Heather Ankeny (Dansk)

Heather Ankeny er en amerikansk skuespillerinde og producent.

Indhold

  • 1 Biografi
  • 2 Om strafferetlig Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 Producent
    • 3.2 Instruktør
  • 4 Eksterne links

Biografi

Der vides meget lidt om Ankenys tidlige liv, inklusive hvorfor hun valgte at blive skuespillerinde. Hun fik sin Bachelor of Science grad fra University of Colorado , Boulder. I løbet af sin skuespilkarriere havde Ankeny roller i Blind Justice, Center of the Universe og Abby samt indiefilmene Pants on Fire and Pig. I sit personlige liv er hun en ivrig fantasy-fodboldspiller og er en gæsteanalytiker og hyppig bidragyder til ESPN Fantasy.

On Criminal Minds

Ankeny portrætterede Liz Hammond i sæson tolv episoden “Hells s Kitchen”.

Filmografi

  • Criminal Minds – “Hell” s Kitchen “(2017) tv-episode – Liz Hammond
  • Det gyldne år (2016) som Amy (kort)
  • Rizzoli & Isles (2016) som Joann (2 episoder)
  • H4 (2015) som News Anchor
  • Battle Creek (2015) som Eleanor
  • White Dwarf (2014) som Heather
  • Supah Ninjas (2011) som Dr. Bach
  • Pig ( 2011) som Isabel
  • Weeds (2010) som Julie
  • Heroes (2009) som Beth
  • Valentine (2009) som Jackie Burstein
  • Still Waiting … (2009) som Odetta Vendetta (video)
  • Pants on Fire (2008) som Lucy
  • Partially True Tales of High Adventure! (2007) som This Girl (kort)
  • Blind Justice (2005) som Erica Whitehead
  • Universets centrum (2005) som Amy
  • The Dry Spell (2005) som ukendt karakter
  • Eksponering (2004) som Annie (kort)
  • Intet usædvanligt (2004) som Nadia (kort)
  • Den gamle mand og studiet (2004) som Kvinde i cabriolet (kort)
  • Abby (2003) som Paige (7 episoder)
  • Survivin “the Island (2002) som kontorarbejder (kort)
  • Tomcats (2001 ) som Mistaken Natalie

Producer

  • H4 (2015) – Producer
  • The Gallery (2013) – Associate Producer (6 episoder )

Direktør

  • Algeriet (2014) – Første assisterende direktør, anden enhed

Eksterne links

For en opdateret filmografi, se her.

Be the first to reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *