Amy Price-Francis (Norsk)

Denne artikkelen er en STUB, som ikke er tillatt på denne wiki.
Du kan hjelpe CRIMINAL MINDS WIKI ved å utvide den.
Fjern denne taggen når artikkelen er utvidet.

Amy Elizabeth Price-Francis er en britisk-kanadisk skuespillerinne mest kjent for hennes roller i King, Tracker, Rumours og 24.

Innhold

  • 1 Biografi
  • 2 Om kriminelle sinn
  • 3 Filmografi
  • 4 lenker

Biografi

Skal legges til

On Criminal Minds

Price-Francis portretterte SSA Andi Swann, lederen for innenrikshandelsgruppen, i «Supply and Demand».

Filmografi

  • Breakout (2013) som Maria
  • King (2011-2012) som Jessica King (21 episoder)
  • Gray «s Anatomy (2011) as Susannah Wilson (2 episodes)
  • Criminal Minds -» Supply and Demand «(2011) TV-episode – Andi Swann
  • The Chicago Code (2011 ) som Dina Wysocki (4 episoder)
  • Life Unexpected (2010) som Kelly Campbell (5 episoder)
  • The Mentalist (2010) som Alicia Seberg
  • Nip / Tuck (2009) som Vivien
  • The Cleaner (2008-2009) som Melissa Banks (26 episoder)
  • 24 (2009) som Cara Bowden (6 episoder)
  • K-Ville (2007-2008) som Heidi Lawrence (2 episoder)
  • Big Shots (2008) som Victoria Hill
  • Shark (2007) som Amanda Sellers
  • Californication (2007) som Meredith (4 episoder)
  • Rykten (2006-2007) som Sarah Barnaby (20 episoder)
  • Stephen Kings Dead Zone (2007) som Megan Wilcox (kreditert Amy Price Francis)
  • Medium (2007) som Pamela Franklin
  • The Wedding Bells (2007) som Cheryl
  • Shades of Black: The Conrad Black Story (2006) som Shirley Black (kreditert som Amy Price Francis)
  • Earthstorm (2006) som Dr. Lana Gale
  • Corner Gas (2006) som Connie
  • Cake (2005) som Sasha
  • Show Me Yours (2005) som Araminta (kreditert Amy Price Francis)
  • Our Fathers (2005) som Donna Morrissey
  • Tilt (2005) som Angela (kreditert som Amy Price Francis)
  • Kevin Hill (2005) som Michael Tobias
  • Suburban Madness (2004) som Joan
  • Sue Thomas: FBEye (2004) som Ann Leland
  • Snakes & Ladders (2004) som Shannon Jennings (6 episoder)
  • 1-800-Missing (2003) som Layla Weller
  • Alien Tracker (2003) som Mel Porter (video)
  • Tog 48 (2003) som Nicole Svendsen
  • Mutant X (2003) som Janet Nicholls
  • The Pentagon Papers (2003) som Jan Butler
  • Tracker (2001- 2002) som Mel Porter (22 episoder)
  • Invitation (2001) som Amy
  • Soul Food (2000) som Heather B ryant (kreditert som Amy Price Francis)
  • Twice in a Lifetime (2000) som Young Edwina Lewis
  • Little Men (1998-1999) som Amy Lawrence (18 episoder)
  • The Mystery Files of Shelby Woo (1998) som Kristen Chaklai

Lenker

For en oppdatert filmografi, se her.

Be the first to reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *