Jacqueline Pinol (Dansk)

Jacqueline Pinol er en amerikansk skuespillerinde og stemmeskuespillerinde.

Indhold

  • 1 Biografi
  • 2 Om strafferetlig Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 LINKS

Biografi

Pinol blev født den 8. april 1979 i Queens bydel i New York City, New York, af fransk og latinamerikansk herkomst. Hun startede en skuespilkarriere, mens hun stadig deltog i Beverly Hills High School, ved at give sin stemme til videospillet Noir fra 1996. Hun dimitterede fra Beverly Hills High i 1997, hvor hun var medlem af de berømte Madrigal Singers. Pinol fortsatte sin skuespilkarriere kort tid efter, oprindeligt ved hjælp af alias Jacqueline Aries, inden hun gik videre til hendes fødselsnavn.

On Criminal Minds

Pinol portrætterede Doctor Judith Mertz i sæson elleve premiereepisoden “The Job”.

Filmografi

  • Criminal Minds – “The Job” (2015) TV-episode – Doctor Judith Mertz
  • Road to Juarez (2015) som Yadria
  • Bordertown (2015) som Pepito Gonzalez
  • Film Lab Presenterer (2014) som Sara
  • Zombies Monsters Robots (2014) som Selena (videospil, stemme)
  • East Los High (2014) som Janet
  • Fault in Our Stars (2014) som Voice Cast
  • Mr. Peabody & Sherman (2014) som yderligere stemmer (stemme)
  • Mentalisten (2013) som nyhedsanker
  • Opfordringen (2013) som yderligere stemmer (stemme)
  • Dakota (2012) som Elizabeth
  • Waking Up (2011) som Sara (kort)
  • Ice Age: A Mammoth Christmas ( 2011) som yderligere stemmer (TV-kort, stemme)
  • Uncharted 3: Drakes Deception (2011) som colombianske borgere (videospil, stemme)
  • Svar på ingenting (2011) som Tricia
  • Days of Our Lives (2011) som Sofia (7 episoder)
  • Borderline Murder (2011) som Jennie Grace
  • Lad Lorenzo (2011) som Salsa Wife (kort)
  • Monster Mutt (2011) som Tawni Martinez
  • Secrets in the Walls (2010) som Greta (stemme)
  • The Fallen Faithful ( 2010) som Maria
  • Parenthood (2010) som Valerie
  • Tiempo final (2009) som Amalia
  • One Hot Summer (2009) som Viviana Suarez
  • The Closer (2009) som Aria Mazón
  • 24 (2009) som Carol Vossler
  • Burn Notice (2008) som Sophia
  • CSI: NY (2007-2008) som Rikki Sandoval (4 episoder)
  • Bachelor Party 2: The Last Temptation (2008) som Voice Actor (video, stemme)
  • Transformers: The Game (2007) som Walla (videospil, stemme)
  • Lincoln Heights (2007) som Delilah Sandoval (4 episoder)
  • Roman Romance (2006) som Isabelle
  • Barnyard (2006) som yderligere Barnyard Voices (stemme)
  • Heroes (2006) som Janice Parkman
  • Danika (2006) som barnepige
  • CSI: Miami (2006) som Cynthia Sanchez
  • Las Vegas (2005) som Julie Zelman
  • How I Met Your Mother (2005) som Jackie
  • Staring at the Sun (2002) som Claudia (kort, krediteret som Jacqueline Aries)
  • Resurrection Blvd. (2001-2002) som Olivia Solano (8 episoder)
  • Ponderosa (2001-2002) som Isabella (7 episoder)
  • Out of the Black (2001) som Cait McLachlan (krediteret) som Jacqueline Aries)
  • Divisionen (2001) som Rachel Garcia (krediteret som Jacqueline Aries)
  • Én gang (2000) som Vivian (kort, krediteret som Jacqueline Aries)
  • General Hospital (2000) som Sherry (krediteret som Jacqueline Aries)
  • Runaway Virus (2000) som Rita (ukrediteret)
  • The Pretender (1999) som kidnappet lærer (krediteret som Jacqueline Aries)
  • USA High (1997) som Simone
  • Noir (1997) som Winthrop Staff (videospil, stemme, krediteret som Jacky Pinol)

LINKS

Se en opdateret filmografi her.

Be the first to reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *