Kendall Ryan Sanders (Čeština)

Kendall Ryan Sanders je americký herec.

Obsah

  • 1 Životopis
  • 2 O zločincích Mysl
  • 3 Filmografie
    • 3.1 ODKAZY

Životopis

Sanders začal hrát, když mu bylo sedm let. Předtím prošel hereckou soutěží Actors, Models & Talent for Christ ve svém rodném městě Atlanta a získal cenu za mužský herecký výkon. Výsledkem bylo, že on a jeho rodina zamířili do Los Angeles v Kalifornii, aby mohl pokračovat ve správné herecké kariéře. Sanders od té doby získal desítky kreditů za televizi, hrané filmy a videa. Hrál Rod Best ve filmu Disney The Odd Life of Timothy Green a byl vystupujícím hlasem v animovaném filmu Warner Bros The Ant Bully. Sanders také hostoval v seriálech Revolution, Big Love, NCIS, Criminal Minds, 12 Miles of Bad Road, Nip / Tuck a Passions.

On Criminal Minds

Sanders ztvárnil nezletilého zabijáka a sociopata Dannyho Murphyho v epizodě „Shade of Grey“ ze čtvrté sezóny.

Filmografie

  • Nedělal jsem to (2014) jako Louie
  • Every Witch Way (2014) jako Tony Myers (20 epizod)
  • Revolution (2013) jako Rebel Rider (připočítán jako Kendall Sanders)
  • Odd Life Timothy Green (2012) jako Rod Best (připočítán jako Kendall Sanders)
  • Cinnamon (2011) jako Jordan Fallon (video)
  • Inside Autism (2011) jako James (short)
  • Not Another Not Another Movie (2011) jako Leonard
  • The Soccer Nanny (2011) jako Beau Hazelton
  • Big Love (2011) jako Baker Embry (připočítán jako Kendall Sanders)
  • Modern Family (2009) jako Will
  • Matka vynálezu (2009) jako Blake
  • Myšlenky zločince – „Šedý stín“ (2009) Televizní epizoda – Danny Murphy
  • NCIS (2009) jako Zane Wilson
  • Tajný veřejný deník Mika Birbiglia (2008) jako velmi nemocné dítě
  • Shelter (2008) jako Lawrence Greeley
  • Umělecké dílo (2008) jako dítě (video krátké)
  • MADtv (2008) jako Young Dominic
  • 12 Miles of Bad Road (2008) ) jako Bradley Bidewell III (3 epizody)
  • Business Class (2007) jako Young Kirk
  • Passions (2007) jako Kid
  • Unfabulous (2007) jako Little Kid (připočítán jako Kendall Sanders)
  • This Solace Eternal (2007) jako Child Evan (short)
  • Nick Cannon Presents: Short Circuitz (2007) jako Bobby Jay
  • Trouble and Kids (2007) jako Tommy (krátké video)
  • Untold Stories of the ER (2006) jako Cody Hoover (dokument o televizním seriálu)
  • Nip / Tuck (2006) jako Young Sean
  • The Ant Bully (2006) jako Red Teammate # 5 (voice)

ODKAZY

Za aktuální filmografie, viz zde.

Be the first to reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *