Steven Grayhm (Čeština)

Steven Grayhm je kanadský herec, který je nejlépe známý svou rolí Liama ​​Cullena ve sci-fi seriálu Teen mezi dospívajícími.

Obsah

  • 1 Životopis
  • 2 O zločincích Mysl
  • 3 Filmografie
    • 3.1 ODKAZY

Životopis

Grayhm se narodil 14. ledna 1981 v Londýně, Ontario, Kanada. Málo je známo o Grayhmově minulosti, včetně jmen jeho rodičů, kam chodil do školy a proč chtěl být hercem. Je známo, že Grayhm získal svou první roli na obrazovce v roce 2000, když byl Hraje jako 18letý Fred v dramatickém filmu Lakeboat. Od té doby se Grayhm objevil v televizních pořadech a filmech jako Alcatraz, Between, House of Dust, Smallville, Wyatt Earps Revenge, Periphery, Seven Deadly Sins, Hellcats , Cold Case a Criminal Minds.

On Criminal Minds

Grayhm ztvárnil bludného sériového vraha a loupežníka Jess Carney v epizodě Season 13 „Submerged“.

Filmografie

  • Criminal Minds – „Submerged“ (2018) televizní epizoda – Jess Carney
  • Mezi – 6 epizod (2016) – Liam Cullen
  • House of Dust (2013) – Kolt
  • Alcatraz – 2 epizody (2012) – Harlan Simmons
  • Pomsta Wyatta Earpa (2012) – Sam Kenedy
  • Periphery (2011) – Zack
  • Crash Site (2011) – Matthew
  • The Family Tree (2011) – Andy Porter
  • Hellcats (2011) – Simon
  • Summer Eleven (2010) – Gerry
  • The Boy Who Cried Werewolf (2010) – Goran
  • Sedm smrtelných hříchů – 2 epizody ( 2010) – Reed Sawyer
  • Sonny with a Chance (2010) – Blake Rattison
  • Cesta do středu Země (2008) – Abel Brock
  • Nemyslitelné (2007) – Peter McDowell
  • Cold Case (2006) – Corey Lewis
  • CSI: Crime Scene Investigation (2006) – Scott Baird
  • Smallville – 2 epizody (2005) – Brendan Nash
  • Pět lidí, se kterými se setkáte v nebi (2004) – Mladý Eddie
  • Dead Like Me (2004) – Brennan
  • White Chicks (2004) – Russ
  • Black Sash (2003) – Nick Kilborn
  • Tribe of Joseph (2002) – Jonathon
  • Taken (2002) – vojín první třídy William Toland
  • Vodka, zima a výkřik houslí (2002) – Zygmunt
  • Jeremiah (2002) – Thomas Kincaid
  • Bang Bang You „re Dead (2002) – Michael
  • Andromeda (2002) – princ Erik
  • svatební šaty (2001) – Hank (uncredited)
  • Lakeboat (2000) – Fred

ODKAZY

Aktuální filmografii najdete zde.

Be the first to reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *