Billy Mayo (Norsk)

Denne artikkelen er en STUB, som ikke er tillatt på denne wiki.
Du kan hjelpe CRIMINAL MINDS WIKI ved å utvide den.
Fjern denne taggen når artikkelen er utvidet.

Billy Mayo (født William Everett Mayo) var en amerikansk skuespiller.

Innhold

  • 1 Biografi
  • 2 Om kriminell Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 LENKER

Biografi

Til bli lagt til

On Criminal Minds

Mayo portretterte kaptein Marcus Jackson i sesong åtte episoden «Carbon Copy».

Filmografi

  • Check It Up: To Who It May Concern (2019) som løytnant Maxwell
  • Bones (2018) som Doc
  • Doubt (2017) som dommer Kenneth Desmond (2 episoder)
  • American Violence (2017) som Wilder
  • The Evil Within (2017) som Monsoon Host
  • CainAbel (2017) som Joseph Billups
  • Bedeviled (2016) som politimann
  • The Fosters (2016) som sikkerhetsvakt
  • Killing Lazarus (2016) som Baxter
  • The Guest House (2016) som Detective Mason
  • Sexless (2015-2016) som Sheldon (2 episoder)
  • Future You (2016) som Future Grant
  • A Bitter Lime (2015) som Joe
  • Junction (2015) som Salesman
  • Roomieloverfriends (2013-2015) som Sheldon (10 episoder)
  • NCIS: Los Angeles (2015) som Campus Police Officer # 2
  • Dog with a Blog (2015) som General
  • Five (2014) som Joe Williams (kort )
  • Murder Book (2014) as Detective Paul Thomas (TV series documentary, uncredited)
  • ThisCouldBeUs (2014) a s Old Doug (kort)
  • Murder in the First (2014) som fogd
  • The Knight Crew (2014) som Alphton Jools (2 episoder)
  • Yellow (2014) som Sheldon
  • The Marking (2013) som Gunnery Sgt. David Miles (kort)
  • Home (2013) som Leo Osman (kort)
  • The Oath (2013) som anestesiolog (kort)
  • Red Rider (2013 ) som Bruce (kort)
  • Criminal Minds – «Carbon Copy» (2013) TV-episode – Kaptein Marcus Jackson
  • Body of Proof (2013) som Paul Foster
  • Farvel LA (2012) som Boris (kort)
  • Jingle All The Way (2012) som Frank Bell (kort)
  • The Coffers (2012) som Raymond Farnsworth (kort)
  • Breaking the Girls (2012) som Jones
  • The Closer (2012) som løytnant Bobby Towne
  • Rizzoli & Isles (2012) som Sam Jackson
  • For the Lovers Only (2012) som Tristan (kort)
  • Hunch (2011) som Byron Clemens (video short)
  • Mr. Sunshine (2011) som Russel
  • Cursed (2011) som Rusty Leonard
  • Manifest (2011) som Jacob (kort)
  • Castle (2011) som Senior Officer (2 episoder)
  • Shameless (2011) som utsendelse
  • The Strange Thing About the Johnsons (2011) som Sydney (kort)
  • The Green Hornet (2011 ) som politibetjent
  • Få deg bak meg (2010) som Dr. Parker
  • Anger has a secret (2010) som mentor
  • Square (2009) som Mr. Jacobs (kort)
  • Mental (2009) som Quentin Morris
  • Desperate Housewives (2007-2009) som Detective Lyons (5 episoder)
  • Southland ( 2009) som offiser nr. 2
  • Bruksanvisning (2009) som general Reynolds
  • My Name Is Earl (2008) som Motel Father
  • Californication (2008) som Politi nr. 1
  • Back to You (2008) som politimann
  • Traveller (2007) som The Porter (5 episoder)
  • Without a Trace (2007) som Mario Stubbs
  • Boston Legal (2005-2007) som detektiv Sean Wilkins (2 episoder)
  • Smith (2007 ) som Carl
  • Gray «s Anatomy (2007) som Rick (2 episoder)
  • Sons & Daughters (2006) som Cop
  • Monk (2006) som mekaniker
  • Everybody Hates Chris (2005) som Mr. Jenkins
  • Lost (2004) som Kilo
  • Nip / Tuck (2004) som politimann nr. 2
  • The Guardian (2004) som detektiv Harold Jonas (2 episoder)
  • Star Trek: Enterprise (2003) som offiser nr. 1
  • The West Wing (2003) som Secret Service Agent
  • Lyons Den (2003) som sikkerhetsvakt
  • Joan of Arcadia (2003) som Desk Sgt. Drake
  • Everybody Loves Raymond (2003) as Police Officer
  • Crossing Jordan (2003) as Cop
  • A.U.S.A. (2003) som ATF-agent
  • The Jersey (2002) som trener Clifford
  • 24 (2002) som agent Rosser
  • Dommer Amy (2002) som marskalk Wilkins
  • Dharma & Greg (2002) som politimann
  • CSI: Crime Scene Investigation (2002) som brannsjef James Walker
  • Clockstoppers (2002) som QT Agent
  • The Practice (2002) som Sgt.George Gilman
  • Malcolm in the Middle (2002) som dommer
  • JAG (2001) som Embarkation Officer
  • Double Bang (2001) som McKracken
  • The Geena Davis Show (2001) as Coach
  • Maple (2001) as Oncle (short)
  • Stranger Inside (2001) as Clayton
  • The District (2001) som far
  • City of Angels (2000) som Dwayne / Frank Adams / Calvin (3 episoder)
  • The Perfect Storm (2000) som C-130 Pilot
  • 7th Heaven (1997-1999) som Parent # 2 / Guard (2 episoder)
  • Introduserer Dorothy Dandridge (1999) som sersjant
  • ER (1995-1999) som detektiv Brannigan / Sheriff (2 episoder)
  • Profiler (1998) som Dirkson
  • Prison of Secrets (1997) som Guard
  • Vendetta (1996) som Sgt . Billy Bilko
  • Dr. Quinn, Medicine Woman (1996) som Joe
  • High Incident (1996) som detektiv
  • Beverly Hills, 90210 (1996) som MC-politimann
  • Space: Above and Beyond (1995) som Webb (2 episoder)
  • Lois & Clark: The New Adventures of Superman (1995) som politimann
  • Murder at Midnight (1994) som Melvin Childs (video)
  • Murder, She Wrote (1994) som sersjant Nutley

LENKER

For en oppdatert filmografi, se her.

Be the first to reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *