Anne Leighton (Dansk)

Denne artikel er en STUB, som ikke er tilladt på denne wiki.
Dig kan hjælpe CRIMINAL MINDS WIKI ved at udvide den.
Fjern dette tag, når artiklen er udvidet.

Anne Leighton er en amerikansk skuespillerinde og producent, der er mest kendt for sin rolle som Rachel Wood i NBCs overnaturlige fantasy-drama Grimm.

Indhold

  • 1 Biografi
  • 2 Om strafferetlig Minds
  • 3 Filmografi
  • 4 Producer
  • 5 Links

Biografi

Skal tilføjes

On Criminal Minds

Leighton portrætterede Sheila Harrison, en “uretfærdighedsindsamler” -type spirende seriemorder, i Season Nine-episoden “What Happens in Mecklinburg”.

Filmografi

  • Purgatory House (2016) – Melanie
  • Lucifer (2016) – Lily
  • Grimm (2015- 2016) – Rachel Wood (14 episoder)
  • Superseven er stadig mit navn (2015) som Sparky
  • De kalder mig Superseven (2015) som Sparky
  • The Midnight Anthology (2015) som Woman in Blue
  • Komplikationer (2015) som Virginia Maxson
  • Superseven Unchained (2015) som Sparky
  • Nashville (2015) som Adele
  • CSI: Cyber ​​(2015) som Regina
  • Studioklubben (2014) som Maggie Milberry
  • A Christmas Mystery (2014) som Catherine Clark
  • My Christmas Wish (2014) as Sophia (short)
  • Hawaii Five-0 (2014) as Angela Larkin
  • Untold (2014) as Monica
  • April Rain (2014) som Helen
  • Criminal Minds – “Hvad der sker i Mecklinburg” (2014) TV-episode – Sheila Harrison
  • The Adventures of Superseven (2011-2013) som Sparky (23 episoder)
  • 5th Street (2013) som Sarah Montoya
  • Vegas (2013) som Vera
  • To Kristen with Love (2013) som New Girlfriend (kort)
  • The Young and the Restless (2013) som Stephanie Gayle (5 episoder)
  • Gangster Squad ( 2013) som Crying Woman
  • Giv babyen et kys (2012) som Sharon (kort)
  • Livin “the Dream LA (2012) som Ashley
  • Exquisite ( 2012) som Melanie Glynn (kort)
  • Abeo farisæer (2012) som Beth
  • Beautifully Esther (2011) som Audrey (kort)
  • CSI: Miami ( 2011) som Sheila Holland
  • Cougar Town (2011) som Sam
  • CSI: Crime Scene Investigation (2010) som Young Margot Wilton
  • Cyrus (2010) som Vicky
  • The Taqwacores (2010) som Lynn
  • Little Black Dress (2009) som Katy Taylor (kort)
  • Star Trek (2009) som medlem af Enterprise Crew (ukrediteret)
  • Presto! (2008) som Jessica (kort)
  • Never Again (2001) som Girl # 2

Producer

  • The Studio Club ( 2014) – Executive Producer

Links

For en opdateret filmografi, se her.

Be the first to reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *