Anzu Lawson (Dansk)

Cristina Anzu Lawson er en amerikansk skuespillerinde og sangerinde.

Indhold

  • 1 Biografi
  • 2 Om strafferetlig Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 LINKS

Biografi

Lawson blev født den 23. maj 1980 i Klamath Falls, Oregon, til Keiko Lawson og hendes mand. Lawson og hendes familie flyttede til Cerritos, Californien, da hun var ung, men både hun og hendes søster flyttede senere til Japan med sin mor, efter at Lawson blev opdaget af et modelbureau. Det var her Lawson først kom på skuespil, da hun fik sin første rolle på skærmen i en alder af ni år og optrådte som Milly McKenzie i action-eventyrfilmen Bloodfight. Da hun blev ung voksen, besluttede Lawson at flytte til Los Angeles og tilmelde sig University of California, Los Angeles, hvor hun senere blev uddannet i manuskript i 2010. Siden da har Lawson optrådt i tv-udsendelser som The Blacklist, Dexter, Scandal, Raising Hope, Parenthood, NCIS: Los Angeles, Art of Deception, indtil vi mødes igen, Greys anatomi, Gortimer Gibbons Life on Normal Street , Ray Donovan og Criminal Minds.

On Criminal Minds

Lawson portrætterede Doctor Ruiz i sæson fem episoden “The Eyes Have It”.

Filmografi

  • The Blacklist (2018) – Mariko Ito
  • Guilty Party – 9 episoder (2017) – Principal Lee
  • Fuller House (2017) – Doctor Elizabeth Chung
  • Dying Touch (2017) – Kaya
  • The Young and the Restless – 4 episoder (2017) – Doctor Lang
  • Art of Deception (2017) – Eva
  • NCIS: Los Angeles – 3 episoder (2017) – Sygeplejerske
  • indtil vi mødes igen (2017) – Detektiv Yamamoto
  • The Fosters (2016) – Advokat
  • Gortimer Gibbons Life on Normal Street – 2 episoder (2016) – Miss Tran
  • The Perfect Match (2016) – Sophia
  • Broke A $$ Rich Kid (2016) – Ukendt karakter
  • CSI: Cyber ​​(2016) – Dommer Loring
  • Viking og pendulet (2015) – Isi
  • Guds hånd (2015) – Doctor Fisher
  • Mor (2015) – Luanne
  • Cristela (2015) – Sygeplejerske
  • Gypsi – 2 episoder (2015) – Anna DuPree
  • Revenge (2014) – Doctor Albright
  • Extant – 2 episoder (2014) – Japanese Computer Sys tem (stemme, ukrediteret)
  • Ray Donovan (2014) – Jodi Nishimura
  • Killer Instinct (2013) – Orchid (stemme)
  • Dexter (2013) – Sygeplejerske
  • Skandale (2013) – Reporter
  • Sweet Talk (2013) – Suzi Yamagutchi
  • Grays s Anatomy (2013) – Executive Three
  • Heart of Change (2012) – Krysteena
  • Raising Hope (2012) – Lisa
  • Parenthood (2012) – Sygeplejerske
  • The Undershepherd (2012) – Servitrice
  • Entourage (2011) – Tryk nr. 2
  • Make It or Break It (2010) – Officer Zukimoto
  • Dicks (2010) – Margaret Lee
  • “Til Death (2010) – Lisa
  • Hvad ville Jesus gøre? (2010) – Servitrice (krediteret som Cristina Lawson)
  • Criminal Minds – “The Eyes Have It” (2009) TV-episode – Doctor Ruiz
  • Uden spor (2008) – LAPD Officer
  • Mind of Mencia (2007) – Milf
  • He Was a Quiet Man (2007) – Nancy Felt
  • All In (2006) – Asian Player 5
  • Kongen af ​​dronninger (2005) – Miyoshi
  • Goode Behavior (1996) – Ukendt karakter (krediteret som Cristina Lawson)
  • Bedste af de bedste 3: No Turning Back (1995) – Karen Banning (krediteret som Cristina Anzu Lawson)
  • The Shadow (1994) – Concubine (krediteret som Cristina Lawson)
  • Hermans Head (1994) – The Waitress (krediteret som Cristina Lawson)
  • Hot Line (1994) – Courtney (krediteret som Cristina Lawson)
  • American Yakuza (1993) – Yuko (krediteret som Cristina Lawson)
  • Wild Palms (1993) – Supremes Singer # 1 (ukrediteret)
  • Full House (1992) – Announcer (ukrediteret)
  • Great Scott! (1992) – Kæreste (krediteret som Cristina Lawson)
  • Bloodfight (1989) – Milly McKenzie (krediteret som Cristina Lawson)

LINKS

Se en opdateret filmografi her.

Be the first to reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *