John Verea (Čeština)

Tento článek je STUB, který na této wiki není povolen.
Vy může pomoci rozšíření CRIMINAL MINDS WIKI.
Po rozbalení článku tuto značku odstraňte.

John Enrique Verea je americký herec a producent.

Obsah

  • 1 Životopis
  • 2 O zločincích Minds
  • 3 Filmografie
    • 3.1 PRODUKTOR
    • 3.2 ODKAZY

Životopis

Bude doplněno

O zločinných myslích

Verea ztvárnila detektiva Roberta Portilla v epizodě „The Perfect Storm“ druhé sezóny.

Filmografie

  • Ballers (2016) jako Derrick Rubin
  • Assumed Killer (2013) jako Noah
  • Charlieho andílci (2011) jako Fat Cat # 2
  • Burn Notice (2010) jako Juan Ruiz
  • Raines (2007) jako pastor
  • Criminal Minds – „The Perfect Storm“ „(2006) Televizní epizoda – Detektiv Robert Portillo
  • The Guardian (2003) jako George Meadows
  • Collateral Damage (2002) jako Ephraim Ortiz-Dominguez
  • Cena of Glory (2000) jako Azamar
  • Noriega: Gods s Favorite (2000) jako Father Jorge
  • 3 Strikes (2000) jako Saldamo
  • My Little Assassin (1999) jako Neznámá postava
  • Get Real (1999) jako poradce
  • The Vivero Letter (1999) jako Raoul Gato
  • Selena (1997) jako Jose Behar
  • Někdo čeká (1996) jako detektiv Santos
  • ER (1996) jako Ernain
  • Loch Ness (1996) jako řidič odtahovky
  • Night Canvas (1995) jako Ray Lopez
  • Space: Above and Beyond (1995) jako poručík Richard Swirko
  • sveden and Betrayed (1995) as Gary
  • The Great Defender (1995) as Fast Freddy
  • Earth 2 (1994) as Controller # 2
  • NYPD Blue (1994) ) jako Jorge Fuentes
  • Úplné zatmění (1993) jako Ramon Perez
  • Donato a dcera (1993) jako mladý policista
  • Stanová show (1993) jako Neznámý Postava
  • Budu doma na Vánoce (1993) jako Robert (krátký)
  • Jižně od západu slunce (1993) jako Neznámá postava (postavy) (2 epizody)
  • From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (1992) jako Officer Smith
  • A House of Secrets and Lies (1992) jako Ruben
  • Pohlednice z okraje ( 1990) jako Young Intern
  • Dragnet (1990) jako Unknown Character
  • Bad Influence (1990) jako Rito
  • Falcon Crest (1990) jako Player # 1
  • As the World Turns (1988) jako Manuel Perrera (připočítán jako John Enrique Verea)
  • Miami Vice (1987) jako důstojník Reuben Oliva

PRODUCENT

  • Práce Genius (2015) – koproducent

ODKAZY

Pro up-t aktuální filmografie, viz zde.

Be the first to reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *