Jeffrey Nordling (Suomi)

Jeffrey Richard Nordling on amerikkalainen näyttelijä, joka on tunnettu rooleistaan ​​Kerran ja uudelleen, 24, Epätoivoiset kotiäidit ja Lento 93.

Sisältö

  • 1 Elämäkerta
  • 2 Rikosmielistä
  • 3 Elokuva
    • 3.1 LINKIT

Elämäkerta

Nordling syntyi Ridgewoodissa New Jerseyssä maaliskuussa. 11., 1962, ja varttui Washington Townshipissa. Muuttuneena Saddle Riveriin New Jerseyssä hän osallistui Ramseyn lukioon ja valmistui vuonna 1980. Sen jälkeen hän opiskeli Wheaton Collegessa Wheatonissa Illinoisissa ja valmistui taiteesta vuonna 1984. Nordling aloitti näyttelijänuransa vuonna 1988 Tylerinä vuonna. TV-sarja Kaunotar ja pedo. Yksi hänen tärkeimmistä rooleistaan ​​oli elokuvassa D3: Mighty Ducks. Hän kuvasi myös Gaëtan Dugasta elokuvassa Ja bändi soitti päällä ja Capote Duncania elokuvassa Seksi ja kaupunki. Vuonna 1999 Nordling kuvasi Applen alkuperäistä sijoittajaa Mike Markkulaa TNT: n tuottamassa elokuvassa Piilaakson merirosvot.

Seuraavaksi hän soitti Jake Manningia TV-draamasarjassa Once and Again, joka esitettiin vuosina 1999-2002. Hän esiintyi sitten Brent Barrowna sarjassa Dirt, joka esitettiin FX-kaapeliverkossa vuosina 2007 – 2008. Hän esiintyi myös FBI: n agenttina Larry Mossina 24. seitsemännellä kaudella. Epätoivoisten kotiäidien kaudella 2009-10 Nordling esiintyi Nick Bolenina, sarjasarjana ja yhden hahmon näytöllä olevana aviomiehenä, mutta Bolenit lopetettiin yhden kauden jälkeen. Nordling esiintyi myös Tom Burnettina tv-elokuvassa Flight 93. Vuonna 2011 hän aloitti toistuvan roolin lääketieteellisessä / rikosdraamassa Body of Proof. Siinä hän kuvasi Todd Flemingiä, jota hän jatkoi pelaamiseen näyttelyn peruuttamiseen saakka. Nordling esiintyi vierastähtinä Criminal Mindsissa vuonna 2014.

On Criminal Minds

Nordling kuvasi asianajajaa, kaapin pedofiilia ja sieppauksen uhria Jack Westbrookia Kauden kymmenen jaksossa ”Sudworth Placen pojat”.

Filmografia

  • Kaunis tyttö (2014) JB: nä
  • Criminal Minds – ”Sudworth Placen pojat” (2014) TV-jakso – Jack Westbrook
  • Castle (2014) hahmona Marcus Lark
  • Rake (2014) hahmona Bruce Mangan (7 jaksoa)
  • Arrow (2012-2014) hahmona Frank Bertinelli (3 jaksoa)
  • Killer Women (2014) hahmona senaattori Jake Colton (3 jaksoa)
  • Cloud 9 (2014) hahmona Sebastian Swift
  • Sea of ​​Fire (2014) kunnioittavana Bobby McAllister
  • Malibu Country (2012) Bobbyna (2 jaksoa)
  • Onneksi eronnut (2012) Matthew (hyvitetään nimellä Jeffrey Norling)
  • Body of Proof (2011-2012) Todd Fleming (8 jaksoa)
  • Tämä American Housewife (2012) hahmona Stanford Swift
  • CSI: NY (2011) as senaattori Kirk Matthews (2 jaksoa)
  • The Protector (2011) hahmona Lt.Jack Brennan (2 jaksoa)
  • Tavallinen näky (2011) hahmona Kurt Gaffney
  • Normaali (2011) hahmona Mark Maddux
  • The Quickening (2010) hahmona Gabe
  • TRON: Legacy (2010) hahmona Richard Mackey
  • Desperate Housewives (2009-2010) Nick Bolen (17 jaksoa)
  • Love Hurts (2009) hahmona Curtis
  • li> rouva. Washington menee Smithiin (2009) professorina Terry O ”Neill
  • 24 (2009) Larry Mossina (19 jaksoa)
  • The Mentalist (2008) hahmona Price Randolph
  • Surfer, Dude (2008) hahmona Eddie Zarno
  • Dirt (2007-2008) hahmona Brent Barrow (16 jaksoa)
  • Hole in the Paper Sky (2008) hahmona Professor Cory (lyhyt)
  • Shark (2007) FBI: n erityisedustajana Oliver Hayes
  • Rohkeiden koti (2006) Caryna (hyvitetään nimellä Jeff Nordling)
  • Flicka (2006) hahmona Rick Koop
  • Justice (2006) hahmona OC DA Richard Lane
  • Flight 93 (2006) hahmona Tom Burnett
  • Close to Home (2005) valmentajana Matt Whiting (hyvitetään nimellä Jeffrey Nording)
  • Bones (2005) hahmona David Ross
  • CSI: Crime Scene Investigation (2005) Mark Thayer
  • Killer Vaisto (2005) professorina
  • Lähempänä (2005) Hart Phillipsinä
  • Amyn tuomitseminen (2005) professori Kurt Tomkona
  • Kuuntele (2005) hahmona Doctor Swerling
  • Life As We Know It (2005) hahmona Mike (2 jaksoa)
  • Davidin sydämen etsiminen (2004) Bill Deetonina
  • Nip / Tuck (2004) Rogerina
  • Cold Case (2004) Roy Minardina
  • Beverly Hillsin maastoauto (2004) hahmona Jeff Aronson
  • The Lyons Den (2003) erikoisagenttina Colton Mead
  • Crossing Jordan (2003) hahmona Tom Crane
  • Vielä seisoo (2003) hahmona Matt Russell
  • The Lone Ranger (2003) hahmona James Landry
  • War Stories (2003) hahmona Ian Rhys
  • The Flannerys (2003) as Barrett Flannery
  • Providence (2002) hahmona Dr.David Baylor (10 jaksoa)
  • Kerran ja uudelleen (1999-2002) hahmona Jake Manning (47 jaksoa)
  • Just Ask My Children (2001) hahmona Scott Kniffen
  • State of Grace (2001) hahmona Dell Adams
  • Personally Yours (2000) hahmona Jesse Stanton
  • Chicken Soup for the Soul (1999) hahmona Tom (hyvitetään nimellä Jeff Nordling)
  • Turbulenssi 2: Pelko lentämisestä (1999) Elliotina
  • Piilaakson merirosvot (1999) Mike Markkulana
  • Sininen kuu (1999) Billy Medieros
  • Saint ehkä (1998) hahmona Danny Bedloe
  • Arli $$ (1998) hahmona Joe Lansing
  • Sex and the City (1998) hahmona Capote Duncan
  • Polish Wedding (1998) isänä Don
  • Almost Perfect (1997) hahmona Jack Chenault (2 jaksoa)
  • Melrose Place (1997) hahmona Eric Baines (9 jaksoa)
  • Veronican vaatekaappi (1997) Tomina
  • True Women (1997) hahmona Dr. Peter Woods
  • Sleepwalker Killing (1997) hahmona Det. Lloyd Boyko
  • Soul Mates (1997) hahmona Dennis
  • Apollo 11 (1996) hahmona Neil Armstrong
  • D3: Mighty Ducks (1996) valmentaja Ted Orionina
  • Remembrance (1996) eversti Brad Fullertonina
  • Roseanne (1996) hahmona Joe Matthews
  • Harrison: Kaupungin huuto (1996) hahmona Frank
  • Enkelin koskettama (1995) hahmona Jackson Spears
  • Kynsien polku (1995) hahmona Michael
  • Chicago Hope (1995) hahmona Schepps
  • Muukalainen kaupungissa (1995) hahmona Larry
  • Shamrock Conspiracy (1995) hahmona Frank
  • Rakkaussuhde (1994) hahmona Lou
  • Murha, hän kirjoitti (1993-1994) hahmona Richard Hawkes / Bruce Hastings (2 jaksoa)
  • Joku, jonka hän tuntee (1994) hahmona Greg Philips
  • Quiz Show (1994) hahmona John Van Doren
  • Holy Matrimony (1994) Link
  • Baby Brokers (1994) hahmona John
  • Dangerous Heart (1994) hahmona Lee
  • And the Band Played On (1993) hahmona Gaëtan Dugas
  • Time Trax (1993) hahmona Carl Manheim
  • Matka maapallon keskelle (1993) hahmona Chris Turner
  • Star Trek: Deep Space Nine (1993) Tahna
  • Citizen Cohn (1992) hahmona G. David Schine
  • Ruby (1992) Hankina
  • Musta kuolema (1992) tohtori Jake Prescottina
  • Eye of the Widow ( 1991) FBI-agenttina.
  • Hain tehtävä: USS: n saaga Indianapolis (1991) hahmona Tasker
  • Brooklyn Bridge (1991) hahmona Gil Hodges (2 jaksoa)
  • The Young Riders (1991) hahmona Frank Pike
  • Alien Nation (1989) Ted Healyna
  • American Playhouse (1989) Roy Howardina
  • Working Girl (1988) Tim Rourke
  • Shooter (1988) Matt Thompsonina / Grunwald
  • Kaunotar ja hirviö (1988) Tylerinä

LINKIT

Ajantasainen elokuva on täällä.

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *