Steven Grayhm (Dansk)

Steven Grayhm er en canadisk skuespiller, der er mest kendt for sin rolle som Liam Cullen i science-fiction teen-dramaserien Between.

Indhold

  • 1 Biografi
  • 2 Om strafferetlig Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 LINKS

Biografi

Grayhm blev født den 14. januar 1981 i London, Ontario, Canada. Der vides ikke meget om Grayhms fortid, inklusive navnene på hans forældre, hvor han gik i skole, og hvorfor han ville være skuespiller. Hvad man ved er, at Grayhm fik sin første rolle på skærmen i 2000, da han var rollebesat som en 18-årig Fred i den dramatiske film Lakeboat. Siden da har Grayhm optrådt i tv-shows og film som Alcatraz, Between, House of Dust, Smallville, Wyatt Earps Revenge, Periphery, Seven Deadly Sins, Hellcats , Cold Case og Criminal Minds.

On Criminal Minds

Grayhm portrætterede vildfarende seriemorder og røver Jess Carney i sæson tretten afsnit “Submerged”.

Filmografi

  • Criminal Minds – “Submerged” (2018) tv-episode – Jess Carney
  • Mellem – 6 episoder (2016) – Liam Cullen
  • House of Dust (2013) – Kolt
  • Alcatraz – 2 episoder (2012) – Harlan Simmons
  • Wyatt Earp “s Revenge (2012) – Sam Kenedy
  • Periferi (2011) – Zack
  • Crash Site (2011) – Matthew
  • Familietræet (2011) – Andy Porter
  • Hellcats (2011) – Simon
  • Summer Eleven (2010) – Gerry
  • The Boy Who Cried Werewolf (2010) – Goran
  • Seven Deadly Sins – 2 episoder ( 2010) – Reed Sawyer
  • Sonny with a Chance (2010) – Blake Rattison
  • Journey to the Center of the Earth (2008) – Abel Brock
  • Utænkeligt (2007) – Peter McDowell
  • Cold Case (2006) – Corey Lewis
  • CSI: Crime Scene Investigation (2006) – Scott Baird
  • Smallville – 2 episoder (2005) – Brendan Nash
  • De fem mennesker, du møder i himlen (2004) – Young Eddie
  • Dead Like Me (2004) – Brennan
  • Hvide kyllinger (2004) – Russ
  • Black Sash (2003) – Nick Kilborn
  • Josephs stamme (2002) – Jonathon
  • Taken (2002) – Privat første klasse William Toland
  • Vodka, Winter and the Cry of Violin (2002) – Zygmunt
  • Jeremiah (2002) – Thomas Kincaid
  • Bang Bang You re dead (2002) – Michael
  • Andromeda (2002) – Prins Erik
  • Brudekjolen (2001) – Hank (ukrediteret)
  • Lakeboat (2000) – Fred

LINKS

Se en opdateret filmografi her.

Be the first to reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *