Courtney Gains (Dansk)

Courtney Geighton Gains er en amerikansk skuespiller, producent og forfatter, der er mest kendt for sin skildring af Malachi i Children of the Corn.

Indhold

  • 1 Biografi
  • 2 Om strafferetlig Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 PRODUCENT
    • 3.2 WRITER
    • 3.3 “SOUNDTRACK
    • 3.4 LINKS

Biografi

Man ved ikke meget om Gains personlige liv, herunder hvorfor han valgte at blive skuespiller. I 1980erne opnåede han succes gennem en række roller i film som Children of the Corn, Hardbodies, Lust in the Dust, Back to the Future, Cant t Buy Me Love, Secret Admirer, Colors, The “Burbs, and Memphis Belle “. Ud over hans filmkreditter spillede gevinster en vigtig rolle i videospillet Wing Commander III: Heart of the Tiger og gæstestjernede i flere tv-shows som Seinfeld, Monk, In the Heat of the Night, Tales fra Crypt, ER, JAG, Pacific Blue, Nash Bridges, Diagnosis: Murder, Charmed, Alias, The Guardian, My Name is Earl, and Criminal Minds. I sit personlige liv arbejder han også som fungerende coach og musiker. Han optrådte engang live på scenen med Phish og udgav et soloalbum.

On Criminal Minds

Gains portrætterede Todd Burton, en hjemløs mand og den vildfarne medskyldige fra hans seriemorderbror Cormac, i sæson tolv afsnit “Keeper”.

Filmografi

  • Criminal Minds – “Keeper” (2016) TV-episode – Todd Burton
  • Wild Cardz (2016) som Courtney
  • Bronx Bull (2016) som Chain Gang Guard
  • Prettyface (2016) som Shorty (kort)
  • Det er altid solrigt i Philadelphia (2016) som Roach
  • The Funhouse Massacre (2015) som Dennis
  • Texas Rising (2015) som Cole Hornfischer (TV-miniserie, 4 episoder)
  • Hell “s Kitty (2015) som Mordicia
  • Halcyon (2015) som Robert
  • Ride the Lightning (2014) som Red Russo
  • Perception (2014) som officer James McKenzie
  • We Are Angels (2014) som Parro (3 episoder)
  • The Middle (2014) som Phil
  • Min Trip Back to the Dark Side (2014) som Bobby G.
  • Bones (2014) som Super
  • Field of Lost Shoes (2014) som kaptajn Chinook
  • Skiftet ved fødslen (2014) som Donny
  • Franklin & Bash (2013) som Lyle
  • Huset over gaden (2013) som Ned
  • Ambush at Dark Canyon (2012) som Sheriff Hurley
  • Lose Yourself (2012) som Bobby G. (video)
  • 2 Flat s (2011) som Tow Truck Driver (kort)
  • Min tur til den mørke side (2011) som Bobby G. (video)
  • Mimesis (2011) som Gordon
  • Poolboy: Drowning Out the Fury (2011) som Gil Highdecker
  • LA Noire (2011) som Eli Rooney (videospil, stemme)
  • Disciplin (2011) som Jack Baldwin
  • Pas på Slick (2010) som Benji
  • Hurtigere (2010) som telemarketer
  • Raven (2010) som Danny
  • The Quiet Ones (2010) som Michaels far
  • Cinema Salvation (2010) som Courtney
  • The Ascent (2010) som Andrew
  • CSI: Crime Scene Investigation (2009) som Stan Gerber (ukrediteret)
  • Shadowheart (2009) som Finch ( video)
  • Benny Bliss and the Disciples of Greatness (2009) som Benny Bliss
  • Han er sådan en pige (2009) som Barrista
  • Sibling Rivalry ( 2009) som The Stranger
  • My Name Is Earl (2008) som Lloyd
  • Alien Encounter (2008) som Donovan
  • Monk (2008) som Six-Fingered Man / Frank Nunn (2 episoder)
  • Halloween (2007) som Jack Kendall (ukrediteret)
  • The Phobic (2006) som Dr. Cecil Westlake
  • NCIS (2006) som Gary Silverstein
  • Desolation Canyon (2006) som Jack McAllister
  • Freezerburn (2005) som Scooter the Grip
  • Studio House (2005) som Scotty
  • Headshot (2004) som The Writer (kort)
  • No Ordinary Hero (2004) som W Fritz Bean (kort)
  • The Guardian (2003-2004) som Roy Cantwell (5 episoder)
  • Dorm Daze (2003) som Lorenzo the Black Hand
  • Alias ​​(2003) som Holden Gemler
  • Fastlane (2002) som Det. Guthrie
  • Sweet Home Alabama (2002) som Sheriff Wade
  • Charmed (2000) som DJ
  • Hendes gifte elsker (1999) som hætte
  • King Cobra (1999) som Dr. Joseph McConnell (video)
  • Dreamers (1999) som Mike
  • No Code of Conduct (1998) som Cameron
  • Værtinden (1998) som Tyson Johns
  • Arli $$ (1998) som forhandler
  • The Killing Grounds (1998) som Vincent Reynosa (video)
  • Shadow of Doubt (1998) som Ernie
  • Brooklyn South (1998) som Joe Beldon
  • Dilemma (1997) som Tex
  • Diagnosis Murder (1997) som Dwayne
  • Behind Enemy Lines (1997) som kirke
  • Pacific Blue (1996) som Jim-Joe
  • Silk Stalkings (1996) som Norman Harrison
  • JAG (1996) som Pete
  • Wing Commander III: Heart of the Tiger (1994) som Lt.Ted “Radio” Rollins (videospil, stemme)
  • ER (1994) som Ronnie
  • Rebel Highway (1994) som stedfortræder nr. 1
  • In the Line of Duty: The Vengeance Price (1994) som Barlow
  • Tales from the Crypt (1993) som Frat Boy
  • Bakersfield PD (1993) som Doug
  • In the Heat of the Night (1993) som Coley Hiffern (2 episoder)
  • Seinfeld (1993) som kontorist
  • FBI: The Untold Stories (1993) som Kirby Anthony
  • Memphis Belle (1990) som Sgt. Eugene McVey
  • CBS Summer Playhouse (1989) som Silas
  • “Burbs (1989) som Hans Klopek
  • Superboy (1988) som Jeff Hilford
  • Vietnam War Story (1988) som Albertson
  • Colors (1988) som Whitey
  • Cant t Buy Me Love (1987) som Kenneth Wurman
  • 21 Jump Street (1987) som Birch
  • Starman (1987) som Bo
  • Winners Take All (1987) som Goose Trammel
  • American Harvest (1987) som Chips
  • Ratboy (1986) som Kid in Car
  • The Children of Times Square (1986) som Punk Who Robs Brian
  • Misfits of Science (1985) som Mekaniker
  • Tilbage til fremtiden (1985) som Dixon
  • Secret Admirer (1985) som Doug
  • Lust in the Dust (1985) som Red Dick Barker
  • Hardbodies (1984) som Rag
  • CBS Schoolbreak Special (1984) som Joe Newbolt
  • Corn of the Corn (1984) som Malachai

PRODUSENT

  • Benny Bliss and the Disciples of Greatness (2009) – Producer
  • Sibling Rivalry (2009) – Executiv e Producer
  • The Phobic (2006) – Co-Producer
  • Dorm Daze (2003) – Co-Executive Producer

WRITER

  • Benny Bliss and the Disciples of Greatness (2009)

“SOUNDTRACK

  • Kærlighedsgaranti (1988) – Farver

LINKS

For en opdateret filmografi, se her.

Be the first to reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *