Jed Sura (Dansk)

Jed Andrew Sura er en amerikansk skuespiller og producent.

Indhold

  • 1 Biografi
  • 2 Om strafferetlig Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 PRODUCENT
    • 3.2 LINKS

Biografi

Sura blev født den 4. juni 1970. På et eller andet tidspunkt i sit liv besluttede han at fortsætte som en karriere. Han startede i 1996 med en rolle i Love Always as Ron, og siden har han optrådt i Let the Devil Wear Black, Diamonds and Guns, og den korte Infinity (som han også producerede). I sit personlige liv har Sura en datter med skuespillerinden Renee O “Connor, som de kaldte Iris.

On Criminal Minds

Sura portrætterede første officer Frank Canvers, den eneste overlevende fra et flystyrt, som han kortvarigt blev mistanke om at forårsage. Han optrådte i sæson ti-episoden “A Thousand Suns”.

Filmografi

  • Grays Anatomy (2015) som Rob Henry
  • Criminal Minds – “A Thousand Suns” (2014) TV-episode – Førstemand Frank Canvers
  • Masters of Sex (2013) som assisterende læge
  • Infinity (2011) som David (kort)
  • Jeremy Buck & Bang: You Are a Star (2011) som far (video kort)
  • Words Unspoken (2010) som Charles (kort)
  • Diamonds and Guns (2008) som Francis
  • Let the Devil Wear Black (1999) som Pleasure Dome Bartender
  • Love Always (1996) som Ron

PRODUCER

  • Infinity (2011) – Producent (kort)

LINKS

For en opdateret filmografi, se e her.

Be the first to reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *