Kendall Ryan Sanders (Dansk)

Kendall Ryan Sanders er en amerikansk skuespiller.

Indhold

  • 1 Biografi
  • 2 Om strafferetlig Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 LINKS

Biografi

Sanders begyndte at handle, da han var syv år gammel. Tidligere gennemgik han skuespillere, modeller & Talent for Christ skuespillerkonkurrence i sin hjemby Atlanta og vandt prisen for den samlede mandlige skuespiller. Som et resultat gik han og hans familie ud til Los Angeles, Californien, så han kunne forfølge en ordentlig karriere inden for skuespil. Sanders har siden tjent dusinvis af kreditter for tv, spillefilm og videoer. Han spillede Rod Best i Disney-filmen The Odd Life of Timothy Green og var en fremtrædende stemme i Warner Bros animerede film The Ant Bully. Sanders gæstede også i Revolution, Big Love, NCIS, Criminal Minds, 12 Miles of Bad Road, Nip / Tuck og Passions.

On Criminal Minds

Sanders portrætterede mindreårige morder og sociopat Danny Murphy i sæson fire episoden “A Shade of Grey”.

Filmografi

  • Jeg gjorde det ikke (2014) som Louie
  • Every Witch Way (2014) som Tony Myers (20 episoder)
  • Revolution (2013) som Rebel Rider (krediteret som Kendall Sanders)
  • The Odd Life of Timothy Green (2012) som Rod Best (krediteret som Kendall Sanders)
  • Kanel (2011) som Jordan Fallon (video)
  • Inside Autism (2011) som James (kort)
  • Not Another Not Another Movie (2011) som Leonard
  • The Soccer Nanny (2011) som Beau Hazelton
  • Big Love (2011) som Baker Embry (krediteret som Kendall Sanders)
  • Modern Family (2009) som Will
  • Moderens opfindelse (2009) som Blake
  • Criminal Minds – “A Shade of Grey” (2009) tv-episode – Danny Murphy
  • NCIS (2009) som Zane Wilson
  • Mike Birbiglias Secret Public Journal (2008) som Very Sick Kid
  • Shelter (2008) som Lawrence Greeley
  • Kunstværk (2008) som barn (kort video)
  • MADtv (2008) som Young Dominic
  • 12 Miles of Bad Road (2008 ) som Bradley Bidewell III (3 episoder)
  • Business Class (2007) som Young Kirk
  • Passions (2007) som Kid
  • Unfabulous (2007) som Little Kid (krediteret som Kendall Sanders)
  • This Solace Eternal (2007) som Child Evan (short)
  • Nick Cannon præsenterer: Short Circuitz (2007) som Bobby Jay
  • Trouble and Kids (2007) som Tommy (video kort)
  • Usædvanlige historier om ER (2006) som Cody Hoover (dokumentarfilm af tv-serier)
  • Nip / Tuck (2006) som Young Sean
  • The Ant Bully (2006) som Red Teammate # 5 (voice)

LINKS

For en opdateret filmografi, se her.

Be the first to reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *