Spencer Treat Clark (Dansk)

Spencer Treat Clark er en amerikansk skuespiller, der er mest kendt for sin rolle som Joseph Dunn i superhelt-thrillerfilmene Unbreakable and Glass.

Indhold

  • 1 Biografi
  • 2 Om strafferetlig Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 LINKS

Biografi

Clark blev født den 24. september 1987 i New York City, New York. Navnene på hans forældre er ikke kendt, og det er derfor, han ønskede at blive skuespiller. Hvad man ved er, at Clark gik på The Taft School og Columbia University, hvoraf sidstnævnte han dimitterede med en bachelorgrad i statskundskab. Clark fik sin første rolle på skærmen i 1995, da han blev castet som Steven Michael Frame for mindst 4 episoder af den hit sæbeopera Another World. Clark fik sin første store rolle i 2000, da han blev castet som Joseph Dunn, den eneste søn af hovedpersonen David Dunn, i superheltthrillerfilmen Unbreakable. Siden da har Clark optrådte i tv-shows og film som Glass, NCIS, Mad Men, Much Ado About Nothing, The Closer, The Good Wife, Superheroes, Law & Orden: Special Victims Unit, Agents of SHIELD og Criminal Minds.

On Criminal Minds

Clark portrætterede Jordan Halloran i sæson fjorten afsnit “Ashley”.

Filmografi

  • Glass (2019) – Joseph Dunn
  • Criminal Minds – “Ashley” (2018) TV-episode – Jordan Halloran
  • Animal Kingdom – 14 episoder (2 016-2018) – Adrian
  • Do No Harm (2018) – Navy Corpsman Doc Barron
  • Agenter for S.H.I.E.L.D. – 8 episoder (2015-2018) – Werner von Strucker
  • NCIS (2017) – Ryan Smith
  • Ice Scream (2016) – Mickey
  • Mad Men ( 2015) – Kelly
  • Girlfriend Game (2015) – Eddie
  • The Town That Dreaded Sundown (2014) – Corey
  • Cymbeline (2014) – Guiderius
  • Druid Peak (2014) – Owen
  • Deep Dark Canyon (2013) – Nate Towne
  • The Last Exorcism Part II (2013) – Chris
  • Much Ado About Nothing (2012) – Borachio
  • The Closer (2011) – Jesse Dixon
  • Law & Bestilling: Special Victims Unit – 2 episoder (2004-2011) – Greg Engels / Brian Coyle
  • Jolly Bankers (2010) – Conrad
  • Camp Hell (2010) – Timothy
  • The Good Wife (2009) – Kenny Chatham
  • The Last House on the Left (2009) – Justin
  • Superheroes (2007) – Nick Jones
  • The Babysitters (2007) – Scott Miral
  • Loverboy (2005) – Paul
  • Mystic River (2003) – Silent Ray Harris
  • Unbreakable (2000) – Jos eph Dunn
  • Gladiator (2000) – Lucius
  • Third Watch (1999) – Kyle
  • Double Jeopardy (1999) – Matty
  • Arlington Road (1999) – Grant Faraday
  • Another World – 4+ (1995-1999) – Steven Michael Frame
  • Jul i Cartoontown (1996) – Ukendt karakter (stemme)
  • Long Island Fever (1995) – Tom McCarty
  • Det var ham eller os (1995) – Jesse Pomeroy

LINKS

For en opdateret filmografi, se her.

Be the first to reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *