Jed Sura (Suomi)

Jed Andrew Sura on amerikkalainen näyttelijä ja tuottaja.

Sisältö

  • 1 elämäkerta
  • 2 rikollisesta Mielet
  • 3 Filmografia
    • 3.1 TUOTTAJA
    • 3.2 LINKIT

Elämäkerta

Sura syntyi 4. kesäkuuta 1970. Jossain vaiheessa elämää hän päätti jatkaa näyttelemistä urana. Aloitettuaan vuonna 1996 roolilla Rakkaus aina Ron-nimisenä, hän on sittemmin esiintynyt elokuvissa Let the Devil Wear Black, Diamonds and Guns ja lyhyessä Infinityssä (jonka hän myös tuotti). Henkilökohtaisessa elämässään Suralla on tytär näyttelijätoverinsa Renee O ”Connorin kanssa, jonka he nimittivät Irisiksi.

On Criminal Minds

Sura kuvasi ensimmäistä upseeria Frank Canversia, joka on ainoa eloonjäänyt lentokoneonnettomuus, jonka aiheuttamisen epäiltiin hetkeksi. Hän esiintyi Kymmenen kauden jaksossa ”Tuhat aurinkoa”.

Filmografia

  • Grayn anatomia (2015) Rob Henry
  • Criminal Minds – ”A Thousand Suns” (2014) TV-jakso – ensimmäinen upseeri Frank Canvers
  • Masters of Sex (2013) apulääkärinä
  • Ääretön (2011) hahmona David (lyhyt)
  • Jeremy Buck & Bang: You Are a Star (2011) hahmona isä (video lyhyt)
  • Words Unspoken (2010) hahmona Charles (lyhyt)
  • Diamonds and Guns (2008) hahmona Francis
  • Let the Devil Wear Black (1999) Pleasure Dome Bartender
  • Love Always (1996) hahmona Ron

TUOTTAJA

  • Infinity (2011) – Tuottaja (lyhyt)

LINKIT

Ajantasaista elokuvaa varten katso s e täällä.

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *