William Russ (Suomi)

William Russ on amerikkalainen näyttelijä ja TV-ohjaaja, joka tunnetaan hyvin roolistaan ​​komediassa Boy Meets World.

Sisältö

  • 1 elämäkerta
  • 2 rikollisesta Mielet
  • 3 Filmografia
    • 3.1 JOHTAJA
    • 3.2 LINKIT

Elämäkerta

Russ syntyi Portsmouthissa, Virginiassa, merivoimien upseerina. Hän osallistui Michiganin yliopistoon, jossa hän oli Michiganin cheerleader-tiimin jäsen (joka oli tuolloin miespuolinen mies) ja myös sukeltaja. Hän aloitti näyttelemisen New Yorkin näyttämöllä ennen siirtymistään televisio- ja elokuvarooleihin, ja hänen ensimmäinen tukiroolinsa elokuvassa Death Bed: The Bed That Eats vuonna 1977; elokuva julkaistiin virallisesti vasta vuonna 2003. 1980-luvulla hän löysi työtä tukevissa rooleissa, kuten Crisis at Central High, The Border, The Right Stuff, St. Elsewhere ja Crime Story. Russ vieraili myös tähditti tv-sarjassa Miami Vice, ja esiintyi neljätoista kertaa Wiseguyn rikosdraamassa. Sitten Russ sai kriittistä suosiota, kun hän näytteli Ajanvietossa Roy Dean Breamina, veteraanina pienen liigan hurlerina, joka ohjaa nuorta ilmiötä. Rooli oli saanut hänet ehdokkuudeksi vuoden 1992 Independent Spirit Awards -palkinnoissa parhaasta miespääosasta.

Vuonna 1993 hänet valittiin tunnetuimpaan rooliinsa Alan Matthewsina TV-komediassa Boy Meets World. Hän kuvasi tätä roolia, kunnes sarja päättyi vuonna 2000, ohjaamalla myös useita sarjan jaksoja sen kolmen viimeisen kauden aikana. Hänen muihin TV-ohjaustehtäviinsä kuuluu yhden jakson ohjaaminen kummastakin Lizzie McGuiresta ja Rude Awakeningista. Poika kohtaa maailman, Russ jatkoi esiintymistä muissa sarjoissa ja elokuvissa, pääasiassa televisio-elokuviksi. Vuonna 1998 hän kuvasi Danny ja Derek Vinyardin isää kriitikoiden ylistämässä American History X: ssä. Myöhemmin. Sitten Russ esiintyi lyhytaikaisessa TV-sarjas draamassa Mister Sterling. Syksyllä 2009 ilmoitettiin, että hänet valitaan uudeksi hahmoksi Tucker saippuaoopperaan Nuoret ja levottomat. Hänen läsnäolonsa näyttelyssä oli kuitenkin lyhyt, koska on ilmoitettu, että Tuckerin rooli laadittiin uudelleen, kun Stephen Nichols korvasi Russin roolissa. Sitten hänestä tuli komedia-verkkosarjan Home at Last tähti. Yksityisessä elämässään Russ on naimisissa näyttelijä Clare Wrenin kanssa, jonka kanssa hänellä oli tytär ja poika, ja nauttii laskettelusta ja purjelautailusta.

Rikosmielistä

Russ kuvasi tappaja-isää Donald Collinsia Season Seven -jaksossa ”A Family Affair”.

Filmografia

  • Jonestown (2013) hahmona Leo Ryan (lyhyt)
  • 90210 (2011-2013) suolaisena (3 jaksoa)
  • Vegas (2012) hahmona Mert Hayes (2 jaksoa)
  • NCIS (2012) hahmona Philip Wickes
  • Awake (2012) hahmona Jim Mayhew
  • Criminal Minds – ”A Family Affair” (2012) TV-jakso – Donald Collins
  • California Solo (2012) Rusty-muodossa
  • Home at Last (2011-2012) hahmona Bob Snow (6) jaksot)
  • Green Guys (2011) hahmona Peter Donnelly
  • Home at Last (2011) hahmona Bob (video short)
  • Leverage (2011) hahmona Morris Beck
  • Defenders (2011) hahmona EMT Carrick
  • The Whole Truth (2010) Bridgeport Detective
  • 1001 tapaa nauttia lähetyssaarnaaja-asemasta (2010) hahmona Evan
  • Tapahtuma (2010) upseerina Nugent (2 jaksoa)
  • Make It or Break It (2010) hahmona Walter
  • A Fork in the Road (2010) ) hahmona Detective Ross.
  • Cold Case (2010) hahmona Tim Hudson, 2010
  • Death Bed: The Bed that Eats as Sharons Brother (hyvitetty nimellä R usty Russ)
  • Nuoret ja levottomat (2009-2010) Tucker McCallina (20 jaksoa)
  • The Mentalist (2009) hahmona Dooley Gerber
  • The Ex List (2008-2009) hahmona Jimmy Bloom (9 jaksoa)
  • Sotilas (2009) hahmona Justin Elliot Randolph (lyhyt)
  • Garys Walk (2009) hahmona Vernon
  • Boston Legal (2005-2008) ADA: na Christopher Palmer (5 jaksoa)
  • Wildfire (2008) kongressiedustaja Dean Nicholsina (3 jaksoa)
  • CSI: Crime Scene Investigation (2007) hahmona Jonah Quinn
  • Standoff (2007) Warren Keeganina
  • Numb3rs (2007) Michael Shannonina
  • Ghost Whisperer (2007) Bill Bristowina
  • Demons (2007) senaattori Carney
  • Reunion (2006) hahmona Congress Clark (2 jaksoa)
  • Just Legal (2006) hahmona Bartender
  • The Sopranos (2006) hahmona Paul Calviano
  • Ilman jälkeä (2005) hahmona Max Cassidy
  • The West Wing (2005) hahmona Dan
  • NYPD Blue (2004) hahmona Hal Matheson
  • JAG (2004) hahmona Marine General Earl Watson (2 jaksoa)
  • CSI: NY (2004) hahmona Mr.Prescott
  • Deadwood (2004) hahmona Otis Russell (2 jaksoa)
  • Silver Lake (2004) hahmona Phil Patterson
  • Finding John Christmas (2003) hahmona Hank McAllister
  • Puolan veljeskunta, New Hampshire (2003) kunnioittavana Deekerinä
  • Dragnet (2003) Ted Parisina
  • Mister Sterling (2003) Tommy Doyle ( 9 jaksoa)
  • Robbery Homicide Division (2002) hahmona Elliot Ayers
  • MDs (2002) hahmona James Wiles
  • Crossing Jordan (2002) as DA Jack Olson
  • Divisioona (2002) hahmona Jesse Whalen
  • Enkelin koskettama (2001) professori Thomas Northina
  • Buck Naked Arson (2001) hahmona Ranger Joe Lightcap
  • Blackout (2000) David Robbinsina
  • Taso 9 (2000) apulaisjohtaja John Colterina
  • Ally McBeal (2000) Michael Bassett ( 2 jaksoa)
  • Boy Meets World (1993-2000) hahmona Alan Matthews (154 jaksoa)
  • The Test of Love (1999) hahmona Marc Whitman
  • Come Päällä, Get Happy: The Partridge Family Story (1999) hahmona Joseph Bonaduce
  • Dad (1999) George Marshiksi
  • A Secret Life (1999) hahmona Mark Whitman
  • American History X (1998) hahmona Dennis Vinyard
  • When Danger Follows You Home (1997) etsivä Tyler Barnes
  • Stargate SG-1 (1997) kapteeni Jonas Hansonina
  • Night Sins (1997) hahmona Sheriff Steiger
  • Nash Bridges (1996) hahmona Scott Lamont / ”The Monk”
  • Aviomies, vaimo ja rakastaja ( 1996) hahmona Art Maskin
  • Oletko nähnyt poikani (1996) nimellä V Stein
  • Kyyneleiden polku (1995) Davidina
  • Legenda (1995) kuin Wild Bill Hickock
  • Marsalkka (1995) Uskollisena Truscottina
  • Suuret unelmat & Broken Hearts: The Dottie West Story (1995) hahmona Bill West
  • Viper (1994) hahmona Mr. Townsend
  • SeaQuest 2032 (1993) Rusty Thomasina (kreditoimaton)
  • CBS Schoolbreak Special (1993) valmentaja Jim Doanena
  • The Adventures of Brisco County Jr. (1993) hahmona Jack Randolph
  • Aspen Extreme (1993) hahmona Dave Ritchie
  • Punaisen jäljet ​​(1992) hahmona Michael Dobson
  • Keskiaika (1992) hahmona Terry Hannon (3 jaksoa) )
  • Sexual Advances (1992) hahmona Jack French
  • Drive Like Lightning (1992) hahmona Boll Donner
  • Bay City Story (1992) hahmona Jim Malone
  • Hullu sydämestä (1991) hahmona Dewey Whitcomb
  • Gabrielin tuli (1991) Brad Fixxinä
  • Harrastus (1990) Roy Dean Breamina
  • Promise to Keep (1990) hahmona Carl
  • Capital News (1990) hahmona Redmond Dunne (13 epi sodes)
  • Capital News (1990) hahmona Redmond Dunn
  • Wiseguy (1988-1990) hahmona Roger LoCocco (14 jaksoa)
  • Nasty Boys (1989-1990) ) hahmona Ben Farlow (2 jaksoa)
  • ABC TGIF (1900) hahmona Alan
  • Nasty Boys (1989) hahmona Ben Farlow
  • Disorganized Crime (1989) hahmona Nick Bartkowski
  • The Unholy (1988) hahmona Luke
  • The Loner (1988) hahmona Jake Willis
  • Tour of Duty (1987) Sgt. Earl Ray Michaels
  • Dead of Winter (1987) hahmona Rob Sweeney
  • Houston: The Legend of Texas (1986) hahmona William Travis
  • Wanted: Dead or Alive (1986) nimellä Det. Danny Quintz
  • Crime Story (1986) hahmona Det. Wes Connelly
  • Second Serve (1986) hahmona Josh
  • Blood & Orchids (1986) hahmona Lloyd Murdoch
  • St. Muualla (1986) hahmona Patrick O ”Casey (2 jaksoa)
  • The Long Hot Summer (1985) hahmona Jody Varner
  • Beer (1985) hahmona Merle Draggett
  • Command 5 (1985) hahmona JD Smith
  • Hunter (1985) Jack Lachmanina
  • Miami Vice (1985) hahmona Evan Freed
  • Riptide (1985) hahmona Mack McPherson
  • MacGruder ja Loud (1985) Owenina
  • Courage (1984) Sonnyna
  • The Right Stuff (1983) Slick Goodlinina
  • V (1983) hahmona Brad
  • Remington Steele (1983) hahmona Chance McCormick
  • The Dukes of Hazzard (1982) hahmona Scroggins
  • Murhan harjoitus (1982) hahmona Frank Heller
  • CBS Library (1982) Rattlesnake
  • The Border (1982) hahmona Jimbo
  • Cattle Annie and Little Britches (1981) as Pikku Dick Raidler
  • Crisis at Central High (1981) JO Powellina
  • Cruising (1980) hahmona Paul Gaines
  • Just You and Me, Kid (1979) hahmona Demesta
  • Another World (1964) hahmona Burt McGowan (1978)

DIRECTOR

  • Lizzie McG uire (2003) – 1 jakso
  • Rude Awakening (2000) – 1 jakso
  • Boy Meets World (1998-2000) – 9 jaksoa

LINKIT

Ajantasainen elokuva on täällä.

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *