Heather Ankeny (Čeština)

Heather Ankeny je americká herečka a producentka.

Obsah

  • 1 Životopis
  • 2 O zločincích Minds
  • 3 Filmografie
    • 3.1 Producent
    • 3.2 Režisér
  • 4 Externí odkazy

Biografie

O Ankenyiném raném životě se ví velmi málo, včetně toho, proč se rozhodla stát se herečkou. Titul Bachelor of Science získala na University of Colorado Během své herecké kariéry měla Ankeny role ve filmech Blind Justice, Center of the Universe a Abby, stejně jako v nezávislých filmech Pants on Fire a Pig. Ve svém osobním životě je vášnivou hráčkou fantasy fotbalu a hostující analytik a častý přispěvatel do ESPN Fantasy.

On Criminal Minds

Ankeny ztvárnila Liz Hammondovou v epizodě „Hells s Kitchen“ sezóny dvanáct.

Filmografie

  • Criminal Minds – „Hells s Kitchen“ (2017), televizní epizoda – Liz Hammond
  • Zlatý rok (2016) jako Amy (krátký)
  • Rizzoli & Isles (2016) jako Joann (2 epizody)
  • H4 (2015) jako News Anchor
  • Battle Creek (2015) jako Eleanor
  • White Dwarf (2014) jako Heather
  • Supah Ninjas (2011) jako Dr. Bach
  • Pig ( 2011) jako Isabel
  • Weeds (2010) jako Julie
  • Heroes (2009) jako Beth
  • Valentine (2009) jako Jackie Burstein
  • Stále čeká … (2009) jako Odetta Vendetta (video)
  • Pants on Fire (2008) jako Lucy
  • Částečně pravdivé příběhy vysokého dobrodružství! (2007) jako Tato dívka (krátký)
  • Blind Justice (2005) jako Erica Whitehead
  • Center of the Universe (2005) jako Amy
  • The Dry Spell (2005) jako Unknown Character
  • Expozice (2004) jako Annie (krátká)
  • Nic výjimečného (2004) jako Nadia (krátká)
  • Stařec a studio (2004) jako Žena v kabrioletu (krátký)
  • Abby (2003) jako Paige (7 epizod)
  • Survivin „The Island (2002) jako kancelářský pracovník (krátký)
  • Tomcats (2001) ) jako Mistaken Natalie

Producent

  • H4 (2015) – Producent
  • The Gallery (2013) – Associate Producer (6 epizod) )

ředitel

  • Alžířan (2014) – první asistent ředitele, druhý útvar

externí odkazy

Aktuální filmografii najdete zde.

Be the first to reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *