Jacqueline Pinol (Čeština)

Jacqueline Pinol je americká herečka a hlasová herečka.

Obsah

  • 1 Životopis
  • 2 O zločincích Mysl
  • 3 Filmografie
    • 3.1 ODKAZY

Životopis

Pinol se narodil 8. dubna 1979 ve čtvrti Queens v New Yorku ve státě New York francouzského a latinskoamerického původu. Ona začala hereckou kariéru, zatímco ještě navštěvuje Beverly Hills High School, tím, že její hlas pro 1996 videohry Noir. Vystudovala Beverly Hills High v roce 1997, kdy byla členkou renomovaných madrigalských zpěvaček. Pinol pokračovala ve své herecké kariéře krátce nato, zpočátku používala alias Jacqueline Aries, než přešla na své rodné jméno.

On Criminal Minds

Pinol ztvárnila doktorku Judith Mertzovou v premiérové ​​epizodě Sezóna jedenáct „The Job“.

Filmografie

  • Criminal Minds – „The Job“ (2015), televizní epizoda – doktorka Judith Mertz
  • Road to Juarez (2015) jako Yadria
  • Bordertown (2015) jako Pepito Gonzalez
  • Film Lab Presents (2014) jako Sara
  • Zombies Monsters Robots (2014) jako Selena (videohra, hlas)
  • East Los High (2014) jako Janet
  • The Fault in Our Stars (2014) jako Voice Cast
  • Mr. Peabody & Sherman (2014) jako Additional Voices (voice)
  • The Mentalist (2013) jako News Anchor
  • The Call (2013) jako Additional Voices (voice)
  • Dakota (2012) as Elizabeth
  • Waking Up (2011) as Sara (short)
  • Ice Age: A Mammoth Christmas ( 2011) jako Additional Voices (TV short, voice)
  • Uncharted 3: Drakes Deception (2011) jako Columbian Citizens (videohra, hlas)
  • Answers to Nothing (2011) jako Tricia
  • Dny našich životů (2011) jako Sofia (7 epizod)
  • Borderline Murder (2011) jako Jennie Grace
  • Let Lorenzo (2011) jako Manželka Salsa (krátká)
  • Monster Mutt (2011) jako Tawni Martinez
  • Tajemství ve zdech (2010) jako Greta (hlas)
  • Padlý věrný ( 2010) jako Maria
  • Rodičovství (2010) jako Valerie
  • finále Tiempo (2009) jako Amalia
  • Jedno horké léto (2009) jako Viviana Suarez
  • The Closer (2009) jako Aria Mazón
  • 24 (2009) jako Carol Vossler
  • Burn Notice (2008) jako Sophia
  • CSI: NY (2007-2008) jako Rikki Sandoval (4 epizody)
  • Bachelor Party 2: The Last Temptation (2008) jako hlasový herec (video, hlas)
  • Transformers: The Game (2007) jako Walla (videohra, hlas)
  • Lincoln Heights (2007) jako Delilah Sandoval (4 epizody)
  • Román Romance (2006) jako Isabelle
  • Barnyard (2006) jako další hlasy Barnyard (hlas)
  • Heroes (2006) jako Janice Parkman
  • Danika (2006) jako Nanny
  • CSI: Miami (2006) jako Cynthia Sanchez
  • Las Vegas (2005) jako Julie Zelman
  • Jak jsem poznal vaši matku (2005) jako Jackie
  • Staring at the Sun (2002) jako Claudia (zkráceně připočítána jako Jacqueline Aries)
  • Resurrection Blvd. (2001-2002) jako Olivia Solano (8 epizod)
  • Ponderosa (2001-2002) jako Isabella (7 epizod)
  • Out of the Black (2001) jako Cait McLachlan (připsána jako Jacqueline Aries)
  • The Division (2001) jako Rachel Garcia (připočítána jako Jacqueline Aries)
  • Once (2000) jako Vivian (krátká, připočítána jako Jacqueline Aries)
  • General Hospital (2000) jako Sherry (připočítán jako Jacqueline Aries)
  • Runaway Virus (2000) jako Rita (uncredited)
  • uchazeč (1999) jako unesený učitel jako Jacqueline Aries)
  • USA High (1997) jako Simone
  • Noir (1997) jako Winthrop Staff (videohra, hlas, připočítán jako Jacky Pinol)

ODKAZY

Aktuální filmografii najdete zde.

Be the first to reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *