Terry Serpico (Dansk)

Terry Serpico er en amerikansk skuespiller, instruktør og tidligere stuntman.

Indhold

  • 1 Biografi
  • 2 Om strafferetlig Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 DIREKTØR
    • 3.2 LINKS

Biografi

Serpico blev født den 27. juni 1964 i Fort Sill, en amerikansk hærs militærinstallation i Lawton, Oklahoma. En militær brat, han blev opvokset i forskellige hærbaser placeret over hele USA og Europa. Hans far Frank var en oberst, der tjente med hæren i 26 år, og han havde to ældre søskende. Serpico udviklede en interesse i at handle i hans gymnasium. Efter eksamen gik Serpico først på Boston University og overgik derefter til State University of New York ved Purchase. Han dimitterede med en BFA i 1989.

Serpico startede sin skuespilkarriere som stuntman. I 1997 blev han castet som en stripklub-ejer i filmen Donnie Brasco, som var hans første rigtige skuespil. Dette blev efterfulgt af en række andre mindre roller i spillefilm. Serpico gik derefter ind i fjernsynet og gæstede en række shows, såsom Law & Order, CSI: Miami, Law & Kendelse: Kriminel hensigt, person af interesse, lov & Kendelse: Enhed for særlige ofre og kriminelle sind. Han portrætterede også rollen som Mickey Mantle i de ESPN-producerede miniserier The Bronx Is Burning, en tilbagevendende rolle i Rescue Me og en hovedrolle som oberst Frank Sherwood i Army Wives.

On Criminal Minds

Serpico portrætterede Wick Griffith, den tidligere arbejdsgiver og ville blive offer for stormdræber og forgiftning Bill Harding, i sæson ni-episoden “Fatal”.

Filmografi

  • Sneaky Pete (2017) som Hopper (3 episoder)
  • The Inspectors (???? – 2017) som Mitch Ohlmeyer ( 39 episoder)
  • The Purge: Election Year (2016) som Earl Danzinger
  • Limitless (2016) som David Englander
  • The 5th Wave (2016) som Hutchfield
  • Isle of Palms (2016) som Hugo (kort)
  • Firmly Grounded (2015) som Hoffman (kort)
  • TURN: Washingtons Spies (2015 ) som Ryder
  • Elementary (2015) som Wallace Turk
  • The Ivy League Farmer (2015) som Anders Gilbert
  • Intersection (2014) som Dwayne (kort)
  • Day One (2014) som Larry Flerpico (TV-miniseries kort)
  • Criminal Minds – “Fatal” (2014) TV-episode – Wick Griffith
  • Drop Dead Diva (2014) som Max Tolin (2 episoder)
  • Blue Bloods (2014) som Major Harrison
  • The Carrie Diaries (2013-2014) som Mr. Kydd (4 episoder)
  • Lov & Bekendtgørelse: Special Victims Unit (2000-2013) som løjtnant Cmdr. William Taverts / Diaken Brinn / Les Cooper / Ron Johnson (4 afsnit)
  • Unforgettable (2013) som Tucker Griffin / Arnold
  • Army Wives (2007-2013) som Frank Sherwood / Publican Dale (103 episoder )
  • Person of Interest (2012-2013) som Byron (2 episoder)
  • Premium Rush (2012) som politimand i Park (ukrediteret)
  • NYC 22 (2012) som Pete Glenroy
  • Man on a Ledge (2012) som Lutz
  • Montauk (2011) som Jim (kort)
  • Body of Proof (2011 ) som Ray Easton
  • Rescue Me (2005-2010) som fætter Eddie (13 episoder)
  • Angel Camouflaged (2010) som Mr. Belial
  • The Men Who Stare at Goats (2009) som Krom (krediteret som Terry M. Serpico)
  • Kings (2009) som Dock Worker
  • Rright Kill (2008) som Jon Van Luytens
  • The New Twenty (2008) som Louie Kennick
  • CSI: Miami (2007) som Steve Lancaster
  • Michael Clayton (2007) som Mr. Iker
  • Kidnappet (2007) som Virgils Boss
  • The Departed (2006) som detektiv # 3 Tailing Queenan
  • The Path til 9/11 (2006) som Pulaski (tv-miniserie, 2 episoder)
  • Find Me Guilty (2006) som Michael Kerry
  • The Interpreter (2005) som FBI-agent Lewis
  • Jonny Zero (2005) som Leo
  • Line of Fire (2004) som Clyde Bowen (2 episoder)
  • Company K (2004) som Sgt.James Dunning
  • Law & Kendelse: Criminal Intent (2001-2003) som Earl Carnicki / Leslie Roche (2 episoder)
  • Law & Bestil (2000-2002) som Frank Miller / Jay Brannigan (2 episoder)
  • 100 Center Street (2001-2002) som ukendt karakter (9 episoder)
  • Laguna (2001) som Terenzio Aprea
  • Amy & Isabelle (2001) som Jake Cunningham
  • Hannibal (2001 ) som officer Bolton
  • Frequency (2000) som Con Ed Worker # 1
  • Homicide: The Movie (2000) som Karl Miller
  • Third Watch (2000) som Lofton
  • Bringing Out the Dead (1999) som politimand nr. 1
  • Random Hearts (1999) som bevistekniker
  • Earthly Possessions (1999) som tankstation Ledsager
  • Oz (1997-1998) som Freakie / Rebadows klient (2 episoder)
  • Cyber ​​Vengeance (1997) som Montgomery Valentine
  • The Peacemaker ( 1997) som Sniper # 1
  • Cop Land (1997) som Tony / Wincing Cop
  • Donnie Brasco (1 997) som Strip Club-ejer

DIREKTØR

  • Inspektørerne (2016-2017) – 6 episoder

LINKS

Se en opdateret filmografi.

Be the first to reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *