Rob Zabrecky (Čeština)

Robert Zabrecky je americký herec, kouzelník a hudebník.

Obsah

  • 1 Životopis
  • 2 O zločincích Mysl
  • 3 Filmografie
    • 3.1 ODKAZY

Životopis

Zabrecky se narodil 2. června 1968 v Burbanku v Kalifornii. Málo je známo o Zabrecké minulosti, včetně jmen jeho rodičů, kam chodil do školy, a proč chtěl být bavičem. Je známo, že Zabrecká kariéra vlastně začala jako hudebník, když byla zpěvačkou. skladatel a basista pro rockovou kapelu Possum Dixon. Zabrecky nezačal hrát, dokud nezískal svoji první roli na obrazovce v roce 2004, kdy byl obsazen jako nedovolený milenec v krátkém filmu Deadlock. Od té doby se Zabrecky objevil v televizních pořadech, jako je Penn & Teller: Fool Us, The Mentalist, Angie Tribeca, Comedy Bang! Bang !, Pharrell Williams: Happy, Fireflies, Pride and Prejudice and Zombies: Dawn of the Dreadfulls, GLOW a Criminal Minds.

On Criminal Minds

Zabrecky ztvárnil Johna Henryho Hensona, jednoho ze dvou dvojčat, která unesla tři děti, v epizodě „Dvanáctá sezóna“ Elliottově jezírku.

Filmografie

  • Lady Dynamite (2017) – The Great Zabrecko
  • GLOW (2017) – Rob the Satanist
  • A Ghost Story (2017) – Pioneer Man
  • Criminal Minds – „Elliott“ s Pond „(2016) televizní epizoda – John Henry Henson
  • Penn & Teller: Fool Us (2016) – Mentalist
  • Shangri-La Suite (2016) – Toby
  • Élan Vital (2016) – The Leader of the Band
  • Angie Tribeca (2016) – Dealer
  • Decay (2015) – Jonathan
  • Comedy Bang! Bang! (2015) – David Bronzeyfield
  • Zábavná velikost Horror: Volume One (2015) – Howard
  • The Listing (2015) – Brick
  • Carpool Lane Magician (2014) – Stephen
  • The Magician (2014) – The Magician
  • Evil Voices Lie (2014) – Howard
  • Freak Out – 2 epizody (2014) – Father / Cemetery Creep
  • Lost River (2014) – MC
  • Pharrell Williams: Happy (2013) – Dancer
  • The Charlatan (2013) – Unknown Character
  • Desperate Acts of Magic (2013) – Geof f
  • Světlušky (2013) – Motel Clerk # 1
  • Averageman (2012) – kapelník
  • Last Ditch Therapy (2012) – doktor Hillier
  • Po triumfu vašeho narození (2012) – Man odpovědný
  • Whodamndunnit? (2012) – Victor Zabrecky
  • Trick „r Treat: Making Friends (2011) – The Creature
  • Honk If You Miss Randy Todd (2010) – ředitel pohřbu
  • The Mentalist (2010) – Auctioneer
  • Pride and Prejudice and Zombies: Dawn of the Dreadfuls (2010) – Brain Zombie
  • The Walking Wounded (2008) – Everett
  • Brothers & Sisters (2008) – The Auctioneer
  • Roger (2008) – Roger
  • Dream from Leaving (2008) – Neznámá postava
  • Reverse (2008) – Carjacker
  • Room 401 (2007) – Kouzelník
  • Chasing Čajkovskij (2007) – Číšník
  • CSI: NY (2007) – The Professor
  • A Fine Line (2006) – Marty
  • Live Freaky Die Freaky (2006) – TV Announcer
  • Dust Devil (2005) – Man
  • Deadlock (2004) – Lover
  • Late Night with Conan O „Brien (1994) – basista Possum Dixon

ODKAZY

Aktuální filmografii najdete zde.

Be the first to reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *