Charlie Gillespie (Dansk)

Charlie Gillespie er en skuespiller, der portrætterede Brian i den første sæson af Charmed.

Filmografi

  • The Outlaw League (2014)
  • Galala (2015)
  • 2. generation (2016)
  • Degrassi: Next Class (2017)
  • The Next Step (2017)
  • Speed ​​Kills (2018)
  • I Am the Night (2018)
  • Julie and the Phantoms (2020)

Udseende

Season One Appearances (0/22)
1. “Pilot” 2. “Lad denne mor komme ud”
Vises Vises
3. “Sweet Tooth” 4. “Exorcise Your Demons”
Fraværende Fraværende
5. “Andre kvinder” 6. “Kappa Spirit”
Fraværende Fraværende
7. “Ud af skyt” 8. “Bug a Boo”
Fraværende Fraværende
9. “Jingle Hell” 10. “Keep Calm and Harry On”
Fraværende Fraværende
11. “Witch Perfect” 12. “Du er død for mig”
Fraværende Fraværende
13.” Manic Pixie Nightmare “ 14.” Berørt af en dæmon “
Fraværende Fraværende
15.” Skifter & Stones “ 16.” Memento Mori “
Fraværende Fraværende
17.” Overgiv “ 18.” Udskiftningen “
Fraværende Fraværende
19.” Kildemateriale “ 20.” Baghold “
Fraværende Fraværende
21.” Red Rain “ 22.”Kilden vækkes”
Fraværende Fraværende

Galleri

 1x01 Charlie og Sarah  1x01 Charlie og Sarah

Tilføj et billede til dette galleri

Be the first to reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *