Troy Doherty (Čeština)

Troy Doherty je americký herec a herec hlasu, který je nejlépe známý svou rolí Claytona Swaina v dramatické akční sérii Poslední loď.

Obsah

  • 1 Životopis
  • 2 O zločincích Mysl
  • 3 Filmografie
    • 3.1 ODKAZY

Životopis

Malý je známo o Dohertyho minulosti, včetně jeho narozenin, jak se jmenují jeho rodiče, kam chodil do školy a proč se chtěl stát hercem. Je známo, že Doherty se narodil a vyrůstal ve Wall Township, New Jersey. Doherty získal první roli na obrazovce v roce 2008, kdy byl obsazen jako student komediálního krátkého filmu Paper Dreams. Doherty získal svou první významnou periodickou roli ve stejném roce, kdy dostal americký hlas pro Emeryho, rychlého vlak metra pro 53 epizod animované rodinné série Chuggington a 10 epizod animované spin-off série Chuggington: Badge Quest. Doherty se také objevil v televizních pořadech a filmech jako The Last Ship, Victorious, Scorpion, Hickey, Filthy Preppy Teen $, Bro-Hotline, This Is Us, September Morning, T Odd Essay, Hachi: Psí příběh, nová dívka, podezřelý a zločinec.

On Criminal Minds

Doherty ztvárnil Colina Kirklanda, nájemce v budově Tannera Johnsona, který hrál hry s Jakeem Prestonem, v epizodě Sezóna devět „Gatekeeper“.

Filmografie

  • Bro-Hotline – 3 epizody (2020) – Mikey
  • Odyssey Omega (2020) – Adam
  • Game Shakers (2019) ) – Carl (uncredited)
  • This Is Us (2019) – John Smiley
  • The Last Ship – 10 epizod (2018) – Clayton Swain
  • The Odd Esej (2018) – Dez
  • Září ráno (2017) – Eric
  • Legacy (2017) – Mladý Jake
  • Hickey (2016) – Ryan Chess
  • Filthy Preppy Teen $ – 8 epizod (2015) – Patrick Bishop
  • Scorpion (2015) – Alberto
  • Beyond Walls (2015) – neznámá postava
  • Chuggington – 53 epizod (2008-2015) – Emery (hlas)
  • Resident Advisors (2015) – Stoner # 2
  • Životní lekce Williama Gwilliama (2015) – William Gwilliam
  • 24 hodin míru (2014) – Eric
  • Super Fun Night (2014) – Teenage Boy
  • Criminal Minds – „Gatekeeper“ (2013) Televizní epizoda – Colin Kirkland
  • Vítejte v rodině (2013) – manažer
  • Nick Studio 10 ( 2013) – Troy
  • Victorious (2012) – Jarold Ardbeg
  • Prime Suspect (2012) – Marshall Henriss
  • Sam Steele and the Crystal Chalice (2011) – Josh
  • New Girl (2011) – Frankenstein Kid
  • Mike & Molly (2011) – Teenager # 2
  • Chuggington: Badge Quest – 10 epizod (2010-2011) – Emery (hlas)
  • Hachi: Příběh psa (2009) – Sal
  • Paper Dreams (2008) – Student 8

ODKAZY

Aktuální filmografii najdete zde.

Be the first to reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *