Courtney Gains (Norsk)

Courtney Geighton Gains er en amerikansk skuespiller, produsent og forfatter som er mest kjent for sin skildring av Malachi i Children of the Corn.

Innhold

  • 1 Biografi
  • 2 Om kriminell Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 PRODUSENT
    • 3.2 WRITER
    • 3.3 «SOUNDTRACK
    • 3.4 LINKS

Biografi

Lite er kjent om Gains ”personlige liv, inkludert hvorfor han valgte å bli skuespiller. I løpet av 1980-årene oppnådde han suksess gjennom en rekke roller i filmer som Children of the Corn, Hardbodies, Lust in the Dust, Back to the Future, Cant t Buy Me Love, Secret Admirer, Colors, The «Burbs, and Memphis Belle «. I tillegg til filmkredittene spilte Gains en hovedrolle i videospillet Wing Commander III: Heart of the Tiger og gjestestjerner i flere TV-programmer som Seinfeld, Monk, In the Heat of the Night, Tales fra Crypt, ER, JAG, Pacific Blue, Nash Bridges, Diagnosis: Murder, Charmed, Alias, The Guardian, My Name is Earl, og Criminal Minds. I sitt personlige liv jobber han også som fungerende coach og musiker. Han opptrådte en gang live på scenen med Phish og ga ut et soloalbum.

On Criminal Minds

Gains portretterte Todd Burton, en hjemløs mann og den villfarne medskyldige til hans seriemorderbror Cormac, i sesong tolv episode «Keeper».

Filmografi

  • Criminal Minds – «Keeper» (2016) TV-episode – Todd Burton
  • Wild Cardz (2016) som Courtney
  • The Bronx Bull (2016) som Chain Gang Guard
  • Prettyface (2016) som Shorty (short)
  • It s Always Sunny in Philadelphia (2016) as Roach
  • The Funhouse Massacre (2015) som Dennis
  • Texas Rising (2015) som Cole Hornfischer (TV-miniserie, 4 episoder)
  • Hell «s Kitty (2015) som Mordicia
  • Halcyon (2015) som Robert
  • Ride the Lightning (2014) som Red Russo
  • Perception (2014) som offiser James McKenzie
  • We Are Angels (2014) som Parro (3 episoder)
  • The Middle (2014) som Phil
  • My Trip Back to the Dark Side (2014) som Bobby G.
  • Bones (2014) som Super
  • Field of Lost Shoes (2014) som kaptein Chinook
  • Switched at Birth (2014) som Donny
  • Franklin & Bash (2013) som Lyle
  • The House Across the Street (2013) som Ned
  • Ambush at Dark Canyon (2012) som Sheriff Hurley
  • Lose Yourself (2012) som Bobby G. (video)
  • 2 Flat s (2011) som Tow Truck Driver (kort)
  • My Trip to the Dark Side (2011) som Bobby G. (video)
  • Mimesis (2011) som Gordon
  • Poolboy: Drowning Out the Fury (2011) som Gil Highdecker
  • LA Noire (2011) som Eli Rooney (videospill, stemme)
  • Discipline (2011) som Jack Baldwin
  • Se opp for Slick (2010) som Benji
  • Faster (2010) som telemarketer
  • Raven (2010) som Danny
  • The Quiet Ones (2010) som Michael sin far
  • Cinema Salvation (2010) som Courtney
  • The Ascent (2010) som Andrew
  • CSI: Crime Scene Investigation (2009) som Stan Gerber (ikke kreditert)
  • Shadowheart (2009) som Finch ( video)
  • Benny Bliss and the Disciples of Greatness (2009) som Benny Bliss
  • Han er en slik jente (2009) som Barrista
  • Sibling Rivalry ( 2009) som The Stranger
  • My Name Is Earl (2008) som Lloyd
  • Alien Encounter (2008) som Donovan
  • Monk (2008) som Six-Fingered Man / Frank Nunn (2 episoder)
  • Halloween (2007) som Jack Kendall (ikke kreditert)
  • The Phobic (2006) som Dr. Cecil Westlake
  • NCIS (2006) som Gary Silverstein
  • Desolation Canyon (2006) som Jack McAllister
  • Freezerburn (2005) som Scooter the Grip
  • Studio House (2005) som Scotty
  • Headshot (2004) som The Writer (kort)
  • No Ordinary Hero (2004) som W Fritz Bean (kort)
  • The Guardian (2003-2004) som Roy Cantwell (5 episoder)
  • Dorm Daze (2003) som Lorenzo the Black Hand
  • Alias ​​(2003) som Holden Gemler
  • Fastlane (2002) som Det. Guthrie
  • Sweet Home Alabama (2002) som Sheriff Wade
  • Charmed (2000) som DJ
  • Her Married Lover (1999) som Hood
  • King Cobra (1999) som Dr. Joseph McConnell (video)
  • Dreamers (1999) som Mike
  • No Code of Conduct (1998) som Cameron
  • Utleier (1998) som Tyson Johns
  • Arli $$ (1998) som forhandler
  • The Killing Grounds (1998) som Vincent Reynosa (video)
  • Shadow of Doubt (1998) som Ernie
  • Brooklyn South (1998) som Joe Beldon
  • Dilemma (1997) som Tex
  • Diagnosis Murder (1997) som Dwayne
  • Behind Enemy Lines (1997) som kirke
  • Pacific Blue (1996) som Jim-Joe
  • Silk Stalkings (1996) som Norman Harrison
  • JAG (1996) som Pete
  • Wing Commander III: Heart of the Tiger (1994) som Lt.Ted «Radio» Rollins (videospill, stemme)
  • ER (1994) som Ronnie
  • Rebel Highway (1994) som stedfortreder # 1
  • In the Line of Duty: The Price of Vengeance (1994) som Barlow
  • Tales from the Crypt (1993) som Frat Boy
  • Bakersfield PD (1993) som Doug
  • In the Heat of the Night (1993) som Coley Hiffern (2 episoder)
  • Seinfeld (1993) som kontorist
  • FBI: The Untold Stories (1993) som Kirby Anthony
  • Memphis Belle (1990) som Sgt. Eugene McVey
  • CBS Summer Playhouse (1989) som Silas
  • The «Burbs (1989) som Hans Klopek
  • Superboy (1988) som Jeff Hilford
  • Vietnam War Story (1988) som Albertson
  • Colors (1988) som Whitey
  • Cant t Buy Me Love (1987) som Kenneth Wurman
  • 21 Jump Street (1987) som Birch
  • Starman (1987) som Bo
  • Winners Take All (1987) som Goose Trammel
  • American Harvest (1987) som Chips
  • Ratboy (1986) som Kid in Car
  • The Children of Times Square (1986) som Punk Who Robs Brian
  • Misfits of Science (1985) som Mekaniker
  • Back to the Future (1985) som Dixon
  • Secret Admirer (1985) som Doug
  • Lust in the Dust (1985) som Red Dick Barker
  • Hardbodies (1984) som Rag
  • CBS Schoolbreak Special (1984) som Joe Newbolt
  • Children of the Corn (1984) som Malachai

PRODUSENT

  • Benny Bliss and the Disciples of Greatness (2009) – Produsent
  • Sibling Rivalry (2009) – Executiv e Producer
  • The Phobic (2006) – Co-Producer
  • Dorm Daze (2003) – Co-Executive Producer

WRITER

  • Benny Bliss and the Disciples of Greatness (2009)

«SOUNDTRACK

  • Love Guarantee (1988) – Colors

LINKER

For en oppdatert filmografi, se her.

Be the first to reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *