk, In the Heat of the Night, Tales z krypty, ER, JAG, Pacific Blue, Nash Bridges, Diagnosis: Murder, Charmed, Alias, The Guardian, My Name is Earl a Criminal Minds. Ve svém osobním životě pracuje také jako herecký trenér a hudebník. Jednou vystoupil živě na jevišti s Phishem a vydal sólové album.

On Criminal Minds

Gains vylíčil Todda Burtona, bezdomovce a klamného komplice jeho bratra sériového vraha Cormaca, v epizoda „Keeper“ sezóny dvanáct.

Filmografie

  • Criminal Minds – „Keeper“ (2016) Televizní epizoda – Todd Burton
  • Wild Cardz (2016) jako Courtney
  • Bronx Bull (2016) jako Chain Gang Guard
  • Prettyface (2016) jako Shorty (short)
  • It’s s Always Sunny in Philadelphia (2016) jako Roach
  • The Funhouse Massacre (2015) jako Dennis
  • Texas Rising (2015) jako Cole Hornfischer (televizní minisérie, 4 epizody)
  • Hells s Kitty (2015) jako Mordicia
  • Halcyon (2015) jako Robert
  • Ride the Lightning (2014) jako Red Russo
  • Perception (2014) as Officer James McKenzie
  • We Are Angels (2014) as Parro (3 epizodes)
  • The Middle (2014) as Phil
  • Trip Back to the Dark Side (2014) jako Bobby G.
  • Bones (2014) jako Super
  • Field of Lost Shoes (2014) jako Capt. Chinook
  • Switched at Birth (2014) jako Donny
  • Franklin & Bash (2013) jako Lyle
  • The House Across the Street (2013) jako Ned
  • Ambush at Dark Canyon (2012) jako Sheriff Hurley
  • Lose Yourself (2012) jako Bobby G. (video)
  • 2 Flat s (2011) jako řidič odtahovky (krátký)
  • My Trip to the Dark Side (2011) jako Bobby G. (video)
  • Mimesis (2011) jako Gordon
  • Poolboy: Drowning Out the Fury (2011) jako Gil Highdecker
  • LA Noire (2011) jako Eli Rooney (videohra, hlas)
  • Disciplína (2011) jako Jack Baldwin
  • Watch Out for Slick (2010) jako Benji
  • Rychlejší (2010) jako Telemarketing
  • Raven (2010) jako Danny
  • Tichý (2010) jako Michaelův otec
  • Kino Spása (2010) jako Courtney
  • The Ascent (2010) jako Andrew
  • CSI: Crime Scene Investigation (2009) jako Stan Gerber (uncredited)
  • Shadowheart (2009) jako Finch ( video)
  • Benny Bliss a učedníci velikosti (2009) jako Benny Bliss
  • Je to taková dívka (2009) jako Barrista
  • sourozenecká rivalita ( 2009) jako The Stranger
  • My Name Is Earl (2008) jako Lloyd
  • Alien Encounter (2008) jako Donovan
  • Monk (2008) jako Six-Fingered Muž / Frank Nunn (2 epizody)
  • Halloween (2007) jako Jack Kendall (uncredited)
  • Fobik (2006) jako Dr. Cecil Westlake
  • NCIS (2006) jako Gary Silverstein
  • Desolation Canyon (2006) jako Jack McAllister
  • Freezerburn (2005) jako Scooter the Grip
  • Studio House (2005) jako Scotty
  • Headshot (2004) jako Writer (krátký)
  • No Ordinary Hero (2004) jako W Fritz Bean (krátký)
  • The Guardian (2003-2004) jako Roy Cantwell (5 epizod)
  • Dorm Daze (2003) jako Lorenzo Černá ruka
  • Alias ​​(2003) jako Holden Gemler
  • Fastlane (2002) jako Det. Guthrie
  • Sweet Home Alabama (2002) jako šerif Wade
  • Charmed (2000) jako DJ
  • Her Married Lover (1999) jako Hood
  • King Cobra (1999) jako Dr. Joseph McConnell (video)
  • Dreamers (1999) jako Mike
  • No Code of Conduct (1998) jako Cameron
  • The Landlady (1998) as Tyson Johns
  • Arli $$ (1998) as Dealer
  • The Killing Grounds (1998) jako Vincent Reynosa (video)
  • Shadow of Doubt (1998) jako Ernie
  • Brooklyn South (1998) jako Joe Beldon
  • Dilemma (1997) jako Tex
  • Diagnosis Murder (1997) jako Dwayne
  • Behind Enemy Lines (1997) jako Church
  • Pacific Blue (1996) jako Jim-Joe
  • Silk Stalkings (1996) jako Norman Harrison
  • JAG (1996) jako Pete
  • Wing Commander III: Heart of the Tiger (1994) jako poručíkTed „Radio“ Rollins (videohra, hlas)
  • ER (1994) jako Ronnie
  • Rebel Highway (1994) jako zástupce č. 1
  • v řadě of Duty: The Price of Vengeance (1994) jako Barlow
  • Tales from the Crypt (1993) jako Frat Boy
  • Bakersfield PD (1993) jako Doug
  • V žáru noci (1993) jako Coley Hiffern (2 epizody)
  • Seinfeld (1993) jako úředník
  • FBI: Nevyřčené příběhy (1993) jako Kirby Anthony
  • Memphis Belle (1990) jako Sgt. Eugene McVey
  • CBS Summer Playhouse (1989) jako Silas
  • „Burbs (1989) jako Hans Klopek
  • Superboy (1988) jako Jeff Hilford
  • Vietnam War Story (1988) jako Albertson
  • Colors (1988) jako Whitey
  • Can „t Buy Me Love (1987) jako Kenneth Wurman
  • 21 Jump Street (1987) jako Birch
  • Starman (1987) jako Bo
  • Winners Take All (1987) jako Goose Trammel
  • American Harvest (1987) jako Chips
  • Ratboy (1986) jako Kid in Car
  • The Children of Times Square (1986) jako Punk Who Robs Brian
  • Misfits of Science (1985) jako Mechanik
  • Zpět do budoucnosti (1985) jako Dixon
  • Tajný obdivovatel (1985) jako Doug
  • Lust in the Dust (1985) jako Red Dick Barker
  • Hardbodies (1984) jako Rag
  • CBS Schoolbreak Special (1984) jako Joe Newbolt
  • Kukuřičné děti (1984) jako Malachai

PRODUCER

  • Benny Bliss and the Disciples of Greatness (2009) – producent
  • Sibling Rivalry (2009) – vedoucí e Producer
  • The Phobic (2006) – Co-Producer
  • Dorm Daze (2003) – Co-Executive Producer

WRITER

  • Benny Bliss a učedníci velikosti (2009)

„SOUNDTRACK

  • Záruka lásky (1988) – Barvy

ODKAZY

Aktuální filmografii najdete zde.

Be the first to reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *