Kelli Williams (Suomi)

Kelli Renee Williams (ei pidä sekoittaa Kellie Shanygne Williamsiin) on amerikkalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​elokuvissa The Practice ja Lie to Me.

Sisältö

  • 1 elämäkerta
  • 2 rikollisesta Mielet
  • 3 Filmografia
    • 3.1 JOHTAJA
    • 3.2 TUOTTAJA
    • 3.3 LINKIT

Elämäkerta

Williams syntyi Los Angelesissa Kaliforniassa näyttelijä Shannon Wilcoxin ja plastiikkakirurgin John Williamsin luona, jotka molemmat erosivat 13-vuotiaana. Hänellä on yksi veli, nimeltään Sean Doyle, ja kaksi veljeä. Hän ansaitsi Screen Actors Guild -kortinsa ennen ensimmäistä syntymäpäiväänsä esiintymällä vaippamainoksessa ja esiintynyt useissa muissa mainoksissa lapsena. Hän osallistui peruskouluun Lycée Français de Los Angelesissa. Williams valmistui Beverly Hillsin lukiosta vuonna 1988; siellä hän toimi aktiivisesti esittävän taiteen osastolla. Kun hän näytteli Steven Burtonia vastapäätä Romeo ja Julian koulutuotannossa, agentti allekirjoitti Williamsin täyteen näyttelijäuraan.

Williams aloitti uransa televisiossa roolilla CBS-sarjan Kausi ja peto toisen kauden jaksossa ja myös Yolanda Washingtonina, Hillside Stranglersin ensimmäisenä uhrina NBC: n TV-elokuvassa Hillside Stranglers -tapahtuma. Hän esiintyi ensimmäisissä elokuvissa Zapped Again! Ja There Goes My Baby -elokuvissa ja esiintyi myös Nuorissa ratsastajissa. Vuonna 1994 hän kuvasi Jennifer Stoltaa TV-elokuvassa Snowbound: The Jim ja Jennifer Stolpa Tarina. Williams vieraili pääosassa Fox-teoksen draama Party of Five -elokuvassa ensimmäisellä kaudella 1994 sekä toisen kauden lain & Order jaksossa.

Williams-sci-fi-sarjan yhdennentoista jakson jälkeen Williams ilmestyi usean jakson tarinakaaressa, pääosassa Mary, ihmisorpo, jonka toisella planeetalla kasvattivat Terrians-nimiset alkuperäiskansat. ilmestyi TV-sarjan Picket Fences neljännellä ja viimeisellä kaudella pääosissa Amish-naisena, joka w kuin raiskattiin. Vuonna 1997 Williams otti merkittävimmän roolinsa Lindsay Dole Donnellina ABC-oikeudellisessa draamassa The Practice. Hän esiintyi myös sarjassa The Lyons Den and Hack sekä kahdessa Scrubs-jaksossa. Hän esiintyi myöhemmin tohtorina Natalie Durantina NBC: n TV-sarjassa Medical Investigation, joka alkoi syksyllä 2004 ja juoksi yhteensä kaksikymmentä jaksot ennen sen peruuttamista. Vuonna 2004 Williams esiintyi myös TV-elokuvassa Poikaystävä jouluna.

Vuonna 2000 Williams esiintyi TV-elokuvassa Kukat Algernonille, joka perustui Daniel Keyesin romaaniin. Toukokuussa 2007 hän kuvasi Holly Lauren / Kathleen Shawn lain kauden finaali & Order: Criminal Intent, joka kuvaa naapuria ja myöhemmin tyttöystävää etsivä Mike Loganille; hänen hahmonsa lopulta kuolee Elokuussa 2008 Williams valittiin toiseen tunnettuun päärooliinsa, esittäen psykologi Dr.Gillian Fosteria FOX-sarjassa Lie to Me, joka juoksi kolme vuodenaikaa ja päättyi vuonna 2011. Huhtikuussa 2011, Williams valettiin vierailevaan rooliin Shelley Chamberlainina, surevana mo Hän käy tapaturmalla CBS-sarjassa Criminal Minds. Lokakuussa 2011 hänet valittiin vieraaksi kaapatun lapsen äidiksi CBS-sarjassa The Mentalist. Vuonna 2012 Williams kuvasi toistuvaa hahmoa Jackie Clarkia Lifetime-tv-sarjassa Army Wives, joka päivitettiin nopeasti säännölliseen sarjaan. .

Vuonna 1996 Williams meni naimisiin kirjailija Ajay Sahgalin kanssa, jonka kanssa heillä oli kolme lasta: Kiran Ram (s. toukokuuta 1998), Sarame Jane (s. 3. helmikuuta 2001) ja Ravi Lyndon (s. 11. heinäkuuta 2003).

Rikollisista mielistä

Williams kuvasi naurettavaa tappaja Shelley Chamberlainia kuudennen kauden jaksossa ”Hanley Waters”.

Filmografia

  • Army Wives (2012-2013) hahmona Jackie Clarke / Jackie Clark (32 jaksoa)
  • Any Day Now (2012) Miss Flemming
  • The Mentalist (2011) hahmona Beth Flint
  • Criminal Minds – ”Hanley Waters” (2011) TV-jakso – Shelley Chamberlain
  • Lie to Me (2009-2011) hahmona Dr.Gillian Foster (48) jaksot)
  • The Space Between (2010) hahmona Junkie
  • Men in Trees (2007-2008) hahmona Julia Switzer
  • Yksi, joka pääsi pois (2008) hahmona Joanna
  • Law & Order: Criminal Intent (2007) hahmona Holly Lauren / Kathleen Shaw
  • Murder on Pleasant Drive (2006) hahmona Deanna Whelen
  • Medical Investigation (2004-2005) tohtori Natalie Durant (20 jaksoa)
  • kolmas katselu (2005) hahmona Dr.Natalie Durant
  • Poikaystävä jouluna (2004) Holly Grantina
  • Hack (2003) Charlotte Westonina
  • The Lyons Den (2003) asianajajana Monica Crane (3 jaksoa)
  • The Practice (1997-2003) hahmona Lindsay Dole (145 jaksoa)
  • Scrubs (2002) hahmona Kristen Murphy (2 jaksoa)
  • Flowers for Algernon (2000) hahmona Alice Kinian
  • It ”sa Shame About Ray (2000) as Anna (short)
  • Sweetwater (1999) as Cami Carlson
  • Kismet hahmona Kelly (1998) (lyhyt)
  • Ally McBeal (1998) hahmona Lindsay Dole
  • Mary & Tim (1996) ) hahmona Justine Melville
  • E = mc2 (1996) hahmona Claire Higgins
  • Picket Fences (1996) hahmona Hannah Mary Beiler
  • Voice of the Grave (1996) hahmona Yvonne Shuster
  • New York News (1995) hahmona Ellie (13 jaksoa)
  • Earth 2 (1995) hahmona Mary (2 jaksoa)
  • viiden osapuoli (1994) hahmona Annie Alcott
  • There Goes My Baby (1994) hahmona Sunshine
  • Snowbound: The Jim and Jennifer Stolpa Story (1994) hahmona Jennifer Stolpa
  • Mr. Jones (1993) Kellinä
  • Lifepod (1993) Rena Jahnusiana
  • For their own good (1993) Erma-nimisenä
  • Hänen viimeinen raivonsa: Betty Broderick, viimeinen luku (1992) hahmona Kate Broderick (TV-elokuva)
  • Sisters (1992) hahmona Sarah Nolan
  • Law & Order (1992) ) Maggie Corsonina
  • A Woman Scorned: The Betty Broderick Story (1992) hahmona Kate Broderick
  • The Young Riders (1991) hahmona Emily Metcalfe
  • Switched at Syntynyt (1991) Irisana
  • CBS Schoolbreak Special (1991) hahmona Cassie O ”Brian
  • My Life as a Babysitter (1990) hahmona Kelly
  • Elvis ( 1990) hahmona Mattie Walker (13 jaksoa)
  • Zapped Again! (1990) hahmona Lucy Kaminsky (video)
  • Quantum Leap (1989) hahmona Shannon
  • Poika (1989) hahmona Elisa Bordinet
  • CBS Summer Playhouse (1989) Natalie-nimisenä
  • Out on the Edge (1989) Melissana
  • Päivä päivältä (1989 ) hahmona Ross ”Girlfriend (3 jaksoa)
  • The Hillside Stranglers (1989) hahmona Margaret Wil poika
  • Kaunotar ja hirviö (1989) hahmona Young Lisa

DIRECTOR

  • Army Wives (2013)
  • Harjoittelu (2004)

TUOTTAJA

  • Se on häpeä Raysta (2004) – Tuottaja (lyhyt)

LINKIT

Ajantasainen elokuva on täällä.

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *