Jacqueline Pinol (Suomi)

Jacqueline Pinol on amerikkalainen näyttelijä.

Sisältö

  • 1 elämäkerta
  • 2 rikollisesta Mielet
  • 3 Filmografia
    • 3.1 LINKIT

Elämäkerta

Pinol syntyi 8. huhtikuuta 1979 Queensin kaupunginosassa New York Cityssä, New Yorkissa, ranskalainen ja latinalaisamerikkalainen. Hän aloitti näyttelijäuran käymällä edelleen Beverly Hillsin lukiossa tarjoamalla äänensä vuoden 1996 videopelille Noir. Hän valmistui Beverly Hills High -korkeakoulusta vuonna 1997, jolloin hän oli kuuluisan Madrigal Singersin jäsen. Pinol jatkoi näyttelijänuraansa pian sen jälkeen käyttämällä alun perin Jacqueline Ariesin aliasta ennen siirtymistään syntymänimeensä.

Rikollisista mielistä

Pinol kuvasi lääkäri Judith Mertziä Kausi 11 -elokuvan ensi-jaksossa ”Työ”.

Filmografia

  • Criminal Minds – ”The Job” (2015) TV-jakso – tohtori Judith Mertz
  • Road to Juarez (2015) hahmona Yadria
  • Bordertown (2015) hahmona Pepito Gonzalez
  • Film Lab Presents (2014) Sarana
  • Zombies Monsters Robots (2014) hahmona Selena (videopeli, ääni)
  • East Los High (2014) hahmona Janet
  • The Fault in Our Stars (2014) hahmona Voice Cast
  • Mr. Peabody & Sherman (2014) lisäääninä (ääni)
  • Mentalisti (2013) uutisten ankkurina
  • Kutsu (2013) lisäääninä (ääni)
  • Dakota (2012) Elizabethina
  • Herääminen (2011) Sarana (lyhyt)
  • Ice Age: Mammoth Christmas ( 2011) lisäääninä (TV short, voice)
  • Uncharted 3: Drakes Deception (2011) Columbian Citizens (videopeli, ääni)
  • Answers to Nothing (2011) hahmona Tricia
  • Days of Our Lives (2011) hahmona Sofia (7 jaksoa)
  • Borderline Murder (2011) hahmona Jennie Grace
  • Let Lorenzo (2011) as Salsa-vaimo (lyhyt)
  • Monster Mutt (2011) Tawni Martinezina
  • Secrets in the Walls (2010) hahmona Greta (voice)
  • The Fallen Faithful ( 2010) Mariana
  • Vanhemmuus (2010) Valerie
  • Tiempo-finaali (2009) Amaliana
  • Yksi kuuma kesä (2009) Viviana Suarezina
  • The Closer (2009) hahmona Aria Mazón
  • 24 (2009) hahmona Carol Vossler
  • Burn Notice (2008) hahmona Sophia
  • CSI: NY (2007-2008) hahmona Rikki Sandoval (4 jaksoa)
  • Bachelor Party 2: The Last Temptation (2008) ääninäyttelijänä (video, ääni)
  • Transformers: The Game (2007) hahmona Walla (videopeli, ääni)
  • Lincoln Heights (2007) hahmona Delilah Sandoval (4 jaksoa)
  • Novel Romance (2006) hahmona Isabelle
  • Barnyard (2006) lisä Barnyard Voices -äänenä (ääni)
  • Heroes (2006) hahmona Janice Parkman
  • Danika (2006) Nannyna
  • CSI: Miami (2006) hahmona Cynthia Sanchez
  • Las Vegas (2005) hahmona Julie Zelman
  • How I Met Your Mother (2005) Jackie
  • Tuijottaa aurinkoa (2002) Claudiana (lyhyt, hyvitetään nimellä Jacqueline Aries)
  • Resurrection Blvd. (2001-2002) hahmona Olivia Solano (8 jaksoa)
  • Ponderosa (2001-2002) hahmona Isabella (7 jaksoa)
  • Out of the Black (2001) hahmona Cait McLachlan (hyvitetty kuten Jacqueline Aries)
  • Jaosto (2001) Rachel Garcia (hyvitetään Jacqueline Aries)
  • Kerran (2000) Vivianina (lyhyt, hyvitetty Jacqueline Aries)
  • General Hospital (2000) kuin Sherry (hyvitetään nimellä Jacqueline Aries)
  • Runaway Virus (2000) hahmona Rita (uncredited)
  • The Pretender (1999) siepatuksi opettajaksi (hyvitetty kuten Jacqueline Aries)
  • USA High (1997) Simone
  • Noir (1997) Winthrop Staffina (videopeli, ääni, hyvitetään Jacky Pinoliksi)

LINKIT

Ajantasainen elokuva on täällä.

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *