Jed Sura (Norsk)

Jed Andrew Sura er en amerikansk skuespiller og produsent.

Innhold

  • 1 Biografi
  • 2 Om kriminell Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 PRODUSENT
    • 3.2 LENKER

Biografi

Sura ble født 4. juni 1970. På et tidspunkt i livet bestemte han seg for å fortsette å opptre som en karriere. Han startet i 1996 med en rolle i Love Always as Ron, og har siden opptrådt i Let the Devil Wear Black, Diamonds and Guns, og den korte Infinity (som han også produserte). I sitt personlige liv har Sura en datter med skuespillerinnen Renee O «Connor, som de kalte Iris.

On Criminal Minds

Sura portretterte førstebetjent Frank Canvers, den eneste overlevende fra et flyulykke som han kort ble mistenkt for å ha forårsaket. Han dukket opp i sesong ti-episoden «A Thousand Suns».

Filmografi

  • Grays s Anatomy (2015) som Rob Henry
  • Criminal Minds – «A Thousand Suns» (2014) TV-episode – Førsteleder Frank Canvers
  • Masters of Sex (2013) som assisterende lege
  • Infinity (2011) som David (kort)
  • Jeremy Buck & The Bang: You Are a Star (2011) as Dad (video short)
  • Words Unspoken (2010) som Charles (kort)
  • Diamonds and Guns (2008) som Francis
  • Let the Devil Wear Black (1999) som Pleasure Dome Bartender
  • Love Always (1996) som Ron

PRODUSENT

  • Infinity (2011) – Produsent (kort)

LENKER

For en oppdatert filmografi, se e her.

Be the first to reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *