Francis Capra (Čeština)

Francis Capra, Jr. je americký herec.

Obsah

  • 1 Životopis
  • 2 O zločincích Mysl
  • 3 Filmografie
    • 3.1 ODKAZY

Životopis

Capra se narodil v New Yorku, New York, 22. dubna 1983, a vyrůstal jeho matkou ve čtvrti Bronx se svými sourozenci. Jeho otec byl uvězněn po většinu svého dětství a nakonec byl zabit při střelbě v roce 2003. Capru našli Robert De Niro a Chazz Palminteri, když se chystali do filmu Příběh z Bronxu. Od té doby začal pracovat jako dětský herec a se svou rodinou se přestěhoval do Los Angeles v Kalifornii.

On Criminal Minds

Capra ztvárnila sériového vraha typu Angel of Death Ervina Roblese v epizodě třetí sezóny „Children of the Dark“.

Filmografie

  • Hrajte znovu, Dick (2014) jako Eli „Weevil“ Navarro (3 epizody)
  • NCIS: Los Angeles (2014) jako Salazar (2 epizody)
  • The Strain (2014) jako Crispin Elizalde (4 epizody)
  • Veronica Mars (2014) jako Eli „Weevil“ Navarro
  • Touch (2012) jako Biker Guy
  • Rampart (2011) jako Seize Chasco
  • Clear Skies 3 (2011) jako Ghost
  • Bones (2010) jako Antony Truxton
  • Blue Bloods (2010) jako Pablo Torres
  • Cutthroat (2010) jako Vasquez
  • NCIS (2009) jako Eddie Castillo
  • krev and Bone (2009) jako Tattoo
  • Castle (2009) jako Juan Restrepo
  • Sons of Anarchy (2008) jako Jesse Murphy
  • Heroes (2006-2008) jako Jesse Murphy (4 epizody)
  • Lincoln Heights (2008) jako Carlo
  • Světla páteční noci (2008) jako Devin Diablo
  • Criminal Minds – „Children of The Dark „(2007) televizní epizoda – Ervin Robles
  • The Closer (2007) jako Miguel Torres
  • Veronica Mars (2004-2007) jako Eli“ Weevil “ Navarro (40 epizod)
  • Black Irish (2007) jako Anthony
  • Dishdogz (2006) jako Cooper
  • Crank (2006) jako vedoucí skladu Hood
  • Blind Justice (2005) jako Mike Barreras
  • Judging Amy (2005) jako Marcus
  • Venice Underground (2005) jako T-Bone
  • bez a Trace (2004) jako Tito Cruz
  • Crossing Jordan (2004) jako Det. Jason Harris
  • The Guardian (2003) jako Donny Longo
  • American Dreams (2003) jako Palladino (5 epizod)
  • CSI: Crime Scene Investigation (2003) jako Tough Punk
  • OC (2003) jako Z
  • 44 minut: The North Hollywood Shoot-Out (2003) jako Ramon
  • The Division (2003) jako James Barlow
  • Red Zone (2003) jako Pat (připočítán jako Francis Capra, Jr.)
  • QIK2JDG (2002) jako Šakal (krátký)
  • Štít (2002) jako Jesus Rosales (uncredited)
  • So Little Time (2001) jako Tony
  • Walker, Texas Ranger (2001) jako Ace
  • SLC Punk! (1998) jako Young Bob
  • 413 Hope St. (1997) jako Tony Garrett
  • Jednoduché přání (1997) jako Charlie
  • Kazaam (1996) jako Maxwell „Max“ Connor
  • My Guys (1996) jako Francis DeMarco
  • Free Willy 2: The Adventure Home (1995) jako Elvis
  • Příběh z Bronxu ( 1993) jako Calogero, věk 9

ODKAZY

Aktuální filmografii najdete zde.

Be the first to reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *