Anne Leighton

Dit artikel is een STUB, wat niet is toegestaan ​​op deze wiki.
Jij kan de CRIMINAL MINDS WIKI helpen door het uit te breiden.
Verwijder deze tag zodra het artikel is uitgevouwen.

Anne Leighton is een Amerikaanse actrice en producer die vooral bekend staat om haar rol als Rachel Wood in het NBC bovennatuurlijke fantasiedrama Grimm.

Inhoud

  • 1 Biografie
  • 2 Over crimineel Minds
  • 3 Filmografie
  • 4 Producent
  • 5 Links

Biografie

Toe te voegen

On Criminal Minds

Leighton portretteerde Sheila Harrison, een ontluikende seriemoordenaar van het type onrechtvaardigheid, in de aflevering What Happens in Mecklinburg van seizoen negen.

Filmografie

  • House of Purgatory (2016) – Melanie
  • Lucifer (2016) – Lily
  • Grimm (2015- 2016) – Rachel Wood (14 afleveringen)
  • Superseven Is Still My Name (2015) als Sparky
  • They Call Me Superseven (2015) als Sparky
  • The Midnight Anthology (2015) als Woman in Blue
  • Complications (2015) als Virginia Maxson
  • Superseven Unchained (2015) als Sparky
  • Nashville (2015) als Adele
  • CSI: Cyber ​​(2015) als Regina
  • The Studio Club (2014) als Maggie Milberry
  • A Christmas Mystery (2014) als Catherine Clark
  • My Christmas Wish (2014) als Sophia (kort)
  • Hawaii Five-0 (2014) als Angela Larkin
  • Untold (2014) als Monica
  • April Rain (2014) als Helen
  • Criminal Minds – “What Happens in Mecklinburg” (2014) tv-aflevering – Sheila Harrison
  • The Adventures of Superseven (2011-2013) als Sparky (23 afleveringen)
  • 5th Street (2013) als Sarah Montoya
  • Vegas (2013) als Vera
  • To Kristen with Love (2013) als New Girlfriend (kort)
  • The Young and the Restless (2013) als Stephanie Gayle (5 afleveringen)
  • Gangster Squad ( 2013) als Crying Woman
  • Give Baby a Kiss (2012) als Sharon (kort)
  • Livin “the Dream LA (2012) als Ashley
  • Exquisite ( 2012) als Melanie Glynn (kort)
  • Abeo Pharisee (2012) als Beth
  • Prachtig Esther (2011) als Audrey (kort)
  • CSI: Miami ( 2011) als Sheila Holland
  • Cougar Town (2011) als Sam
  • CSI: Crime Scene Investigation (2010) als Young Margot Wilton
  • Cyrus (2010) als Vicky
  • The Taqwacores (2010) als Lynn
  • Little Black Dress (2009) als Katy Taylor (kort)
  • Star Trek (2009) als Enterprise Crew Member (niet genoemd)
  • Presto! (2008) als Jessica (kort)
  • Never Again (2001) als Girl # 2

Producer

  • The Studio Club ( 2014) – uitvoerend producent

Links

Voor een up-to-date filmografie, zie hier.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *