Troy Doherty (Suomi)

Troy Doherty on amerikkalainen näyttelijä ja ääninäyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Clayton Swainina dramaattisessa toiminta-sarjassa The Last Ship.

Sisältö

  • 1 elämäkerta
  • 2 rikollisesta Mielet
  • 3 Filmografia
    • 3.1 LINKIT

Elämäkerta

Pieni tiedetään Dohertyn menneisyydestä, mukaan lukien hänen syntymäpäivänsä, hänen vanhempiensa nimet, missä hän kävi koulua ja miksi hän halusi tulla näyttelijäksi. Tiedetään, että Doherty syntyi ja kasvoi Wall Townshipissa, New Jersey. Doherty sai ensimmäisen roolin näytöllä vuonna 2008, jolloin hänet valittiin koomisen lyhytelokuvan Paper Dreams opiskelijaksi. Doherty sai ensimmäisen suuren toistuvan roolinsa samana vuonna, kun hänelle annettiin amerikkalainen ääni Emerylle, nopea rautatielinjajuna, 53 jaksolle animaatiosarjaperheen sarjasta Chuggington, samoin kuin 10 jaksoa spin-off-sarjasta Chuggington: Badge Quest. Doherty on esiintynyt myös TV-ohjelmissa ja elokuvissa, kuten Viimeinen alus, Victorious, Scorpion Hickey, Filthy Preppy Teen $, Bro-Hotline, This Is Us, syyskuun aamu, T outo essee, Hachi: koiran tarina, uusi tyttö, pääepäilijä ja rikolliset mielet.

On Criminal Minds

Doherty kuvasi Colin Kirklandia, Tanner Johnsonin rakennuksen vuokralaista, joka pelasi pelejä Jake Prestonin kanssa, kauden yhdeksän jaksossa ”Gatekeeper”.

Filmografia

  • Bro-Hotline – 3 jaksoa (2020) – Mikey
  • Odyssey Omega (2020) – Adam
  • Game Shakers (2019) ) – Carl (luottamaton)
  • This Is Us (2019) – John Smiley
  • The Last Ship – 10 jaksoa (2018) – Clayton Swain
  • The Odd Essee (2018) – Dez
  • syyskuu aamu (2017) – Eric
  • Legacy (2017) – nuori Jake
  • Hickey (2016) – Ryan Chess
  • Filthy Preppy Teen $ – 8 jaksoa (2015) – Patrick Bishop
  • Scorpion (2015) – Alberto
  • Beyond Walls (2015) – Tuntematon hahmo
  • Chuggington – 53 jaksoa (2008-2015) – Emery (ääni)
  • Resident Advisors (2015) – Stoner # 2
  • William Gwilliamin elämän oppitunnit (2015) – William Gwilliam
  • 24 tuntia rauhaa (2014) – Eric
  • Super hauska yö (2014) – Teini-ikäinen poika
  • Criminal Minds – ”Portinvartija” (2013) TV-jakso – Colin Kirkland
  • Tervetuloa perheeseen (2013) – Johtaja
  • Nick Studio 10 ( 2013) – Troy
  • Voitokas (2012) – Jarold Ardbeg
  • Pääsepäilty (2012) – Marshall Henriss
  • Sam Steele ja kristallimalja (2011) – Josh
  • Uusi tyttö (2011) – Frankenstein Kid
  • Mike & Molly (2011) – Teini-ikäinen # 2
  • Chuggington: Badge Quest – 10 jaksoa (2010-2011) – Emery (ääni)
  • Hachi: Koiran tarina (2009) – Sal
  • Paper Dreams (2008) – Opiskelija 8

LINKIT

Ajantasainen elokuva on täällä.

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *