Francis Capra (Norsk)

Francis Capra, Jr. er en amerikansk skuespiller.

Innhold

  • 1 Biografi
  • 2 Om kriminell Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 LENKER

Biografi

Capra ble født i New York City, New York, 22. april 1983, og oppvokst av moren i Bronx bydel sammen med søsknene. Faren hans var fengslet det meste av sin barndom og ble til slutt drept i en skudddød i 2003. Capra ble funnet av Robert De Niro og Chazz Palminteri mens de castet til filmen A Bronx Tale. Siden da begynte han å jobbe som barneskuespiller og flyttet med familien til Los Angeles, California.

On Criminal Minds

Capra portretterte Angel of Death-seriemorderen Ervin Robles i sesong tre-episoden «Children of the Dark».

Filmografi

  • Play It Again, Dick (2014) som Eli «Weevil» Navarro (3 episoder)
  • NCIS: Los Angeles (2014) som Salazar (2 episoder)
  • The Strain (2014) som Crispin Elizalde (4 episoder)
  • Veronica Mars (2014) som Eli «Weevil» Navarro
  • Touch (2012) som Biker Guy
  • Rampart (2011) som Seize Chasco
  • Clear Skies 3 (2011) som Ghost
  • Bones (2010) som Antony Truxton
  • Blue Bloods (2010) som Pablo Torres
  • Cutthroat (2010) som Vasquez
  • NCIS (2009) som Eddie Castillo
  • Blood og Bone (2009) som tatovering
  • Castle (2009) som Juan Restrepo
  • Sons of Anarchy (2008) som Jesse Murphy
  • Heroes (2006-2008) som Jesse Murphy (4 episoder)
  • Lincoln Heights (2008) som Carlo
  • Friday Night Lights (2008) som Devin Diablo
  • Criminal Minds – «Children of The Dark «(2007) TV-episode – Ervin Robles
  • The Closer (2007) som Miguel Torres
  • Veronica Mars (2004-2007) som Eli» Weevil » Navarro (40 episoder)
  • Black Irish (2007) som Anthony
  • Dishdogz (2006) som Cooper
  • Crank (2006) som Warehouse Hood Leader
  • Blind Justice (2005) som Mike Barreras
  • Judging Amy (2005) som Marcus
  • Venice Underground (2005) som T-Bone
  • Uten a Trace (2004) som Tito Cruz
  • Crossing Jordan (2004) som Det. Jason Harris
  • The Guardian (2003) som Donny Longo
  • American Dreams (2003) som Palladino (5 episoder)
  • CSI: Crime Scene Investigation (2003) som Tøff punk
  • OC (2003) som Z
  • 44 minutter: The North Hollywood Shoot-Out (2003) som Ramon
  • The Division (2003) som James Barlow
  • Red Zone (2003) som Pat (kreditert som Francis Capra, Jr.)
  • QIK2JDG (2002) som Jackal (kort)
  • The Shield (2002) som Jesus Rosales (ikke kreditert)
  • So Little Time (2001) som Tony
  • Walker, Texas Ranger (2001) som Ace
  • SLC Punk! (1998) som Young Bob
  • 413 Hope St. (1997) som Tony Garrett
  • A Simple Wish (1997) som Charlie
  • Kazaam (1996) som Maxwell «Max» Connor
  • My Guys (1996) som Francis DeMarco
  • Free Willy 2: The Adventure Home (1995) som Elvis
  • A Bronx Tale ( 1993) som Calogero, Alder 9

LENKER

For en oppdatert filmografi, se her.

Be the first to reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *