Hari Dhillon (Čeština)

Hari Jamil Dhillon je americký herec, který je nejlépe známý pro své role jako Michael Spence a doktor Sunil Gupta v britském seriálu lékařské medicíny Holby City.

Obsah

  • 1 Životopis
  • 2 O zločincích Mysl
  • 3 Filmografie
    • 3.1 ODKAZY

Životopis

Malý je známo o Dhillonově minulosti, včetně jeho narozenin, jmen jeho rodičů a toho, proč se chtěl stát hercem. Je známo, že Dhillon se narodil a vyrůstal v San Francisku v Kalifornii a navštěvoval San Francisco State University. a Kalifornská univerzita v Berkeley. Dhillonova první role na obrazovce v roce 1997 byla také jeho první hlavní rolí, kdy byl poprvé obsazen jako Biloo Kapur pro 25 epizod britského dramatického seriálu Dream Team. Dhillon se také objevil v televizních pořadech a filmech jako Holby City, Law & Order: Special Victims Unit, Madam Secretary, Billionaire Ransom, This Is Us, Adam Ruins Everything, Death in Paradise , Miliardy, špatné vzdělání, Doom: Zničení, bez stopy, střední, bezpráví srdce, agentura, smyčka, nehoda, Mentalista, vraždy Midsomer a Criminal Minds: Beyond Borders.

On Criminal Minds

Dhillon ztvárnil Deepaka Singha, agenta pomáhajícího IRT při sérii únosů a krádeží orgánů, v epizodě Sezóna jedna „Sklizeno“.

Filmografie

  • Doom: Zničení – doktor Ahmed Kahn
  • Bad Education (2019) – David Bhargava
  • Miliardy – 3 epizody (2018-2019) – Michael Panay
  • Death in Paradise (2019) – Jay Carver
  • Adam Ruins Everything (2017) – majitel galerie
  • This Is Nás – 4 epizody (2017) – Sanjay Jahiri
  • Law & Objednávka: Útvar pro zvláštní oběti – 4 epizody (2015-2016) – Advokát Sunil Varma
  • Billionaire Ransom (2016) – Marcos Shah
  • paní sekretářka – 2 epizody (2016) – pákistánský ministr zahraničí Konstantin Abedi
  • Criminal Minds: Beyond Borders – „Harvested“ ( 2016) Televizní epizoda – Agent Deepak Singh
  • Midsomer Murders (2016) – Reece Dexter
  • The Mysteries of Laura (2015) – Swami Sanjay
  • Holby City – 270 epizod (2001-2014) – Michael Spence / Doctor Sunil Gupta
  • Nehoda (2014) – Michael Spence (uncredited)
  • Mentalista (2014) – Ari Qasimi
  • Smyčka – 5 epizod ( 2007) – Sikander
  • Beze stopy (2007) – Doktor Gupta
  • Mr. Nice Guy (2006) – Roger
  • Medium (2005) – Chand Sooran
  • Charmed – 2 epizody (2005) – Gregg (připočítán jako Harry Dillon)
  • She Spies (2003) – Deepak Shoenstein (připočítán jako Harry Dillon)
  • Cradle 2 the Grave (2003) – pákistánský kupující
  • Agentura (2002) – Aref Sahim (připočítán jako Harry Dillon)
  • Lawless Heart (2001) – Will (připočítán jako Hari Dillon)
  • Wit (2001) – člen 1 (připočítán jako Harry Dillon)
  • Trial & Odplata (2000) – Ashley Freeman (připočítán jako Harry Dillon)
  • Arabian Nights – 2 epizody (2000) – Prince Hussain
  • Dream Team – 25 epizod (1997-1999) – Biloo Kapur
  • New World Disorder (1999) – Mark Ohai
  • Entrapment (1999) – 3. ochranka
  • Thief Takers (1997) – Mahesh Singh

ODKAZY

Aktuální filmografii najdete zde.

Be the first to reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *