Tony Denison (Čeština)

Anthony John Denison (nar Anthony John Sarrero) je americký herec, který je nejlépe známý svou rolí Andyho Flynna v seriálu The Closer (procedurální kriminální seriál), stejně jako jeho spin-off seriálu Major Zločiny.

Obsah

  • 1 Životopis
  • 2 O zločincích Mysl
  • 3 Filmografie
    • 3.1 ODKAZY

Životopis

Denison se narodil Anthony John Sarrero 20. září 1949 v New Yorku, New York. Jméno jeho rodičů není známo, a proto se chtěl stát hercem. Je známo, že Denison vystudoval State University of New York v New Paltz s bakalářským titulem. Denison získal svou první roli na obrazovce v roce 1981, kdy byl obsazen jako Moe v komediálním dramatickém filmu Waitress !. Denison První významnou roli získal v roce 1986, kdy byl obsazen jako Ray Luca, mafián, který má za úkol přehlédnout několik kasin vlastněných mafií, za 38 epizod kriminálního seriálu Kriminální příběh. Od té doby se Denison objevil v televizních pořadech a filmech jako The Closer, Major Crimes, All Rise, Agent Emerson, Dirty, Dementia, Clarity, Sons of Anarchy, Atlas Shrugged: Who Is John Galt ?, Trattoria, Pizza Man, Prison Break, Boston Legal, Cold Case, CSI: Crime Vyšetřování scény, Dead Write, The Lone Gunmen, Castle a Criminal Minds.

On Criminal Minds

Denison ztvárnil seržanta Waynea Weigarta v epizodě sezóny „LDSK“. zopakovat si roli v epizodě Duch patnácté sezóny.

Filmografie

  • All Rise – 5 epizod (2 019-2020) – Vic Callan
  • Criminal Minds – 2 epizody (2005-2020) Televizní epizody – Wayne Weigart
  • Agent Emerson (2019) – Generál
  • Murder In-Law (2019) – Will
  • Frank and Ava (2018) – Adler
  • Major Crimes – 105 epizod (2012-2018) – poručík Andy Flynn
  • Perspektiva celebrit (2017) – host
  • Dirty (2016) – velitel Rocco
  • Dementia (2015) – MC
  • Clarity (2015) – Malcolm
  • Synové anarchie (2014) – Desmond Harnigan
  • Atlas pokrčil rameny: Kdo je John Galt? (2014) – Cuffy Meigs
  • Castle (2012) – Mickey Dolan
  • The Closer – 108 epizod (2005-2012) – Andy Flynn
  • Trattoria (2012) ) – Sal Sartini
  • Pizza Man (2011) – vládní investor
  • Celá pravda (2011) – neznámá postava
  • Odpovědi na nic (2011) – kapitán
  • Signal Lost (2009) – Charles Wright
  • Crash and Burn (2007) – Francis Garrard
  • Dead Write (2007) – doktor Bruno Alexander
  • Prison Break – 5 epizod (2006) – Aldo Burrows
  • Boston Legal (2006) – Kurt Loomis
  • Karla (2006) – detektiv Burroughs
  • Murder 101 (2006) – Nelson Raymond
  • The OC (2005) – Bobby Mills
  • Cold Case (2005) – Mike Doherty
  • Choker (2005) – Murcer
  • CSI: Crime Scene Investigation (2005) – Sy Magli
  • JAG – 3 epizody (2002-2005) – CAG USS Coral Sea / velitel Stefan Stefanopoulos
  • ER (2004) – detektiv Patrie
  • DA – 2 epizody (2004) – Paul Harper
  • NYPD Blue (2004) – Tony Grimaldi
  • Wild Things 2 (2004) – Niles Dunlap
  • Playmakers – 11 epizody (2003) – Coach George
  • She Spies (2003) – Arthur Nagin
  • Chasing Papi (2003) – Agent Quinn
  • The District (2003) – Sal Corruzo
  • Art of Revenge (2003) – John Ravich
  • Now You Know (2002) – Gary Richards
  • The Tower of Babble (2002) – John
  • Ostrovní kořist (2001) – Peter Thornton (připočítán jako Tony Dennison)
  • Haunted Heart (2001) – Bill (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Venomous (2001) – generálmajor Thomas Sparks
  • Osamělí ozbrojenci (2001) – tajný agent FBI Larry Rose
  • Rakety „Red Glare (2000) – Marty (připočítán jako Anthony John Denison )
  • Hledáte ozvěnu (2000) – Ray „Nappy“ Napolitano
  • Skeleton Woman – Victor (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Poslední producent ( 2000) – Poker Player (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Walker, Texas Ranger – 2 epizody (2000) – Michael Westmoreland
  • Varování chirurga (1999) – Guy
  • Road Kill (1999) – pan . Z
  • Charmed (1998) – Victor Halliwell
  • Vengeance Unlimited (1998) – šerif James Broll (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Melrose Place – 10 epizody (1997) – Jim Reilly
  • Corporate Ladder (1997) – Matt Taylor (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Opposite Corners (1997) – Augie Donatello (připočítán jako Anthony John) Denison)
  • Láska a manželství – 5 epizod (1996) – Jack Nardini
  • Za kterou stojí (1996) – Vinnie Grosso (připočítán jako Anthony John Denison)
  • No One Could Protect Her (1996) – Dan Rayner (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Criminal Passion (1994) – Nathan Leonard (připočítán jako Anthony John Denison)
  • muži of War (1994) – Jimmy G.(připočítán jako Anthony John Denison)
  • Brilantní převlek (1994) – Andy Manola (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Získání Gotti (1994) – John Gotti (připočítán jako Anthony John Denison)
  • SeaQuest 2032 (1994) – Bobby (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Úplné zatmění (1993) – Jim Sheldon (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Sex, Love and Cold Hard Cash (1993) – Douglas Colson (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Příběh Amy Fisherové (1993) – Joey Buttafuoco (připočítán jako Anthony John Denison)
  • The Harvest (1992) – Noel Guzmann (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Lady Boss (1992) – Cooper Turner (připočítán jako Anthony John Denison)
  • The Price She Zaplaceno (1992) – Welles (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Před bouří (1991) – Neznámá postava (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Under Cover (1991) – Dylan Del „Amico (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Dítě temnoty, Dítě světla (1991) – otec O „Carroll (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Město naděje (1991) – Rizzo (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Under Cover (1991) – Dylan Del“ Amico (připsán jako Anthony John Denison)
  • Malý Vegas (1990) – Carmine de Carlo (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Dívka, která mezi nimi přišla (1990) – Barry Huntoon (připočítán jako Anthony John Denison)
  • I Love You Perfect (1989) – Alan (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Full Exposure: The Sex Tapes Scandal (1989) – poručík James Thompson ( připočítán jako Anthony Denison)
  • Wiseguy – 4 epizody (1988-1989) – John Henry Raglin (připočítán jako Anthony Denison)
  • Velký útěk II: Nevyřčený příběh (1988) – Poručík Mike Corery (připočítán jako Anthony John Denison)
  • Kriminální příběh – 38 epizod (1986-1988) – Ray Luca (připočítán jako Anthony Denison)
  • Just Married (1986) – Russell (připočítán jako AJ Denison)
  • servírka! (1981) – Moe (připočítán jako Anthony Sarrero)

ODKAZY

Aktuální filmografii najdete zde.

Be the first to reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *