Francis Capra (Suomi)

Francis Capra, Jr., on amerikkalainen näyttelijä.

Sisältö

  • 1 elämäkerta
  • 2 rikollisesta Mielet
  • 3 Filmografia
    • 3.1 LINKIT

Elämäkerta

Capra syntyi New Yorkissa New Yorkissa 22. huhtikuuta 1983 ja hänen äitinsä kasvatti Bronxin kaupunginosassa sisarustensa kanssa. Hänen isänsä oli vankilassa suurimman osan lapsuudestaan ​​ja lopulta tapettiin ampumakuolemassa vuonna 2003. Capra löytyi Robert De Niro ja Chazz Palminteri, kun he näyttelivät elokuvaa A Bronx Tale. Siitä lähtien hän alkoi työskennellä lapsinäyttelijänä ja muutti perheensä kanssa Los Angelesiin Kaliforniaan.

On Criminal Minds

Capra kuvasi Kuoleman enkeli -tyyppistä sarjamurhaaja Ervin Roblesia kolmannen kauden jaksossa ”Pimeän lapset”.

Filmografia

  • Play It Again, Dick (2014) hahmona Eli ”Weevil” Navarro (3 jaksoa)
  • NCIS: Los Angeles (2014) hahmona Salazar (2 jaksoa)
  • The Strain (2014) hahmona Crispin Elizalde (4 jaksoa)
  • Veronica Mars (2014) hahmona Eli ”Weevil” Navarro
  • Kosketa (2012) Biker Guy
  • Rampart (2011) hahmona Seize Chasco
  • Clear Skies 3 (2011) Ghost
  • Bones (2010) hahmona Antony Truxton
  • Blue Bloods (2010) hahmona Pablo Torres
  • Cutthroat (2010) hahmona Vasquez
  • NCIS (2009) hahmona Eddie Castillo
  • Blood ja Bone (2009) tatuoinnina
  • Castle (2009) hahmona Juan Restrepo
  • Sons of Anarchy (2008) hahmona Jesse Murphy
  • Heroes (2006-2008) hahmona Jesse Murphy (4 jaksoa)
  • Lincoln Heights (2008) hahmona Carlo
  • Friday Night Lights (2008) hahmona Devin Diablo
  • Criminal Minds – ”Children of pimeä ”(2007) TV-jakso – Ervin Robles
  • Lähempänä (2007) hahmona Miguel Torres
  • Veronica Mars (2004-2007) hahmona Eli” Weevil ” Navarro (40 jaksoa)
  • Black Irish (2007) Anthonyna
  • Dishdogz (2006) Cooperina
  • Crank (2006) Warehouse Hood Leaderina
  • Blind Justice (2005) hahmona Mike Barreras
  • Amy (2005) tuomitaan Marcukseksi
  • Venice Underground (2005) T-Bone
  • Ilman a Trace (2004) hahmona Tito Cruz
  • Crossing Jordan (2004) hahmona Det. Jason Harris
  • The Guardian (2003) hahmona Donny Longo
  • American Dreams (2003) hahmona Palladino (5 jaksoa)
  • CSI: Crime Scene Investigation (2003) kuten kova punk
  • OC (2003) hahmona Z
  • 44 minuuttia: Pohjois-Hollywoodin ampuminen (2003) hahmona Ramon
  • Jaosto (2003) hahmona James Barlow
  • Punainen vyöhyke (2003) Patina (hyvitettynä Francis Capra, jr.)
  • QIK2JDG (2002) Jackalina (lyhyt)
  • Kilpi (2002) hahmona Jesus Rosales (kreditoimaton)
  • So Little Time (2001) hahmona Tony
  • Walker, Texas Ranger (2001) hahmona Ace
  • SLC Punk! (1998) hahmona Young Bob
  • 413 Hope St. (1997) hahmona Tony Garrett.
  • A Simple Wish (1997) hahmona Charlie
  • Kazaam (1996) hahmona Maxwell ”Max” Connor
  • My Guys (1996) hahmona Francis DeMarco
  • Free Willy 2: The Adventure Home (1995) hahmona Elvis
  • Bronx Tale ( 1993) hahmona Calogero, Age 9

LINKIT

Ajantasainen elokuva on täällä.

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *