Ryan Caldwell (Suomi)

Tämä artikkeli on TOSI, jota ei sallita tässä wikissä.
Sinä voi auttaa CRIMINAL MINDS WIKIä laajentamalla sitä.
Poista tämä tunniste, kun artikkeli on laajennettu.

Ryan Caldwell on amerikkalainen näyttelijä ja tuottaja.

Sisältö

  • 1 elämäkerta
  • 2 rikollisesta Mielet
  • 3 Filmografia
    • 3.1 TUOTTAJA
    • 3.2 LINKIT

Elämäkerta

Lisätään

On Criminal Minds

Caldwell kuvasi kopiosarjasta kääntynyttä murhaaja Michael Petersonia Kausi 11-jaksossa ”Tribute”.

Filmografia

  • Vesimies (2016) hahmona Martin O ”Reilly
  • Criminal Minds -” Tribute ”(2016) TV-jakso – Michael Peterson
  • ToY (2015) swanky-aviomiehenä
  • Immersion (2014) hahmona Kol (lyhyt)
  • Sinä olet pahin (2014) toimittajana
  • Jae (2014) Hunterina (lyhyt)
  • Sitruunoiden nuoleminen (2014) Pete (lyhyt)
  • Minä olen Harry Clark: Verkkosarja (2014) Scott
  • Mush (2014) Dannyna (lyhyt)
  • Minä olen Harry Clark (2013) Scottina
  • Suuret rikokset (2013) hahmona Daniel O ” Brien
  • Spaced Reality (2013) hahmona Joe Jackson (lyhyt)
  • American Bill (2012) hahmona Stu (short)
  • Save Our Souls (2012) ) hahmona Chris (lyhyt)
  • The Fugue (2012) hahmona Bryan
  • Singing Moon (2012) hahmona John (lyhyt)
  • LA Love Story Part 2 ( 2012) hahmona Otis (lyhyt)
  • Marshmallow Doesn ”t Have a Backbone (2011) hahmona Jack (lyhyt)
  • End of the Innocents (2011) hahmona Joe Ryan (short)
  • Fear Not (2011) hahmona Cameron
  • The Big Oh (2011) hahmona Mike (lyhyt)
  • The Colombian Connection (2011) hahmona Charlie Sparks
  • L.A. Rakkaustarinan osa 1 (2011) hahmona Otis (lyhyt)
  • Bottom Line (2010) hahmona Ian Page (lyhyt)
  • For You (2009) hahmona John (lyhyt)
  • Se on aina savuinen LA: ssa (2009) Jeesuksena
  • Poker Run (2009) Royna
  • Mystery ER (2008) nuorena Glenn
  • Fear House (2008) Rhettinä
  • United 300 (2007) Ajaxina (lyhyt)

TUOTTAJA

  • ToY (2015) – Associate Producer
  • Immersion (2014) – Co-Producer (lyhyt)

LINKIT

Ajantasainen elokuva, katso täältä.

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *