Billy Mayo (Dansk)

Denne artikel er en STUB, som ikke er tilladt på denne wiki.
Dig kan hjælpe CRIMINAL MINDS WIKI ved at udvide den.
Fjern dette tag, når artiklen er udvidet.

Billy Mayo (født William Everett Mayo) var en amerikansk skuespiller.

Indhold

  • 1 Biografi
  • 2 Om strafferetlig Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 LINKS

Biografi

Til tilføjes

On Criminal Minds

Mayo portrætterede kaptajn Marcus Jackson i sæson otte episoden “Carbon Copy”.

Filmografi

  • Check It Up: To Who It May Concern (2019) som løjtnant Maxwell
  • Bones (2018) som dok
  • Doubt (2017) som dommer Kenneth Desmond (2 episoder)
  • American Violence (2017) som Wilder
  • The Evil Within (2017) som Monsoon Host
  • CainAbel (2017) som Joseph Billups
  • Bedeviled (2016) som politimand
  • The Fosters (2016) som sikkerhedsvagt
  • Dræber Lazarus (2016) som Baxter
  • The Guest House (2016) som Detective Mason
  • Sexless (2015-2016) som Sheldon (2 episoder)
  • Future You (2016) som Future Grant
  • A Bitter Lime (2015) som Joe
  • Junction (2015) som sælger
  • Roomieloverfriends (2013-2015) som Sheldon (10 episoder)
  • NCIS: Los Angeles (2015) som Campus Police Officer # 2
  • Dog with a Blog (2015) som General
  • Five (2014) som Joe Williams (kort )
  • Murder Book (2014) som detektiv Paul Thomas (tv-serie dokumentar, ukrediteret)
  • ThisCouldBeUs (2014) a s Old Doug (kort)
  • Murder in the First (2014) som foged
  • The Knight Crew (2014) som Alphton Jools (2 episoder)
  • Gul (2014) som Sheldon
  • The Marking (2013) som Gunnery Sgt. David Miles (kort)
  • Home (2013) som Leo Osman (kort)
  • The Oath (2013) som anæstesiolog (kort)
  • Red Rider (2013 ) som Bruce (kort)
  • Criminal Minds – “Carbon Copy” (2013) TV-episode – Kaptajn Marcus Jackson
  • Body of Proof (2013) som Paul Foster
  • Farvel LA (2012) som Boris (kort)
  • Jingle All The Way (2012) som Frank Bell (kort)
  • The Coffers (2012) som Raymond Farnsworth (kort)
  • Breaking the Girls (2012) som Jones
  • The Closer (2012) som løjtnant Bobby Towne
  • Rizzoli & Isles (2012) som Sam Jackson
  • For the Lovers Only (2012) som Tristan (kort)
  • Hunch (2011) som Byron Clemens (video short)
  • Mr. Sunshine (2011) som Russel
  • Cursed (2011) som Rusty Leonard
  • Manifest (2011) som Jacob (kort)
  • Castle (2011) som Senior Officer (2 episoder)
  • Shameless (2011) som afsendelse
  • The Strange Thing About the Johnsons (2011) som Sydney (kort)
  • The Green Hornet (2011 ) som politibetjent
  • Få dig bag mig (2010) som Dr. Parker
  • Anger Has a Secret (2010) som Mentor
  • Square (2009) som Mr. Jacobs (kort)
  • Mental (2009) som Quentin Morris
  • Desperate Housewives (2007-2009) som Detective Lyons (5 episoder)
  • Southland ( 2009) som officer nr. 2
  • Betjeningsvejledning (2009) som General Reynolds
  • Mit navn er Earl (2008) som Motel Father
  • Californication (2008) som Politi nr. 1
  • Tilbage til dig (2008) som politimand
  • Traveller (2007) som The Porter (5 episoder)
  • Uden spor (2007) som Mario Stubbs
  • Boston Legal (2005-2007) som detektiv Sean Wilkins (2 episoder)
  • Smith (2007 ) som Carl
  • Gray “s Anatomy (2007) som Rick (2 episoder)
  • Sons & Daughters (2006) som Cop
  • Monk (2006) som mekaniker
  • Everybody Hates Chris (2005) som Mr. Jenkins
  • Lost (2004) som Kilo
  • Nip / Tuck (2004) som politimand nr. 2
  • The Guardian (2004) som detektiv Harold Jonas (2 episoder)
  • Star Trek: Enterprise (2003) som officer nr. 1
  • The West Wing (2003) som Secret Service Agent
  • Lyons Den (2003) som sikkerhedsvagt
  • Joan of Arcadia (2003) som Desk Sgt. Drake
  • Alle elsker Raymond (2003) som politibetjent
  • Krydser Jordan (2003) som politimand
  • A.U.S.A. (2003) som ATF-agent
  • The Jersey (2002) som træner Clifford
  • 24 (2002) som agent Rosser
  • Dommer Amy (2002) som marskal Wilkins
  • Dharma & Greg (2002) som politimand
  • CSI: Crime Scene Investigation (2002) som brandchef James Walker
  • Clockstoppers (2002) som QT Agent
  • The Practice (2002) som Sgt.George Gilman
  • Malcolm in the Middle (2002) som dommer
  • JAG (2001) som Embarkation Officer
  • Double Bang (2001) som McKracken
  • Geena Davis Show (2001) som træner
  • Maple (2001) som Onkel (kort)
  • Stranger Inside (2001) som Clayton
  • The District (2001) som far
  • City of Angels (2000) som Dwayne / Frank Adams / Calvin (3 episoder)
  • The Perfect Storm (2000) som C-130 Pilot
  • 7. himmel (1997-1999) som forælder nr. 2 / vagt (2 episoder)
  • Introduktion til Dorothy Dandridge (1999) som sergent
  • ER (1995-1999) som detektiv Brannigan / Sheriff (2 episoder)
  • Profiler (1998) som Dirkson
  • Prison of Secrets (1997) som Guard
  • Vendetta (1996) som Sgt . Billy Bilko
  • Dr. Quinn, Medicine Woman (1996) som Joe
  • High Incident (1996) som detektiv
  • Beverly Hills, 90210 (1996) som motorcykel politimand
  • Rum: Over and Beyond (1995) som Webb (2 episoder)
  • Lois & Clark: The New Adventures of Superman (1995) som politimand
  • Murder at Midnight (1994) som Melvin Childs (video)
  • Murder, She Wrote (1994) som sergeant Nutley

LINKS

For en opdateret filmografi, se her.

Be the first to reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *