Charlie Gillespie (Norsk)

Charlie Gillespie er en skuespiller som portretterte Brian i den første sesongen av Charmed.

Filmografi

  • The Outlaw League (2014)
  • Galala (2015)
  • 2nd Generation (2016)
  • Degrassi: Next Class (2017)
  • The Next Step (2017)
  • Speed ​​Kills (2018)
  • I Am the Night (2018)
  • Julie and the Phantoms (2020)

Utseende

Season One Appearances (0/22)
1. «Pilot» 2. «La denne moren ut»
Vises Vises
3. «Sweet Tooth» 4. «Exorcise Your Demons»
Fraværende Fraværende
5. «Andre kvinner» 6. «Kappa Spirit»
Fraværende Fraværende
7. «Out of Scythe» 8. «Bug a Boo»
Fraværende Fraværende
9. «Jingle Hell» 10. «Keep Calm and Harry On»
Fraværende Fraværende
11. «Witch Perfect» 12. «Du er død for meg»
Fraværende Fraværende
13.» Manic Pixie Nightmare « 14.» Berørt av en demon «
Fraværende Fraværende
15.» Brytere & Stones « 16.» Memento Mori «
Fraværende Fraværende
17.» Surrender « 18.» Erstatningen «
Fraværende Fraværende
19.» Kildemateriale « 20.» Bakhold «
Fraværende Fraværende
21.» Red Rain « 22.»Kilden våkner»
Fraværende Fraværende

Galleri

 1x01 Charlie og Sarah  1x01 Charlie og Sarah

Legg til et bilde i dette galleriet

Be the first to reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *