Alan Smyth (Suomi)

Alan Smyth on irlantilainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten Liam Ulrichin roolista dramaattisessa mysteerisarjassa Persons Unknown.

Sisältö

  • 1 elämäkerta
  • 2 rikollisesta Mielet
  • 3 Filmografia
    • 3.1 LINKIT

Elämäkerta

Tuskin Smythin menneisyydestä tiedetään mitä tahansa, mukaan lukien hänen syntymäpäivänsä, vanhempiensa nimet, missä hän kävi koulua ja miksi hän halusi tulla näyttelijäksi. Tiedetään, että Smyth on syntynyt Irlannissa ja että Smyth sai hänen Ensimmäinen rooli näytöllä vuonna 1995, jolloin hänet näytteltiin tuntemattomana hahmona dramaattisessa komediaelokuvassa Kauhean iso seikkailu. Smyth sai ensimmäisen merkittävän roolinsa vuonna 2010, jolloin hänet valittiin ensimmäisenä Liam Ulrichina, toisena -ohjelmassa ”Ohjelma”, dramaattisen mysteerisarjan Persons Unknown kuusi jaksoa varten. Ejuma on esiintynyt myös televisio-ohjelmissa ja elokuvissa, kuten Castle, NCIS, Poor Behavior, Starfish, The Outfield, The Fallen Faithful, Leverage, Minotaur , Caper, Viimeinen alus, CSI: NY, Grimm ja Criminal Minds: Epäilyttävä käyttäytyminen.

C rikolliset mielet

Smyth kuvasi Dale Dixonia, miestä, jonka pojan Rawlins ja Richard Stahl sieppasivat, ensimmäisen kauden jaksossa ”Kuolema tuhannen leikkauksen kautta”.

Filmografia

  • Better Things – 2 jaksoa (2017-2019) – Alan Smyth
  • Kriitikot (2018) – Haastattelijat
  • Kupit & Robbers (2017) – Chuck
  • Kat Fight! (2016) – Dale
  • Castle (2016) – Agentti Steven Mallory
  • Noppa (2016) – Kuolema
  • Huono käyttäytyminen (2016) – Ian
  • Hyvä taistelu (2016) – Scott
  • Lastensairaala – 2 jaksoa (2012-2016) – Isä O ”Boylan / Briggs
  • Hoss (2015) – Wentworth
  • Outfield (2015) – Roger Sanders
  • The Last Ship – 2 jaksoa (2014-2015) – Rachelin isä
  • The Ceoltoir (2014) – Mike
  • Tule lentämään kanssani (2014) – Henry
  • Caper – 2 jaksoa (2014) – Murray
  • John Wayne Gacy (2013) – John Wayne Gacy
  • Cane Hill (2013) – lääkäri
  • Minotaur (2013) – Etsivä
  • Grimm (2012) – Ian Flynn
  • Standardi Tarina (2011) – Herra Karhu
  • Hunted: The Demon s Forge (2011) – Lisääänet (ääni)
  • Criminal Minds: Epäilyttävä käyttäytyminen – ”Tuhannen leikkauksen aiheuttama kuolema” ”(2011) TV-jakso – Dale Dixon
  • Persons Unknown – 6 jaksoa (2010) – Liam Ulrich
  • Rohkea ja kaunis – 4 jaksoa (2010) – Craig
  • Kaatuneet uskolliset (2010) – Leo
  • Vipu (2010) – Mark Doyle
  • Winston: Epävirallinen opas etikettiin (2009) – Suojelija
  • Välikäsi – 2 jaksoa (2008) – High Aldwin
  • NCIS (2007) – Nick Kerry
  • Botched (2007) – Hugo
  • Tulossa Jane – Showman (luottoton)
  • CSI: NY (2007) – Rupert Flannigan
  • Never Judge a Book (2005) – John
  • Starfish (2004) – Conor
  • Klinikka (2004) – Brian Mooney
  • Viimeinen (2002) – Vinny
  • Bobbien tyttö (2002) – Kenny
  • The Crooked Mile (2001) – Elliot
  • Ballykissangel (2001) – Kelleher
  • Fair City – 2 jaksoa (1996-1997) – Eoghan Healy
  • An Awfully Big Adventure (1995) – Tuntematon hahmo (luottamaton)

LINKIT

Ajantasainen elokuva on täällä.

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *