Amy Price-Francis (Suomi)

Tämä artikkeli on STUB, jota ei sallita tässä wikissä.
Voit auttaa CRIMINAL MINDS WIKIä laajentamalla sitä.
Poista tämä tunniste, kun artikkeli on laajennettu.

Amy Elizabeth Price-Francis on brittiläis-kanadalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten hänen roolinsa Kingissä, Trackerissa, Huhuissa ja 24.

Sisältö

  • 1 Elämäkerta
  • 2 Rikosmielistä
  • 3 Elokuvataide
  • 4 Linkit

Elämäkerta

Lisätään

Rikosmielistä

Price-Francis kuvasi SSA Andi Swannia, kotimaan ihmiskaupan työryhmän johtajaa ”Tarjonta ja kysyntä” -elokuvassa.

Filmografia

  • Breakout (2013) hahmona Maria
  • King (2011-2012) hahmona Jessica King (21 jaksoa)
  • Greyn anatomia (2011) hahmona Susannah Wilson (2 jaksoa)
  • Criminal Minds – ”Supply and Demand” (2011) TV-jakso – Andi Swann
  • The Chicago Code (2011) ) hahmona Dina Wysocki (4 jaksoa)
  • Life Unexpected (2010) hahmona Kelly Campbell (5 jaksoa)
  • The Mentalist (2010) hahmona Alicia Seberg
  • Nip / Tuck (2009) hahmona Vivien
  • The Cleaner (2008-2009) hahmona Melissa Banks (26 jaksoa)
  • 24 (2009) hahmona Cara Bowden (6 jaksoa)
  • K-Ville (2007-2008) hahmona Heidi Lawrence (2 jaksoa)
  • Big Shots (2008) hahmona Victoria Hill
  • Shark (2007) hahmona Amanda Sellers
  • Californication (2007) hahmona Meredith (4 jaksoa)
  • Rumors (2006-2007) hahmona Sarah Barnaby (20 jaksoa)
  • Stephen Kings Dead Zone (2007) hahmona Megan Wilcox (hyvitetään nimellä Amy Price Francis)
  • Medium (2007) hahmona Pamela Franklin
  • The Wedding Bells (2007) as Cheryl
  • Shades of Black: The Conrad Black Story (2006) hahmona Shirley Black (hyvitetään nimellä Amy Price Francis)
  • Earthstorm (2006) hahmona Dr. Lana Gale
  • Corner Gas (2006) hahmona Connie
  • Cake (2005) hahmona Sasha
  • Show Me Yours (2005) Araminta (hyvitetään nimellä Amy Price Francis)
  • Isämme (2005) Donna Morrissey
  • Tilt (2005) Angelana (hyvitetään nimellä Amy Price Francis)
  • Kevin Hill (2005) Michael Tobiasina
  • Suburban Madness (2004) hahmona Joan
  • Sue Thomas: FBEye (2004) hahmona Ann Leland
  • Snakes & Ladders (2004) hahmona Shannon Jennings (6 jaksoa)
  • 1-800-Missing (2003) hahmona Layla Weller
  • Alien Tracker (2003) hahmona Mel Porter (video)
  • Train 48 (2003) hahmona Nicole Svendsen
  • Mutant X (2003) hahmona Janet Nicholls
  • The Pentagon Papers (2003) hahmona Jan Butler
  • Tracker (2001- 2002) hahmona Mel Porter (22 jaksoa)
  • Invitation (2001) hahmona Amy
  • Soul Food (2000) hahmona B ryant (hyvitetään nimellä Amy Price Francis)
  • Kaksinkertainen elämässä (2000) hahmona Young Edwina Lewis
  • Pikku Miehet (1998-1999) hahmona Amy Lawrence (18 jaksoa)
  • Shelby Woon salaisuustiedostot (1998) hahmona Kristen Chaklai

Linkit

Ajantasainen elokuva on täällä.

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *