Courtney Gains (Suomi)

Courtney Geighton Gains on amerikkalainen näyttelijä, tuottaja ja kirjailija, joka tunnetaan parhaiten Malachin esityksestä elokuvassa Corn of Children.

Sisältö

  • 1 elämäkerta
  • 2 rikollisesta Mielet
  • 3 Filmografia
    • 3.1 TUOTTAJA
    • 3.2 KIRJOITtaja
    • 3.3 ”ÄÄNIRAITA
    • 3.4 LINKIT

Elämäkerta

Gainsin henkilökohtaisesta elämästä tiedetään vähän, mukaan lukien miksi hän päätti tulla näyttelijäksi. 1980-luvulla hän saavutti menestystä erilaisilla rooleilla elokuvissa, kuten Corn of Children, Hardbodies, Lust in the Dust, Back to the Future, Can t Buy Me Love, Secret Admirer, Colors, The Burbs ja Memphis Belle ”. Elokuviensa lisäksi Gainsilla oli tärkeä rooli videopelissä Wing Commander III: Tiger Heart ja vieraileva tähti useissa TV-ohjelmissa, kuten Seinfeld, Monk, In the Night of Heat, Tales Cryptistä, ER, JAG, Pacific Blue, Nash Bridges, Diagnosis: Murder, Charmed, Alias, The Guardian, My Name is Earl ja Criminal Minds. Henkilökohtaisessa elämässään hän työskentelee myös myös valmentajana ja muusikkona. Kerran hän esiintyi livenä Phishin kanssa ja julkaisi sooloalbumin. kauden 12 jakso ”Keeper”.

Filmografia

  • Criminal Minds – ”Keeper” (2016) TV-jakso – Todd Burton
  • Wild Cardz (2016) hahmona Courtney
  • Bronx Bull (2016) hahmona Chain Gang Guard
  • Prettyface (2016) hahmona Shorty (lyhyt)
  • Se on aina aurinkoista Philadelphiassa (2016) Roachina
  • The Funhouse Massacre (2015) hahmona Dennis
  • Texas Rising (2015) hahmona Cole Hornfischer (TV-minisarja, 4 jaksoa)
  • Helvetti Kitty (2015) hahmona Mordicia
  • Halcyon (2015) hahmona Robert
  • Ride the Lightning (2014) hahmona Red Russo
  • Havainto (2014) upseerina James McKenzie
  • We Are Angels (2014) Parrona (3 jaksoa)
  • The Middle (2014) hahmona Phil
  • My Matka takaisin pimeälle puolelle (2014) hahmona Bobby G. > Syntymässä vaihdettu (2014) hahmona Donny
  • Franklin & Bash (2013) hahmona Lyle
  • The House Across the Street (2013) hahmona Ned
  • Ambush at Dark Canyon (2012) hahmona Sheriff Hurley
  • Lose Yourself (2012) hahmona Bobby G. (video)
  • 2 Flat s (2011) hinausauton kuljettajana (lyhyt)
  • My Trip to the Dark Side (2011) hahmona Bobby G. (video)
  • Mimesis (2011) hahmona Gordon
  • Poolboy: Kauhun hukkuminen (2011) hahmona Gil Highdecker
  • LA Noire (2011) hahmona Eli Rooney (videopeli, ääni)
  • Discipline (2011) hahmona Jack Baldwin
  • Varo Slickiä (2010) Benjinä
  • Nopeampi (2010) telemarkkinoijana
  • Raven (2010) Dannyna
  • Hiljaiset (2010) Michaelin isänä
  • Cinema Salvation (2010) as Courtney
  • The Ascent (2010) hahmona Andrew
  • CSI: Crime Scene Investigation (2009) hahmona Stan Gerber (uncredited)
  • Shadowheart (2009) Finch ( video)
  • Benny Bliss ja suuruuden opetuslapset (2009) Benny Blissinä
  • Hän on sellainen tyttö (2009) kuin Barrista
  • Sisarusten kilpailu ( 2009) muukalaisena
  • My Name Is Earl (2008) Lloydina
  • Alien Encounter (2008) Donovanina
  • Monk (2008) kuusisormisena Man / Frank Nunn (2 jaksoa)
  • Halloween (2007) hahmona Jack Kendall (kreditoimaton)
  • The Phobic (2006) hahmona Dr.Cecil Westlake
  • NCIS (2006) hahmona Gary Silverstein
  • Desolation Canyon (2006) hahmona Jack McAllister
  • Freezerburn (2005) hahmona Scooter the Grip
  • Studio House (2005) hahmona Scotty
  • Headshot (2004) kirjoittajana (lyhyt)
  • No Ordinary Hero (2004) hahmona W . Fritz Bean (lyhyt)
  • Guardian (2003-2004) Roy Cantwellina (5 jaksoa)
  • Dorm Daze (2003) hahmona Lorenzo the Black Hand
  • Alias ​​(2003) Holden Gemlerinä
  • Fastlane (2002) Det. Guthrie
  • Sweet Home Alabama (2002) Sheriff Wadena
  • Charmed (2000) DJ: nä
  • Hänen naimisissa oleva rakastajansa (1999) Hoodina
  • King Cobra (1999) tohtori Joseph McConnell (video)
  • Unelmoijat (1999) Mike-nimisenä
  • Ei käytännesääntöjä (1998) Cameronina
  • Landlady (1998) hahmona Tyson Johns
  • Arli $$ (1998) jälleenmyyjänä
  • The Killing Grounds (1998) hahmona Vincent Reynosa (video)
  • Epäilyksen varjo (1998) hahmona Ernie
  • Brooklyn South (1998) hahmona Joe Beldon
  • Dilemma (1997) Tex
  • Diagnosis Murder (1997) hahmona Dwayne
  • Behind Enemy Lines (1997) kirkkona
  • Pacific Blue (1996) hahmona Jim-Joe
  • Silk Stalkings (1996) hahmona Norman Harrison
  • JAG (1996) hahmona Pete
  • Wing Commander III: Heart of the Tiger (1994) hahmona Lt.Ted ”Radio” Rollins (videopeli, ääni)
  • ER (1994) Ronnie-nimisenä
  • Rebel Highway (1994) sijaisena #
  • Linjassa of Duty: Koston hinta (1994) hahmona Barlow
  • Tales from Crypt (1993) hahmona Frat Boy
  • Bakersfield PD (1993) hahmona Doug
  • In the Night of Night (1993) hahmona Coley Hiffern (2 jaksoa)
  • Seinfeld (1993) virkailijana
  • FBI: The Untold Stories (1993) hahmona Kirby Anthony
  • Memphis Belle (1990) Sgt. Eugene McVey
  • CBS Summer Playhouse (1989) Silaksena
  • The ”Burbs” (1989) Hans Klopekinä
  • Superpoika (1988) hahmona Jeff Hilford
  • Vietnamin sodan tarina (1988) hahmona Albertson
  • Värit (1988) hahmona Whitey
  • Ei voi ostaa rakkautta (1987) Kenneth Wurmanina
  • 21 Jump Street (1987) koivuna
  • Starman (1987) Bo: na
  • Voittajat ottavat kaikki (1987) hanhen trammelina
  • American Harvest (1987) pelimerkkeinä
  • Ratboy (1986) lapsena autossa
  • Times Square Squaren lapset (1986) hahmona Punk Who Robes Brian
  • Misfits of Science (1985) mekaanikkona
  • Back to the Future (1985) hahmona Dixon
  • Secret Admirer (1985) as Doug
  • Lust in the Dust (1985) hahmona Red Dick Barker
  • Hardbodies (1984) hahmona Rag
  • CBS Schoolbreak Special (1984) hahmona Joe Newbolt
  • Corn of Children (1984) Malachai
  • / ul>

    TUOTTAJA

    • Benny Bliss ja suuruuden opetuslapset (2009) – Tuottaja
    • Sisarusten kilpailu (2009) – Executiv e-tuottaja
    • The Phobic (2006) – Yhteistuottaja
    • Dorm Daze (2003) – Co-Executive Producer

    WRITER

    • Benny Bliss ja suuruuden opetuslapset (2009)

    ”ÄÄNIRAITA

    • Rakkaustakuu (1988) – Värit

    LINKIT

    Ajantasainen elokuva on täällä.

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *