Troy Doherty (Norsk)

Troy Doherty er en amerikansk skuespiller og stemmeskuespiller som er mest kjent for sin rolle som Clayton Swain i den dramatiske action-serien The Last Ship.

Innhold

  • 1 Biografi
  • 2 Om kriminell Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 LENKER

Biografi

Lite er kjent om Dohertys fortid, inkludert bursdagen hans, hva foreldrene heter, hvor han gikk på skolen og hvorfor han ønsket å bli skuespiller. Det som er kjent er at Doherty er født og oppvokst i Wall Township, New Jersey. Doherty fikk den første rollen på skjermen i 2008, da han ble kastet som student i den komiske kortfilmen Paper Dreams. Doherty fikk sin første store tilbakevendende rolle samme år, da han fikk den amerikanske stemmen til Emery, en rask rail subway train, for 53 episoder av den animerte familieserien Chuggington, samt 10 episoder av den animerte spin-off-serien Chuggington: Badge Quest. Doherty har også dukket opp i TV-serier og filmer som The Last Ship, Victorious, Scorpion, Hickey, Filthy Preppy Teen $, Bro-Hotline, This Is Us, September Morning, T han Odd Essay, Hachi: A Dogs Tale, New Girl, Prime Suspect, and Criminal Minds.

On Criminal Minds

Doherty portretterte Colin Kirkland, en leietaker i Tanner Johnsons bygning som spilte spill med Jake Preston, i Season Nine-episoden «Gatekeeper».

Filmografi

  • Bro-Hotline – 3 episoder (2020) – Mikey
  • Odyssey Omega (2020) – Adam
  • Game Shakers (2019 ) – Carl (ikke kreditert)
  • This Is Us (2019) – John Smiley
  • The Last Ship – 10 episoder (2018) – Clayton Swain
  • The Odd Essay (2018) – Dez
  • September Morning (2017) – Eric
  • Legacy (2017) – Young Jake
  • Hickey (2016) – Ryan Chess
  • Filthy Preppy Teen $ – 8 episoder (2015) – Patrick Bishop
  • Scorpion (2015) – Alberto
  • Beyond Walls (2015) – Ukjent karakter
  • Chuggington – 53 episoder (2008-2015) – Emery (stemme)
  • Resident Advisors (2015) – Stoner # 2
  • The Life Lessons of William Gwilliam (2015) – William Gwilliam
  • 24 Hours of Peace (2014) – Eric
  • Super Fun Night (2014) – Teenage Boy
  • Criminal Minds – «Gatekeeper» (2013) TV-episode – Colin Kirkland
  • Welcome to the Family (2013) – Manager
  • Nick Studio 10 ( 2013) – Troy
  • Victorious (2012) – Jarold Ardbeg
  • Prime Suspect (2012) – Marshall Henriss
  • Sam Steele and the Crystal Chalice (2011) – Josh
  • New Girl (2011) – Frankenstein Kid
  • Mike & Molly (2011) – Teenager # 2
  • Chuggington: Badge Quest – 10 episoder (2010-2011) – Emery (stemme)
  • Hachi: A Dog «s Tale (2009) – Sal
  • Paper Dreams (2008) – Student 8

LENKER

For en oppdatert filmografi, se her.

Be the first to reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *