A.J. Kokki

A.J. Cook on kanadalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​TV-draamoissa Criminal Minds and Higher Ground ja elokuvissa The Virgin Suicides and Final Destination 2.

Sisältö

  • 1 Elämäkerta
  • 2 Filmografia
  • 3 Ohjaaja
  • 4 Linkit
  • 5 muistiinpanoa

elämäkerta

AJ Cook syntyi Oshawassa Ontariossa, mutta hän ja hänen kolme sisarustaan ​​viettivät suurimman osan elämästään kasvamalla Whitbyssä. Hänen isänsä on opettaja ja äiti on sheriffi ja työskentelee psykiatriin.

Nelivuotiaana Cook aloitti jazz-, tap- ja balettitunteja. Hän tanssii kilpailevasti monta vuotta ja opetti taidetta Oshawan kodissaan ennen kuin päätti 17-vuotiaana haluavansa kokeilla näyttelemistä. Sitten hän muutti Salt Lake Cityyn Utahiin opiskelemaan Utah Valley Universityyn, jossa hän tapasi ensin miehensä elokuvaluokalla, kunnes työ sai heidät muuttamaan Los Angelesiin vuoden 2002 puolivälissä.

Ei aivan täydellinen aloittelija – hän oli esiintynyt Romeo and Juliet -tapahtumissa ja You Can ”t Take It With You – hän maksoi jäsenmaksunsa pienillä rooleilla ja TV-mainoksilla. Itse asiassa Cook ”Ensimmäinen työpaikka oli lasten TV-sarjassa Goosebumps ja McDonaldin mainoksen jälkeen vuonna 1997, hän laskeutui osiin kahteen televisioelokuvaan, Isänsä kengissä ja Elvis kohtaa Nixonin.

1999 hän sai ensimmäisen suuren tauonsa yhdestä viidestä blondista itsemurhaisesta Lissabonin sisaresta The Virgin Suicides -ohjelmassa. Samana vuonna hän otti pääroolin Vancouverin ammutussa kaapeli-TV-sarjassa Higher Ground, jossa hän soitti karkeaa Shelby Merrickiä. -reunojen ympärillä teini-ikäinen tyttö, joka käsittelee pahoinpitelyä ja sydänsuruja kamppailevien lasten eräkoulussa.

Cook (vasen) Ali Larterin kanssa viimeisessä määränpäässä 2

Uuden TV-elokuvan ja lumilautakomedian Out Cold jälkeen Cook löysi kapeansa pääroolinäyttäjänä trilleri- ja kauhuelokuvissa, kuten Ripper: Letter From Hell vuonna 2001, Wishmaster 3: Beyond the Gates of Hell, The House Next Door ja Final Destination 2 Kimberly Cormanina, hänen merkittävimpänä roolinaan valkokankaalla. siitä asti kun. Samanaikaisesti hänet näytteltiin vierailevissa tähtirooleissa tv-sarjoissa, kuten PSI Factor, First Wave ja Dead Like Me, ja toistuvana roolina Lindsay Walkerina True Calling -elokuvassa.

Lopulta hän sai vuonna 2005 roolin, joka on antanut hänelle tunnustuksen, FBI: n erityisedustajan Jennifer Jareaun, BAU: n johtavan joukkueen mediayhteyshenkilöstä, draamasarjassa Criminal Minds.

Pääteoksensa tauon aikana hän saa edelleen rooleja elokuvissa, kuten Vanished, väärinkäsitykset ja äitienpäivä.

Filmografia

  • Vähiten pyhimyksiä (2013) – Cheryl
  • Criminal Minds – 206 jaksoa (vuodesta 2005 lähtien) TV-jaksot – Jennifer ”JJ” Jareau
  • Äitienpäivä (2010) – Vicky Rice
  • Väärinkäsitykset (2008) – Miranda Bliss
  • Night Skies (2007) – Lilly
  • Kadonnut (2006) – Toivo
  • I ” m Reed Fish (2006) – Theresa
  • Bloodsuckers (2005) – Fiona
  • Tru Calling – 21 jaksoa (2003-2004) TV-jaksot – Lindsay Walker
  • Dead Like Me – Sunday Mornings (2003) TV-jakso – Charlotte
  • Final Destination 2 (2003) – Kimberly Corman
  • The House Next Door (2002) – Lori Peterson
  • Out Cold (2001) – Jenny
  • Ripper (2001) – Molly Keller
  • Wishmaster 3: Beyond the Gates of Hell (2001) – Diana Collins
  • Ensimmäinen aalto – Francis Jeffriesin lento (2000) TV-jakso – Lindsay Tilden
  • Higher Ground – 22 jaksoa (2000) TV-jaksot – Shelby Merrick
  • The Spiral Staircase (2000) – Local Girl
  • Teen Sorcery (1999) – Dawn
  • Neitsyt itsemurhat (1999) – Mary Lisbon
  • Sininen kuu (1999) – Alison
  • PSI-tekijä: Paranormaalin aikakauslehdet – toinen näky / suklaasotilas (1997) – Jill Starling ja Hell Week (1998) TV-jaksot – Lee Mason
  • Elvis Meets Nixon (1997) – Hipipoika
  • Goosebumps – Don ”t Wake Mummy (1997) TV-jakso – Kim Carter
  • Isänsä kengissä (1997) – Lisa
  • Laserhawk (1997) – Pretty Girl # 1

Ohjaaja

  • Criminal Minds – ”Chameleon” (2019)

Linkit

  • Ajantasainen elokuva : imdb.com/AJ Cook

Muistiinpanot

  • Hänen vanhin tosielämän poikansa Mekhai Andersen kuvaa näyttelyssä hahmonsa Jennifer Jareaun poikaa Henry LaMontagea. esiintymättömällä viidennen kauden jaksossa ”100”.
  • Jotta JJ: n kokemukset voidaan kuvata realistisesti jaksossa ”200”, Cook suostui tosiasiallisesti vesilautailuun. Hänet ripustettiin myös joukkovelkakirjoilla tunteja kerrallaan näyttämään kohtausta. Tämän seurauksena hän menetti tunteen käsivarteensa kuukaudeksi.
  • Yhdessä vaiheessa, todennäköisesti ennen Mekhain syntymää, Cook myönsi toivovansa JJ: n ja Reidin pääsemistä yhdessä.
  • Aivan kuten Mekhai, Cookin vastasyntynyt poika, Phoenix Andersen, esittelee Jennifer Jareaun uuden pojan Michael LaMontagnen näyttelyssä aloittaen kreditoimattomalla esiintymisellä Season Eleven -esityksessä ”The Job”.

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *