Kendall Ryan Sanders (Suomi)

Kendall Ryan Sanders on amerikkalainen näyttelijä.

Sisältö

  • 1 elämäkerta
  • 2 rikollisesta Mielet
  • 3 Filmografia
    • 3.1 LINKIT

Elämäkerta

Sanders aloitti näyttelemisen seitsemän vuoden ikäisenä. Aikaisemmin hän kävi läpi näyttelijät, mallit & Talent for Christ -näyttelijäkilpailun kotikaupungissaan Atlantassa ja voitti miespuolisen näyttelijän palkinnon. Tämän seurauksena hän ja hänen perheensä lähtivät Los Angelesiin, Kaliforniaan, jotta hän voisi jatkaa kunnollista uraa näyttelijänä. Sanders on sittemmin ansainnut kymmeniä krediittejä televisiosta, elokuvista ja videoista. Hän soitti Rod Best -elokuvaa Disneyn elokuvassa Timothy Greenin outo elämä ja esiintyi Warner Brosin animaatioelokuvassa The Ant Bully. Sanders vieraili myös pääosissa Vallankumous, Iso rakkaus, NCIS, Rikolliset mielet, 12 mailia huonoa tietä, Nip / Tuck ja Intohimot.

Rikollisista mielistä

Sanders kuvasi alaikäisiä tappajia ja sosiopaatteja Danny Murphyä neljännen kauden jaksossa ”Harmaan sävy”.

Filmografia

  • En tehnyt sitä (2014) hahmona Louie
  • Every Witch Way (2014) hahmona Tony Myers (20 jaksoa)
  • Revolution (2013) kapinallisten ratsastajana (hyvitetään nimellä Kendall Sanders)
  • Timothy Greenin outo elämä (2012) Rod Best (hyvitetään nimellä Kendall Sanders)
  • Cinnamon (2011) hahmona Jordan Fallon (video)
  • Inside Autism (2011) hahmona James (short)
  • Not Another Not Another Movie (2011) hahmona Leonard
  • Jalkapallonanny (2011) hahmona Beau Hazelton
  • Big Love (2011) hahmona Baker Embry (hyvitetään nimellä Kendall Sanders)
  • Moderni perhe (2009) Willinä
  • Keksinnön äiti (2009) hahmona Blake
  • Criminal Minds – ”A Shade of Grey” (2009) TV-jakso – Danny Murphy
  • NCIS (2009) hahmona Zane Wilson
  • Mike Birbiglian Secret Public Journal (2008) erittäin sairaana lapsena
  • Shelter (2008) Lawrence Greeleyksi
  • Taideteos (2008) lapsena (video lyhyt)
  • MADtv (2008) hahmona Young Dominic
  • 12 mailia huonoa tietä (2008) ) hahmona Bradley Bidewell III (3 jaksoa)
  • Business Class (2007) nuorena Kirk
  • Passions (2007) lapsena
  • Unfabulous (2007) niin pienenä Kid (hyvitetään nimellä Kendall Sanders)
  • This Solace Eternal (2007) hahmona Child Evan (lyhyt)
  • Nick Cannon Presents: Short Circuitz (2007) hahmona Bobby Jay
  • li> Trouble and Kids (2007) hahmona Tommy (video lyhyt)
  • Untold Stories of the ER (2006) hahmona Cody Hoover (TV-sarja dokumentti)
  • Nip / Tuck (2006) hahmona Young Sean
  • Ant Bully (2006) punaisena joukkuetoverina nro 5 (ääni)

LINKIT

Ajan tasalla elokuva, katso täältä.

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *