Rob Zabrecky (Norsk)

Robert Zabrecky er en amerikansk skuespiller, magiker og musiker.

Innhold

  • 1 Biografi
  • 2 Om kriminell Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 LENKER

Biografi

Zabrecky ble født 2. juni 1968 i Burbank, California. Det er lite kjent om Zabreckys fortid, inkludert foreldrenes navn, hvor han gikk på skolen, og hvorfor han ønsket å bli en underholder. Det som er kjent er at Zabreckys karriere faktisk begynte som musiker, da han var sangeren. låtskriver og bassist for rockebandet Possum Dixon. Zabrecky begynte ikke å spille før han fikk sin første rolle på skjermen i 2004, da han ble kastet som den ulovlige elskeren i kortfilmen Deadlock. Siden har Zabrecky dukket opp i TV-serier som Penn & Teller: Fool Us, The Mentalist, Angie Tribeca, Comedy Bang! Bang !, Pharrell Williams: Happy, Fireflies, Pride and Prejudice and Zombies: Dawn of the Dreadfulls, GLOW, and Criminal Minds.

On Criminal Minds

Zabrecky portretterte John Henry Henson, en av to tvillinger som bortførte tre barn, i Season Twelve-episoden «Elliotts s Pond».

Filmografi

  • Lady Dynamite (2017) – The Great Zabrecko
  • GLOW (2017) – Rob the Satanist
  • A Ghost Story (2017) – Pioneer Man
  • Criminal Minds – «Elliott» s Pond «(2016) TV-episode – John Henry Henson
  • Penn & Teller: Fool Us (2016) – Mentalist
  • Shangri-La Suite (2016) – Toby
  • Élan Vital (2016) – The Leader of the Band
  • Angie Tribeca (2016) – Dealer
  • Decay (2015) – Jonathan
  • Comedy Bang! Bang! (2015) – David Bronzeyfield
  • Fun Size Horror: Volume One (2015) – Howard
  • The Listing (2015) – Brick
  • Carpool Lane Magician (2014) – Stephen
  • The Magician (2014) – Magikeren
  • Evil Voices Lie (2014) – Howard
  • Freak Out – 2 episoder (2014) – Father / Cemetery Creep
  • Lost River (2014) – MC
  • Pharrell Williams: Happy (2013) – Dancer
  • The Charlatan (2013) – Ukjent karakter
  • Desperate Acts of Magic (2013) – Geof f
  • Fireflies (2013) – Motel Clerk # 1
  • Averageman (2012) – Bandleader
  • Last Ditch Therapy (2012) – Doctor Hillier
  • After the Triumph of Your Birth (2012) – The Answer Man
  • Whodamndunnit? (2012) – Victor Zabrecky
  • Trick «r Treat: Making Friends (2011) – The Creature
  • Honk If You Miss Randy Todd (2010) – Begravelsesdirektør
  • The Mentalist (2010) – Auksjonarius
  • Pride and Prejudice and Zombies: Dawn of the Dreadfuls (2010) – Brain Zombie
  • The Walking Wounded (2008) – Everett
  • Brothers & Sisters (2008) – Auksjonarius
  • Roger (2008) – Roger
  • Dream from Leaving (2008) – Ukjent karakter
  • Reversion (2008) – Carjacker
  • Rom 401 (2007) – Tryllekunstner
  • Chasing Tchaikovsky (2007) – Servitør
  • CSI: NY (2007) – Professor
  • A Fine Line (2006) – Marty
  • Live Freaky Die Freaky (2006) – TV-annonsør
  • Dust Devil (2005) – Man
  • Deadlock (2004) – Lover
  • Late Night with Conan O «Brien (1994) – Possum Dixon Bassist

LENKER

For en oppdatert filmografi, se her.

Be the first to reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *