Heather Ankeny (Suomi)

Heather Ankeny on amerikkalainen näyttelijä ja tuottaja.

Sisältö

  • 1 elämäkerta
  • 2 rikollisesta Mielet
  • 3 Filmografia
    • 3.1 Tuottaja
    • 3.2 Ohjaaja
  • 4 ulkoista linkkiä

Elämäkerta

Ankenyin varhaisesta elämästä tiedetään hyvin vähän, mukaan lukien miksi hän päätti tulla näyttelijäksi. Hän sai kandidaatin tutkinnon Coloradon yliopistosta. , Boulder. Näyttelijänuransa aikana Ankenyillä oli rooleja Blind Justice, Universumin keskus ja Abby sekä indie-elokuvat Pants on Fire ja Pig. Henkilökohtaisessa elämässään hän on innokas fantasiajalkapalloilija ja on vieraileva analyytikko ja ESPN Fantasy -tutkija.

On Criminal Minds

Ankeny kuvasi Liz Hammondia 12. kauden jaksossa ”Helvetti”.

Filmografia

  • Criminal Minds – ”Hell” s Kitchen ”(2017) TV-jakso – Liz Hammond
  • Kultainen vuosi (2016) hahmona Amy (lyhyt)
  • Rizzoli & Isles (2016) hahmona Joann (2 jaksoa)
  • H4 (2015) hahmona News Anchor
  • Battle Creek (2015) Eleanorina
  • Valkoinen kääpiö (2014) Heatherina
  • Supah Ninjas (2011) tohtori Bachina
  • Pig ( 2011) hahmona Isabel
  • Weeds (2010) hahmona Julie
  • Heroes (2009) hahmona Beth
  • Valentine (2009) hahmona Jackie Burstein
  • Odottaa edelleen … (2009) hahmona Odetta Vendetta (video)
  • Pants on Fire (2008) hahmona Lucy
  • Partially True Tales of High Adventure! (2007) hahmona This Girl (lyhyt)
  • Blind Justice (2005) hahmona Erica Whitehead
  • Universumin keskus (2005) hahmona Amy
  • The Dry Spell (2005) tuntemattomana hahmona
  • Exposure (2004) hahmona Annie (lyhyt)
  • Nothing Exceptional (2004) hahmona Nadia (short)
  • The Old Man and the Studio (2004) as Nainen avoautossa (lyhyt)
  • Abby (2003) hahmona Paige (7 jaksoa)
  • Survivin ”Island (2002) toimistotyöntekijänä (lyhyt)
  • Tomcats (2001) ) hahmona Mistaken Natalie

Producer

  • H4 (2015) – Producer
  • The Gallery (2013) – Associate Producer (6 jaksoa )

Ohjaaja

  • Algerialainen (2014) – ensimmäinen apulaisjohtaja, toinen yksikkö

Ulkoiset linkit

Ajantasainen elokuva on täällä.

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *