Rosalie Ward (Suomi)

Tämä artikkeli on TOSI, jota ei sallita tässä wikissä.
Sinä voi auttaa CRIMINAL MINDS WIKIä laajentamalla sitä.
Poista tämä tunniste, kun artikkeli on laajennettu.

Rosalie Ward on amerikkalainen näyttelijä.

Sisältö

  • 1 elämäkerta
  • 2 rikollisesta Mielet
  • 3 Filmografia
    • 3.1 KIRJOITtaja
    • 3.2 TUOTTAJA
    • 3.3 LINKIT

Elämäkerta

Lisätään

Criminal Mindsista

Ward kuvasi sieppauksen uhria Bethany Wallacea viidennen kauden jaksossa Uncanny Valley ”.

Filmografia

  • NCIS: Los Angeles (2013) hahmona Julie King
  • Favor (2013) hahmona Abby
  • Missed Connections (2013) hahmona Ro (video short)
  • Mentalisti (2013) hahmona Jeanette
  • Legit (2013) hahmona Lauren
  • Drop Dead Diva (2012) hahmona Kathy Kelton
  • Huulipuna (2012) kuin Ro (lyhyt)
  • Easy Rider 2: The Ride Home (2012) hahmona Mattie Connor
  • Baby Booty Camp (2012) ) Allisonina
  • It s Always Sunny Philadelphiassa (2011) Sallyna
  • Hart of Dixie (2011) Betty Breelandina
  • Supernatural (2011) kuin Isabel Brown
  • Viime yönä (2010) tuntemattomana hahmona
  • Väärät kädet (2010) hahmona Gladys
  • Koko totuus (2010) hahmona Brenda Styles
  • Grayn anatomia (2010) hahmona Melissa Corso
  • Miami Medical (2010) hahmona Anna Tischer
  • Criminal Minds – ”The Uncanny Valley” (2010) TV-jakso – Bethany Wallace
  • Cold Case (2010) hahmona Kristen Donley
  • It monimutkainen (2009) Biltmoren vastaanottovirkailijana
  • CSI: Crime Scene Investigation (2009) hahmona Dede Chase
  • kohonnut (2009) hahmona Valerie Gold (lyhyt)
  • The Slammin ”Salmon (2009) Merlot-asiakkaana
  • Wainy-päivät (2008) hahmona Sue Naybor
  • Alibi (2007) Delta-piispana
  • CSI: NY (2007) Kelsey Coulterina
  • Partners (2007) tarjoilijana
  • Palo Alto, Kalifornia (2007) hahmona Amy
  • Saints & Sinners (2007) hahmona Sloane Capshaw ( 8 jaksoa)
  • Karaoke High (2006) siivoojana
  • House of Grimm (2005) tuntemattomana hahmona
  • Numb3rs (2005) naisopiskelijana (luottamaton)
  • Lapset Amerikassa (2005) hahmona Monica Rose
  • Maaliskuu 2003 (2005) tuntemattomana hahmona (lyhyt)
  • Talvimeri (2004) hahmona Ellen (lyhyt) )
  • Miksi Saksa? (2004) Vivianina (lyhyt)
  • She Spies (2004) Avery Masonina
  • American Dreams (2003) Lisana

WRITER

  • Missed Connections (2013) (video lyhyt)
  • Huulipuna (2012) (lyhyt)

TUOTTAJA

  • Missed Connections (2013) – Tuottaja (video lyhyt)
  • Huulipuna (2012) – Tuottaja (lyhyt)

LINKIT

Katso ajantasainen elokuvaesitys täältä.

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *