Jamie Kennedy (Dansk)

Jamie Kennedy er en amerikansk skuespiller, komiker og rapper, der er mest kendt for sin rolle som professor Eli James i den overnaturlige dramaserie Ghost Whisperer og som Randy Meeks i gyserfranchisen Scream.

Indhold

  • 1 Tidligt liv
  • 2 Karriere
  • 3 Criminal Minds
  • 4 Filmografi
    • 4.1 LINKS

Tidligt liv

Kennedy, den yngste af seks børn, deltog i Monsignor Bonner High School, hvorfra han dimitterede i 1988. Efter at have gået på college ved forskellige lcoations begyndte han at optræde som en bit player i film og tv-shows før begynder sin karriere i stand-up komedie.

Karriere

Da han flyttede til Hollywood, blev Kennedy en professionel ekstra, hvor hans første rolle var en i 1989s Dead Poets Society, selvom han ikke blev krediteret. Efter en periode med at være ude af stand til at lande en agent såvel som ingen optagelser – audition i over 80 roller og ikke modtage nogen – han måtte blive vært hos Red Lobster for at forsørge sig selv. Efter dette tog Kennedy et job som en telemarketer og snart indså han havde et talent for at sælge ting. Således brugte han dette som en måde at “sælge sig selv” og gøre sig selv til sin agent.

Kennedy brugte sine talekunstneriske evner til at skabe en falsk persona, skærmagent “Marty Power “. Ved at udgive sig som Marty Power over telefonen tiltrak han opmærksomhed fra virkelige agenter og ledere, som senere ville booke hans forestillinger. Han fik til sidst sin første store filmrolle i slutningen af ​​1990erne, da han blev kastet som Randy Meeks i Scream-serien I de senere år har han også udført mindre roller i en række andre film, a nd vises oftest overfor skuespilleren Kal Penn, inklusive Malibus Most Wanted, Harold & Kumar Gå til White Castle og Son of the Mask.

Kennedy dannede et produktionsfirma ved navn Wannabe Producers sammen med Josh Etting, hvorigennem han har produceret showsne The Jamie Kennedy Experiment, Blowin “Up, The Starlet, and Living with Fran. Efter Malibus mest efterspurgte (2003), som han både skrev og medvirkede i, Kennedy var med til at skrive MTV-showet Blowin “Up (2006) med sin ven Stu Stone.

Kennedy lånte sin stemme som berømthed i videospillet ESPN NFL 2K5 som en berømthedsmodstander med sit eget fodboldhold, Upper Darby Cheesesteaks, og han kan også låses op som en Free Agent-slutning i sæsonmodus. Hans periode som Activisions emcee på E3 2007 tiltrak imidlertid kritikere.

Mens Kennedy arbejdede på sin film Malibus Most Wanted, lod ghostwriter Ellen Rapaport skrive en komisk pseudo-selvbiografi med titlen Wannabe: A Hollywood Experiment. Bogen fortæller om hans liv i Hollywood, da han forsøger at blive en stjerne. Det giver baggrund for hans liv og familie og dykker hurtigt ned i hans eventyr. Det fortæller om ting som Kennedys levevilkår i Hollywoods slumkvarterer, hans bil, hans nyreproblemer og funky karakterer gennem historien.

Som performer af stand-up komedie er han bedst kendt for sine sketch-forestillinger i sit tv-reality show, The Jamie Kennedy Experiment, som blev WB Networks højest rangerede nye show i 2002, men som blev annulleret i april 2004 på grund af faldende ratings. I 2006 udgav Jizzy Entertainment Unwashed: The Stand-Up Special. I 2008 udgav Kennedy dokumentarfilmen Heckler, der handler om stand-up tegneserier i forhold til deres ofte aggressive publikum. / p>

Siden 2008 har Kennedy spillet psykologprofessor Eli James i CBS-dramaet Ghost Whisperer og dateret showets stjerne, Jennifer Love Hewitt fra marts 2009 til marts 2010. Han er også aktiv i Californiens turisme kampagne, efter at have optrådt i flere reklamer med guvernør Arnold Schwarzenegger. Siden 2009 har han været i tv-serien The Cleveland Show og spillet Roberta Tubbs kæreste.

Criminal Minds

Kennedy spillede kannibalistisk seriemorder Floyd Feylinn Ferell i sæson tre episoden “Lucky”. Kennedy gentog sin rolle i sæson tretten afsnit “Lucky Strikes”.

Filmografi

  • Criminal Minds – 2 episoder (2007-2017) Tv-episoder – Floyd Feylinn Ferell
  • Heart, Baby (2017) – TJ
  • Legends of Chamberlain Heights – 14 episoder (2016-2017) – Yderligere stemmer (stemme)
  • Walk of Fame (2017) – Hugo
  • Lucifer (2017) – Andy Kleinburg
  • Surviving Compton: Dre, Suge & Michel “le (2016) – Jerry Heller
  • Mostly Ghostly 3: One Night i Doom House (2016) – Simon
  • Heartbeat – 8 episoder (2016) – Dr. Casey Callahan
  • Little Savages (2016) – Fritz
  • Interns of FIELD (2016) – Black Skull
  • Gloom (2015) – Frump
  • Buddy Hutchins (2015) – Buddy Hutchins
  • Tremors 5: Bloodlines (2015) – Travis B. Welker
  • The Sand (2015) – Beach Patrol Alex
  • Star vs.de onde kræfter (2015) – Helios (stemme)
  • Rivers 9 (2015) – Rob
  • Andre planer (2014) – Nathan
  • Kingdom – 2 episoder (2014) – Bucky DeMarco
  • Bro, hvad skete der? (2014) – MF Bob
  • Nowhere Safe (2014) – Kevin Carlisle
  • Mission Air (2014) – Galvez
  • Fanboy & Chum Chum – 19 episoder (2009-2014) – Kyle / Fankylechum (stemme)
  • Bermuda Tentacles (2014) – Dr. Zimmer
  • CSI: Crime Scene Investigation (2014) – Ed Kapena
  • The Hungover Games (2014) – Justmitch / Willy Wanker / Tim Pistol
  • The After (2014) – David
  • Feels So Good (2013) – Mr. Horton
  • Foreclosed (2013) – Forrest Hayes
  • The Soul Man (2013) – Kevin
  • The Cleveland Show – 23 episoder (2009-2013) – Federline Jones / Additional Voices (voice)
  • Jackhammer (2013) – Lance Selmour
  • Parental Payback (2012) – Rik Sari
  • Lost and Found in Armenia (2012) – Bill
  • The Reef 2: High Tide (2012) – Ronny (voice)
  • Bending the Rules (2012) – Theo Gold
  • Good Deeds (2012) – Mark Freeze
  • Cupid, Inc. (2012) – Vernon Gart
  • Entourage – 2 episoder (2011) – Ja mie Kennedy
  • Café (2011) – Forhandler / Glenn
  • Darker Side of Green (2010) – Moderator
  • Eureka (2010) – Dr. Ramsey
  • Ghost Whisperer – 45 episoder (2008-2010) – Professor Eli James
  • Real Heroes: Firefighter (2009) – Marc Cameron (stemme)
  • Curious George 2: Følg den abe! (2009) – “Danno” Wolfe (stemme)
  • Finding Bliss (2009) – Dick Harder
  • Extreme Movie (2008) – Mateus
  • Reaper (2008 ) – Ryan Milner
  • Mig & Lee? (2007) – Joel
  • Larry the Cable Guys Christmas Spectacular (2007) – Ghost of Christmas Past
  • Living with Fran – 2 episoder (2005-2007) – Alan / TV Announcer
  • Kickin “It Old Skool (2007) – Justin Schumacher
  • Mind of Mencia (2006) – Will Pillowbiter
  • Pingvinernes farce (2006) – Jamie (stemme)
  • Dinotopia: Quest for the Ruby Sunstone (2005) – Spazz (stemme)
  • Son of the Mask (2005) – Tim Avery
  • Harold & Kumar Gå til White Castle (2004) – Uhyggelig fyr (ukrediteret)
  • Crank Yankers (2004) – Wally Palumbo (stemme)
  • King of the Hill – 2 episoder (2003-2004) – Fudgie / politichef / Dr. Tim Rast (stemme)
  • Malibus Most Wanted (2003) – Brad “B-Rad” Gluckman
  • Sol Goode (2003) – Justin Sax
  • Night Visions (2002) – Mark Stevens
  • Da Mob – 7 episoder (2001-2002) – Rooster (voice)
  • Bug (2002) – Dwight
  • Pretty When You Cry (2001) – Albert Straka
  • Max Keebles Big Move (2001) – Evil Ice Cream Man
  • Strange Frequency (2001) – Pete Derek
  • Jay og Silent Bob Strike Back (2001) – Chakas produktionsassistent
  • Dr. Dolittle 2 (2001) – Bandit / Forest Animal / Animal Groupie # 1 (stemme)
  • Slacker Cats (2001) – Buckley (voice)
  • Road to Flin Flon (2000) – Brad
  • The Specials (2000) – Amok
  • Agn (2000) – Agent Blum
  • Scream 3 (2000) – Randy Meeks
  • Boiler Room (2000) – Adam
  • Stark Raving Mad (2000) – Doobs
  • Three Kings (1999) – Walter Wogaman
  • Bowfinger (1999) – Dave
  • Enemy of the State (1998) – Jamie
  • Soundman (1998) – Frank “s Assis tant / Marty (stemme)
  • The Pass (1998) – Stedfortræder Jim Banks (krediteret som Jaime Kennedy)
  • Bongwater (1998) – Tommy
  • Starstruck ( 1998) – George Gordon Flynn
  • Coax (1997) – Jamie
  • Scream 2 (1997) – Randy Meeks
  • Så godt som det bliver (1997) – Street Hustler
  • Sparkler (1997) – Trent
  • Stricken (1997) – Banyon
  • Perversions of Science (1997) – Spaceman John
  • Clockwatchers (1997) – Eddie
  • On the Edge of Innocence (1997) – Luke Canby
  • Scream (1996) – Randy Meeks
  • Romeo + Juliet ( 1996) – Sampson
  • Ellen – 2 episoder (1995) – Tad
  • Unhappily Ever After – 3 episoder (1995) – Stoney / Pony Burger Attendent
  • Californien Dreams – 2 episoder (1994) – Sea Kelp
  • VR Troopers (1994) – Elmo
  • Dead Poets Society (1989) – Ukendt karakter (ukrediteret)

LINKS

For en up-to- dato filmografi, se her.

Be the first to reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *